Iphone

Fick en iphone av M för nått år sedan,den funkade utmärkt i början men sen började den strula mera och mera som tex att den inte ringde fast det ringde i den,iga mess kom fram osv osv!! men nu har M fixat med den och nu hoppas jag att den kommer funka:) lär ju visa sig ganska fort.. hoppas hoppas

Tröttast i stan;)

Fattar inte att jag e sjukt trött sen i lördags!! Jag mår nästan lite illa av tröttheten..Tog mig till centrum efter lunch för att försöka bli lite piggare:) Hittade ett par harem byxor på gina i västerås som var jätte snygga,men självklart så var storlek S slut,tänkte att dom kanske fanns kvar här,och mycket riktigt så fanns dom det:) ingen vart gladare än jag..gick även in på hm för att handla lite till plutten,blev en skjorta shorts och en keps!! TÄNK ATT DET KAN VARA SÅ KUL MED SHOPPING,JAG ÄLSKAR DET:)

Efter vi vart i centrum mötte jag upp sofia och tuva ute för att busa lite på stranden,stannade inte så länge eftersom det blåste en massor!! Uch skulle verkligen behöva storstäda här hemma idag men jag orkar inte i dag,inte likt mig..har iaf hunnit tvättat all tvätt som vi hade..Mitt projekt nu e  att tjata med M till ikea..vi var nämligen där igår för att köpa nya duntäcken,såg då en vit bokhylla som skulle passa perfect i vardagsrummet i hörnet..tänkte ställa alla maxis leksaker i den,nu ligger det leksaker överallt,skulle verkligen vilja få bort dom ifrån golvet..Men jag tror inte jag lyckas få med mig honom idag;( blir nog i morgon istället..ja ja jag får väll hålla ut!!!

Imorgon så ska jag och 3 vänner äta lunch,satt nyss på chatten på face och försökte välja ställe..blir nog djursholm tror jag..fisk och skaldjur blir det nog..ska bli riktigt mysigt!!!

Som det ser ut nu så har vi helt slutat ge max barnmatsburkar,jag har blivit en sån dära duktig mamma som lagar allt hemma till han nu;) ha ha.. men det går faktist bra!! vi var och handlade för hela veckan igår och anpassade oss då jätte mkt efter vad max kan äta och tycker om..Han älskar verkligen "vuxenmat"

vill ge ett tips på ett jätte bra mellanmål till dom små!! keso med bananbitar..max älskar det!!!


Tjejfest i bilder:)

jag och ulrika

maria och elin(?)

lindy och anna

ulrika och anna


karro




några av tjejerna:) sitter och tar ett glas på en krog som kallas å

jag på å

min fina syster..


 


 

(har mkt mera kort men dom går inte att lägga upp!! MORR MORR!!!



Sitter och äter lunch på kajens med några ...

20100530376 (MMS)

Sitter och äter lunch på kajens med några vänner och syrran..snart bär det hem till stockholm..e sjukt trött sen i går:) vi hade riktigt kul!!lägger upp bilder ikväll..//ellenor


Sitter nu hemma hos syrran och väntar på a...

20100529356 (MMS)

Sitter nu hemma hos syrran och väntar på att hon ska komma hem..har precis varit hemma hos sara och snackat skit;) och käkat mat.. Snart e det dax att börja fixa sig inför kvällen..kör med svarta spetsthaights och ett vitt linne och höga klackar;) enkelt men riktigt snyggt!!//ellenor


Tänk att jag ska vara borta för andra gång...

20100529348 (MMS)

Tänk att jag ska vara borta för andra gången ifrån den hära glada skitungen:) umdrar om han kommer sakna mig?..


Mys på morgonen med maxis och mammas hund ...

20100529341 (MMS)

Mys på morgonen med maxis och mammas hund bosse,snart kommer m! Blir inget parken zoo då det e dåligt väder:( m och plutten åker själva till e tuna,jag åker hem till sara och hänger:)


Måste bara lägga upp min nya snygga sticka...

20100529338 (MMS)

Måste bara lägga upp min nya snygga stickade kavaj.. kommer ifrån gina tricot och kostar 300kr//ellenor


Lite bilder från mors dator












jag och william på skansen förra våren

Kvar i västerås!!!!!!

Är ännu kvar hos mamma i västerås,blir att jag e kvar hela helgen.. M kommer komma hit i morgon,då åker vi till parken zoo och är där hela dagen sen efter det då kommer jag ta tåget tillbaka till västerås för att gå på tjejfest!! vi kommer vara 11 tjejer som ska fets hemma hos en vän..ska bli riktigt kul:) M kommer vara kvar i eskilstuna..kommer försöka ta mig tillbaka dit skapligt på söndagen för att vi ska gå på cirkus på eftermiddagen i stockholm..

Gud jag har varit så dålig på att knäppa kort på sista tiden,men idag iaf så har jag haft besö av en tjejkompis och hennes söta flicka Mollie..Bjud dom på lunch och fika,vi slog på till med stort med falukorv och makaroner:) kan ibland vara as gott:) efter dom åkt hem så tog mamma och jag  oss ner på stan för att kika lite..shoppade lite kläder till mig och en tröja till max..han har blivit galen i bilar så självklart var det bilar på,han fick även ett linne från min mamma med bilar på..

Igår så vart det oxå stan och lunch med syrran och våran vän karolina,sen på kvällen tog vi det bara lungt..21.30 sov jag som en stock!!

Idag så var det femte dagen utan socker och allt annat onyttigt,men eftersom jag sakt att jag kommer äta gott på helger så köpte jag lite smågodis idag till kvällen..köpte för ca 20 kr..men det blir inge läsk,kör på lättdryck i helgen..

Igår på stan köpte jag en riktigt snygg kavaj!! den e vit med blåa ränder och vita stora knappar!! den kommer jag använda flitigt i sommar på kvällarna..Kan lägga upp kort på den när jag kommer hem..//ellenor


Min nya hårfärg,vet inte om färgen syns så...

20100527332 (MMS)

Min nya hårfärg,vet inte om färgen syns så väl på bilden...


skrev för nån månad sen att jag behövde gö...

20100527328 (MMS)

skrev för nån månad sen att jag behövde göra en ny percing i naveln:) och igår tog jag modet och gjorde det.. vart fint..


:((((((((((((((((((((((

E så ledsen!! Vi fick nyss mail ifrån flygbolaget att alla piloterna ¨strejkar!! inte ett ända plan går!! så med andra ord så kommer inte pojkarna kunna flyga i morgon..Vi som skulle göra så mkt kul..som tex grönan och cirkus på söndag..känns as tungt..

Tar en liten paus på stan nu i solen med m...

20100526316 (MMS)

Tar en liten paus på stan nu i solen med mamma..hårtet e klart nu och vart skitsnyggt! Tack ullis:) har precis ätit thai mat med emma,ulrika,syrran och lindy,och lilla mollie och maxis:) snart ska vi åka hem till mamma,ska bara shoppa klart först:) //ellenor


Sitter just nu och fixar håret:)

20100526314 (MMS)

Sitter just nu och fixar håret:)


Nu drar jag ner på stan:)

20100526312 (MMS)

Nu drar jag ner på stan:)


Västerås

Då var man i västerås igen,vi kom hit vid 7 igår kväll..min snälla mamma mötte då upp oss och körde hem våran packning till syrran..Köpte en varsin sallad och tog det bara lungt igår..


Nu e det dax att gå till frissan,e så bra att man har en väm som är frisör,men det bästa e att hon e grym på hår:) kommer lägga i en mörk färg i hela håret sen blir det guldiga slingor i det,passar bäst i den färgen..

Efter frissan så ska jag möta upp en vän och hennes flicka för en lunch,sen vet jag inte vad det blir..syrran och jag ska sen ikväll sova hos mamma!! Ha en underbar dag//ellenor

Slingor

Idag åker jag och syrran till västerås..Och i morgon ska jag till Ulrika och fixa håret:) gulliga Lindy passar Maxis under tiden!!

 


Godmorgon

Vädret e jätte dåligt här hemma!! Sitter och funderar på om jag ska gå till öppna en stund,men vet ej om jag vågar!! Max skulle säkert nli sjuk el nått..skulle kännas jätte tråkigt eftersom mamma kommer hit på besök på torsdag och stannar hela helgen,plus att pojkarna kommer hem på torsdag..Vi fårse hur jag gör:)

Ska iaf städa upp här lite,en vän till mig ska låna våran lägenhet onsdag till torsdag och då vill jag ha fint:)


tänk om det kunde vara strand väder idag..


Ny design på bloggen

Har ny design på bloggen som ni kanske ser:) e alltid kul med lite nytt.. Jag tror att jag håller på att bli cp,e så godissugen och det hära e bara första dagen utan socker..dricker enbart vatten nu oxå,inte ens saft!!! vill man vara fin får man lida pin..Tog en promenad tidigare idag för att få igång förbränningen lite..Känns verkligen jätte bra att jag tagit detta val att sluta med socker..Men sen när beroendet e borta så kommer jag självklart äta godis och gott på helgerna..skulle aldrig kunna bli ett sånt dära freak som inte äter nått och bara tänker på vikten,har varit dära en gång och vill inte tillbaka till det!!! Nu ska kroppen bara finslipas lite;)) det tråkiga att när man tappar i vikt så tappar där man absolut inte vill tappa tex ansiktet (då ser man gammal ut) el rumpan(då blir den platt ha ha) om man ändå kunde punktförbränna...

Efter vi varit ute och gått idag så vart man självklart jätte sugen på nått,men då vart vi duktiga att istället för att ta en kaka el godis så tog jag en hård macka med skinka och keso på och tomat och gurka och lite grillkrydda!!jätte gott och jätte nyttigt,och till middag blev det lax och tomatsoppa..


Nu ska jag slå mig ner i soffan och kolla på norska hollywood fruar och knapra i mig ett päron:) och i morgon bär det av till västerås:) //ellenor


Sol men iskallt

köpte med oss lite tidningar och frukt och gick ner till stranden men vände lika fort för att det iskallt ute!!!! Men på balkongen var det iaf lä och skönt..

E på första dagen idag på min avgiftning på socker;) går ok men e bra sugen på att ta något gott,men icke jag ska klara detta!!!


SOOOOL!!!

ÅÅÅ äntligen har solen kommit igen,och då måste vi ju självklart ner till stranden och mysa..Ha en underbar dag alla//ellenor


Sega söndag

Tycker inte om söndgar,då vet man att det snart e måndag..och måndag innebär att man får umgås mindre med sin andra hälft:(  Men denna vecka händer mkt roliga saker,på tisdag drar jag och syrran till västerås..sover hos syrran på tisdagen..på onsdag förmiddag har jag tid hos frissan för att göra slingor..Ska sen efter det ev träffa min vän Emma och hennes Mollie..blir nog sen att vi sover hos mamma på kvällen..På torsdag ska jag träffa en annan vän och sen vid 17.00 tar mamma och jag bilen tillbaka till stockholm för att hämta upp William och Isaac vid bromma flygplats..

M ska vara bortrest halva veckan,brukar då passa på att åka till västerås för att träffa vänner och min familj..

Nu ska jag skriva om nått helt annat..har länge gått och stört mig på att jag känner mig lite små fet,el kanske inte fet men inte helt nöjd om jag säger så..E van att vara lång och slank;)och vill kännaa så nu igen..så nu e det dax att ta tag i det..så från och med i morgon så ska jag sluta med att äta godis kakaor,läsk mm.. Mitt mål e att gå ner 3 kg.. väger nu 56.9 kg och hoppas kunna gå ner till 54kg den vikten trivs jag utmärkt i!!! Förutom att ta bort sött ska jag även börja gå mera och ta bort snabba kolhydrater ett tag för att  nå mitt mål..Kommer äta mkt sallad och frukt..Jag hoppas på att klara det på ca 1 månad!!! undrar om man kommer vara en riktig subba första dagarna eftersom man kommer sakna socker nått fruktansvärt..? Ha ha tur att min sambo åker bort och jobbar så han slipper mig då;)//ellenor




jag för ca 2 år sedan utan en gnutta fett på kroppen,..Detta ska inte vara mitt mål men nästan:)









Kusinerna på besök

Runt lunch idag så kom Max kusiner på besök..Vi bjöd dom på lunch och sen drog vi vidare för att busa på nickis lekland..Alla barnen lekte så dom vart rödrosiga om kinderna..sötnosarna..Dit kommer vi absolut åka igen för att busa..efter leklandet så åkte vi hem till oss igen för att fika..Nu har dom åkt hem och vi har en riktigt tröttis till kille här hemma..//ellenor

 































Centrum:)

Imorse åkte vi till centrum för att köpa en lampa,men självklart så var den slut!! Har hittat en superbra kundvagn som e som en bil,gissa om Maxis var nöjd att sitta i den:)? den blir det nästa gång vi går dit..



Vasaparken,kungsan,sol,shopping

ÅÅ vilken perfect dag vi haft,bättre kan man man nog inte ha det..Lever verkligen ett underbart liv,speciellt på helgerna när man får umgås hela familjen..

I förmiddags så åkte vi in till stan,vart först vasaparken och där var det ljuvligt:) träffade även på en gammal vän och hans tjej och bebis där så vi slog oss ner med dom..Efter en timmes pratande så var dom tvungna att gå vidare,vi gick oxå vidare men för att köpa sushi..la oss i parken igen för att äta det..Efter det så gick vi vidare till stan för att kolla i lite affärer,blev lite shopping en body och ett par shorts,och en del saker till hemmet blev det oxå..Vi har verkligen kunnat gått runt hela dagen tack vare att vi bytt vagn,max sitter nöjd och glad i den:) förut var det en pina att ta sig ut med han..skrik skrik och åter skrik..

Efter shoppingen så gick vi till kungsan för att avnjuta en timma där,Max njöt som fisken i havet..moster köpte en vattenkanna så han tog vatten ur fontänen och gick sen runt och vattnade..gullunge!!



När vi åkte hem så tog vi vägen förbi plantagen för att köpa lite mera till balkongen..


Nu ska jag jag lägga mig och slappa i soffan en stund och smälta den goda middagen vi åt i dag,vart lite småplock..//ellenor




max nya vattenkanna i kungsträdgården

me


Lindy solar lite i kungsträdgården

min älskling,mitt allt












den goda middagen som vi käkade på balkongen


vart lite mera örter från plantagen



Lägger upp bilder på lite från shoppingen:)

 






body!! skitsnygg att ha under tex shortsen el en lite högre kjol..




Film time och helg!!

Morgonen började me att vi gick till öppna,var ett tag sen man var där nu så det var jätte trevligt att träffa alla igen,vi var ute hela tiden förutom en snabbis då vi gick in för att sjunga lite:)

Efter öppna så gick vi till stranden..vi köpte med oss lunch idag me dit..Det var massor av ungar som badade,själva höll vi oss till strandkanten och till filten..Efter ca 2 timmar kände jag att man fått för mkt sol så då gick vi till cafet och köpte med oss glass hem..

Nu på eftermiddagen och kvälllen så har vi varit i centrum en snabbis för att hyra film och fixa lite småsaker,M hann även med lite shopping..
Vi hyrde 2 filmer som jag tror e skit bra!! ser nog en ena idag och den andra i morgon..

ikväll har vi ätit jätte mkt gott..allt från färskpotatis till sill och lax och goda ostar..Mums var såå gott!!!



sitter och klurar lite på vad vi ska hitta på i morgon? vi vill till nån mysig park..vi ska iaf ta oss in till stan tror jag..Blir kanske skansen,eller hagaparken..Sitter och kollar vädret,vissa visar att det ska bli bra och vissa tidningar visar sämre väder..Jag hoppas verkligen att det blir sol så min älskade man oxå får se den som sitter inne och sliter om dagarna:(



Nu ska vi duka upp för fredagsmys..Ha en underbar Fredag mina fina vänner//ellenor





Bilder från idag vid stranden





























Ljuvligt

Idag har vi haft en ljuvlig dag:) Älskar verkligen solen,man blir så extra glad och pigg då..Flera som känner som jag antar jag? Som jag skrev tidigre idag så tog vi med oss lunchen ner till stranden,Maxis kommer bli en riktig badkille i sommar tror jag..inte ett dugg rädd för vattnet var han,och sanden ska vi inte tala om hur mkt han tyckte om..han tom rullade sig i den och kastade den över sig ha ha så när vi kom hem hade han tom sand innanför blöjan..plutten

Efter ett par timmar gick vi hem för att vila oss lite från solen och vänta på att M skulle komma hem..När M kom hem sen så drog vi till arninge och handlade lite gott till kvällen..Sen igår var det planerat att vi skulle köpa stenungsbakad pizza till middag,smakade sådär idag..man mådde lite smått illa efteråt!!! E extra trevligt ikväll för jag har fortfarnade syrran och Therese här på besök:) Ulrika drog hem i morse för att jobba!!!


I morgon e det öppna på förmiddagen,går ev dit och leker en stund,men sen efter det så ska vi gå ner till stranden igen om vädret e som idag..

 

Ja just ja,har beställt en hel del kläder till mig själv igår..Köpte lite klänningar,harembyxor,linnen,2 par sandaler,halsband..Har även kollat ut en del saker på stan som jag ska köpa..Man har ju bara en massa vårkläder och vinterkläder i garderoben för tillfället,men nu ska den fixas upp inför sommaren:) //ellenor


100 meter från oss finner du detta:)









 

E verkligen heeelt underbart att ha strand ett stenkast bort!! Vi köpte med oss sallad från talins och käkade det vid stranden..Vi stötte även ihop med Margitha och Liv där som satte sig ner och gaggade ett tag:)//ellenor

 


Bikini och lite ångest

Och så har bikinin kommit,ska man verkligen sätta på sig en sån i sommmar? njaaa jag vet inte riktigt;) Har aldrig haft ångset för det förr men nu känns det sådär,ha ha..det löser sig nog!!! Fin e den iaf:)

Man kanske inte ska klaga eftersom man inte gjort så mkt detta år för att få en bikini kropp..

Idag e vädret lika underbart som igår,blir nog en picnik nere vid vattnet idag med Samantha och syrran och kanske ev Fia..Ha en underbar torsdag!!//ellenor

Fint besök:)

Redan klockan 08.00 stog Lindy och Ulrika utanför våran dörr:) superkul att dom e här,nu väntar vi bara på Therese som kommer ikväll!! Snälla Ulrika som e frisör har klippt mig idag,och på torsdag ska jag åka till västerås för att göra slingor hos henne,brukar alltid göra det till sommaren!!

Idag skulle vädret egentligen inte vara så bra,men dom hade helt fel;) vi har haft en jätte varm och skön dag,tog en lunch nere på talins sen gick vi ner till stranden och käkade glass och kände på vattnet..




























Målat naglar:)

Ibland e det rätt skönt och bra att bara vara hemma och inte göra nått typ:) man hinner med så mkt som man inte hinner med annars riktigt!! Typ som att göra fotvård och ansiktsmask,precis det har jag gjort idag:) känns jätte skönt!!! Jag har även hunnit me att tagit en promenad med Fia och Tuva runt vattnet..Vi köpte med oss en kaffe på vägen,vädret e helt fantastiskt ute nu!!! Men jag hoppas att det sitter i för att i morgon så får jag besök av Syrran och 2 vänner till:) Ska bli så kuuul att dom kommer hit och hälsar på:)...Sen e det ju extra kul om vädret e fint så man kan sitta ute och fika och käka lunch..

Max feber har inte kommit tillbaka tack och lov!!! Han mår som en prins,pigg och glad:) visst lite lite snorig men det e allt!!!

Idag ringde min snälla sambo hörde om det var ok att träna trots att han slutade senare än vanligt,men vi kom på en jätte bra deal,om jag får thai mat så då får han träna hi hi..så nu kurrar magen efter thai:) Ha en underbar kväll mina vänner!!//ellenor

Feberfri

Sen igår kväll/natt har Maxis varit feberfri!!! men snoret rinner på och han låter ännu lite kruppig..Vi fick sova med balkongen helt öppet i natt eftersom han lät (luft hjälper för er som inte vet det) Vi slapp iaf tack och lov åka in.. Idag kommer vi hålla oss ute så mkt som möjligt för att försöka få bort det helt..Hoppas att vi har sån tur nu att det bara var en släng av en förkylning och inget jobbigt virus som dom tydligen kan ha i 14 dar!! Det återstår att se..Hoppas att ni får en underbar dag!!//ellenor

Kusinerna

I lördags fick Max träffa sina kusiner Nova och Charlie


kusinen Nova ger fart till Maxis

kusinen Charlie.. Max tittar när han får sitt lördagsgodis och vill oxå ha:)

lördagsgodis time

M e tokig som vanligt och dansar med dom små:)

stolt morbror:)

 


God natt

Nu ska jag lägga gospojken och hoppas att febern e bättre i morgon..hela dagen har den legat på ca 38.8..hoppas på lägre i morgon:) Snoret rinner och andningen e helt ok:) men låter tyvärr som att det skulle kunna bli lite krupp!!! men det hoppas jag att det absolut inte blir!! för äckel akuten vill vi inte till nått mera i år!!!! där blir man bara sjukare än vad man e när man åker in!!!

Idag när älskling kom hem hade han me sig världens största bullar med till oss!! Var nog dom största jag nånsin sätt;) tur att jag bara åt 2 tuggor av den annars hade jag nog rullat fram,..eller annars så sparde jag mig till polka chokladen som M även hade me sig hem;)








Sommar?

Har sommaren kommit nu tro? vädret e iaf super fint och jätte varmt ute..Vad hade jag gjort nu utan våran balkong..E lite svårt att ta sig ut nu eftersom Max ännu har feber..Stackarn hade hög feber i natt igen,klockan halv 4 fick jag ge alvedon och nått att dricka typ i sömnen på han,sen väckte jag honom halv 6 för att ge välling,sen sov stackarn vidare till 8.40..Men sen har han varit glad nu på morgonen ooch förmiddagen..Nu sover han igen och då passar jag på att ligga på balkongen och sola:) UNDERBART!!!!//ellenor


Uch!!!

Och där kom snoret för Max!! nu vet vi att det inte e tänderna iaf..han har nog åkt på det dära viruset som går nu..Utan ipren el alvedon mår han inte alls bra..och det jobbigaste när Max e sjuk e att han matvägrar..men fick nyss i han lite välling iaf..

Själv så har jag haft magknip heela kvällen,men tror det e oro bara,e lite skrämd  efter att max har varit så sjuk förut:( tänker direkt tillbaka på den hemska tiden så fort jag märker att han e påväg att bli sjuk..

Som det ser ut nu så blir vi säkert hemma hela veckan och vilar..men på ons kommer syrran hit och på torsdag kommer en gemensam vän till oss hit hem och sover över till fredagen,hoppas att Max e frisk tills dess..Ha en underbar söndag mina vänner...//ellenor


Uch!!!

Och där kom snoret för Max!! nu vet vi att det inte e tänderna iaf..han har nog åkt på det dära viruset som går nu..Utan ipren el alvedon mår han inte alls bra..och det jobbigaste när Max e sjuk e att han matvägrar..men fick nyss i han lite välling iaf..

Själv så har jag haft magknip heela kvällen,men tror det e oro bara,e lite skrämd  efter att max har varit så sjuk förut:( tänker direkt tillbaka på den hemska tiden så fort jag märker att han e påväg att bli sjuk..

Som det ser ut nu så blir vi säkert hemma hela veckan och vilar..men på ons kommer syrran hit och på torsdag kommer en gemensam vän till oss hit hem och sover över till fredagen,hoppas att Max e frisk tills dess..Ha en underbar söndag mina vänner...//ellenor


Stackars Maxis

Stackrs lilla Max som har feber..Undrar vad det e han har fått för nått:((


Polarn..

Vart så kär i t-tröjan som max fick häromdagen från polarn och pyret,så vi var bara tvugna att köpa en till igår..blev även en röd keps därifrån


Mera blommor..

Vi fick ett ryck idag och köpte ännu mera  blommor och krukor till balkongen, e super mysigt där ute nu..


en till kruka ¨men en pelargon i plus lite örtkrukor blev det och en gammal back som man kan ställa krukor på,vi hittade dessa saker på en inredningsbutik..köpte även den lilla söta lyktan därifrån..



en hängblomma som växer nedåt och en kruka i trä från plantagen

en hängpelargon som blir jätte stor..


40 grader

Igår fick Maxis feber men inte så jätte hög så vi trodde det var tänderna eftersom han dregglar och gnager på händerna hela tiden..men i går kväll och i natt har den bara blivit högre och högre så att jag har fått gett alvedon var femte timme annars har han kokat av värme..bara det inte e det dära viruset som går nu:(//ellenor

Mustang

Idag tyckte vi att vi behövde pimpa upp Maxis vagn,hittade en jätte snygg vagn dyna från babyland..Ett perfekt val eftersom farfar har sånna bilar i garaget:)




närbild!! den kostar ca 400 kr på babyland


Sill..

Idag till lunch så åt jag sill med färskpotatis och gräddfil,det kommer vi äta många ggr i sommar..

 


Kööööp!!!

Ville bara berätta hur chokladen med polk i smakade!!Grymt gott var det,åt upp halva igår och halva idag..så med andra ord var den god:)



Shopping:)

Imorse gick vi till öppnaförskolan men där var det svart och låst,hade inte en tanke på att det typ e "helg" för många idag,så då åkte vi till täbban och handlade lite kläder..


fin vår t-tröja från polarn

rolling rock:)'

fin till sommarkvällarna:)

och ett par coola jeans


Ikväll..

Ikväll ska det mysas med det hära!! det ända som fattas e William och Isaac:(


tikka masala och nan bröd


hoppas att den e god!! nån som redan smakat den?

2 av mina finaste..

 

Ja just ja,idag har Max fått en ny bilbarnstol en BRITAX han satt som en kratta i den förra!!!


Balkongen ett steg närmare klar:)

Nu e nästan balkongen klar,gud vad mysigt det var att gå runt på plantagen och kolla på allt,finns ju hur mkt som helst om man skulle bo i villa!!! Vart pelargoner iaf,men färgen jag ville ha fanns det inte tillräckligt många av så det fick bli en annan färg:( men dom var nästan lika fina:) Sen köpte vi även tomater och sallad och basilika som står ute på balkongen..men den sidan e inte riktigt klart!! vi måste hitta en sak att ställa alla sånna krukor på,typ som en gammal packlåda om ni vet hur en sån ser ut?..


efter ett tag fick vi muta med glass så vi fick kolla lite ifred:)

tur att dom växer till sig,annars hade sätt bra töntigt ut!!

våra odlingar..hoppas att dom inte dör bara..


vart även lite som vi kan ha inne till maten:)


Blommor till balkongen

Idag åker vi och köper blommor till balkongen:) Inatt har jag sovit som en stock!! Max har endast vaknat 1 gång i natt och sov då i sin egen säng,har inte hänt sen han föddes..Gissa om det var skönt att få sova 5 timmar i sträck utan att bli väckt..Kroppen e nog inte van med det för jag vaknade med världens huvudvärk...//ellenor

 


Nya och gamla

Gamla vagnen som vi sålde i dag,kändes nästan lite sorligt att sälja delen som plutten låg i som bebis:(




nya vagnen,man känner att den inte e lika påkostad som bugaboon e,men jag gillar urban mkt bättre ändå,men viktigast e att max sitter som en nöjd kung i den..Jag e supernöjd att jag tog beslutet att sälja och satsa på nått annat:)


Barnsäkra kanske?

I helgen så ska vi barnsäkra alla lådor som innehåller saker som e "farliga" för busungen,som tex denna låda..




vore ju inte så bra att få en okokt makaron i halsen:(


Middag

Idag e jag själv hemma hela kvällen och då slår jag alltid till på stort när det gäller middagen;) idag blev det majskolvar..tror max gnagde i sig mera än mig,jag tyckte dom smakade mjöl!!!


Såld:))

Puh och så var vagnen såld:) känns jätte bra!! och har även hunnit med att vara i väg och köpt en  urban jungle vagn.. Ikväll ska det åkas vagn;)

Tack snälla S att du hjälpte mig idag:) //ellenor


12 Maj är dagen då världens bästa kille fyller år

Idag fyller världens bästa William 10 år!! Grattis mammas hjärta..Jag ringde i morse kl 07.00 och sjöng för han,stackrs barn vad det måste ha låtit illa!!!

Mobilen ringer i ett:)

Det gick riktgt bra med vagnen på blocket:)  har flera som vill köpa den så jag har satt först till kvarn för att jag vill bli av med den snabbt!! Direkt när den i såld så åker jag och Samantha och köper en urban!! ska bli riktigt skönt att byta vagn,Max har aldrig riktigt heller tyckt om sin vagn..har lånat en urban vid 2 tillfällen och den gillar han:) Så nu kans´ke man kan ta sig ut på långpromenader och bränna lite fett;)...

Vädret e underbart idag med och självklart så blir det en lunch ute i solen,sen efter det så blir det lek med S och Sofia och våra små:) Ha en underbar dag för det ska vi ha!!//ellenor

5min

Efter 5 min inne på blocket ringde en och ville komma i morgon kl 14.00:) hoppas hoppas att dom köper den bara!!!

Blocket!!

Nu har jag äntligen gjort nått som jag velat i 6 månader!! Lagt ut våran bugaboo vagn på blocket..Det kommer bli en urban jungle istället:) Antingen så älskar man bugaboo el annars typ hatar man dom!! jag  e iaf riktigt trött på den nu..dyrast e inte alltid bäst..E ute efter en svart urban jungle,nån som vill sälja;)?

kalsaet idag för Tuva var jätte roligt..roligt att träffa alla som man inte träffat på ett tag,tänk vad barn kan växa på 1 månad..

Nu blir det till att lägga barn sen lägga sig och dööö i soffan av trötthet,plus att jag e mätt som en ko!! har ätit ett berg marängsviss,och idag var det inte lika gott som det brukar vara!! idag sitter det i halsen blääääää//ellenor

Turkiet!!

Om 3 veckor åker William och Isaac till turkiet med sin pappa och hans sambo!!E så glad för deras skull att dom även kommer utomlands denna sommar:) Dom kommer bli bruna som pepparkakor iaf William han har sånt pigment..

Undrar vad vi ska göra med pojkarna i sommar förutom grönan och kolmården??..Nått bra ska vi iaf hitta på


Kaos nätter

Vet inte vad det e med Maximilian just nu på nätterna!! han sover så fruktansvärt dåligt..vaknar hela tiden och typ halvskriker och inget hjälper el jo förutom vällingen då,men den får han bara 1 gång på natten plus om det e morgon!! Börjar verkligen känna mig sliten nu,tror det e femte natten han e på nu..

Hoppas verkligen att det vänder snart..nu sover han iaf en välbehövlig middag..Jag skulle med egentligen göra det men det finns set såklart inte tid till:( Solen skiner här och snart väntas det lunch med Samantha och sen kl 2 ska vi på kalas..Har även tagit en storstädning nu på förmiddagen!! Luktar rent här hemma nu,älskar doften av nystädat:) det e därför jag städar så ofta ha ha...Ha en underbar dag i solen..//ellenor

Grattis Tuva:)




Idag fyller söta Tuva 1 år..Grattis Grattis sötnos

Söta Liam

Nu har vi precis kommit hem ifrån Liam,han var super söt!! jätte lik sin syster Lova..Det var jag och Samantha och Fia som åkte dit,och idag hade jag sån lyx att jag både fick skjus dit och hem..

Max tyckte det var jätte roligt att få se en bebis,han gick ner på huk och sa heeeeej med en ljus röst så sött:) sen åkte vi även om köpte thai mat som vi alla käkade..När vi åkte hem så följde S med oss upp för en kopp kaffe och en chokladboll!!



jag innan vi åkte


max innan vi åkte i sin ralf lauren t-tröja som e jätte fin tycker jag:)




max ville vara där och "peta"lite


sitter och tittar på bebisen


max lånade Lovas ny fina bil





var så kul att leka att max inte ville gå hem;)))

Snart 10 år

Om 2 dagar fyller min älskade son William 10år..Känns absolut inte som att det är 10 år sen..Tänk att jag var 18 år när jag fick honom,helt otroligt!! Mamma älskar dig..Det tråkiga e bara att han inte e här när han fyller,han e hos sin pappa då..men näst nästa helg så blir det kalas här hemma med mormor och familj:)

Vad köper man till en 10 åring som typ har nästa allt??? Svårt svårt..


Liam:)

God morgon idag åker vi och hälsar på lilla Liam och madde..


Fotograf Sofia




Fika:)

Idag var det så tråkigt väder så vi åkte till mio och tittade lite,har varit ute efter en hylla att sätta på en vägg som sitter precis innan man kommer in i köket!! och idag hittade vi en som passade perfekt!! Skulle ha den till att ställa ett par kryddor på och olika köksburkar och kokböcker,vart verkligen jätte fint:) E jätte nöjd!! tack älskling att du borrade upp den trots att du var super trött!!!

Vi har även hunnit med att ha besök av familjen Tappert/Wallin..Och alltid lika trevligt,vi fikade och barnen lekte..visade även alla mina fina saker jag fått:)

Kors i taket i dag var det jag som lagade middagen..jag lagade lax med klyftpotatis och sen en kall sås till plus en varin avokado med citronpeppar i..//ellenor

Stackarn:(

Stackars M han har vänt på dyngnet totalt efter usa vistelsen!! tror att han somnade vid 5 i morse el nått..men får självklart sova vidare på morgonen då jag vet att han haft en tuff jobbvecka!!

Vädret e inte alla kul idag,ett riktigt inne väder!! Sofia med familj kommer nog över på en fika idag,om inte M sover hela dagen ha ha..ne snart får han gå upp och hålla sig vaken till ikväll för att vända tillbaka dygnet rätt!!

E så glad över alla fina saker jag fick i går,grabbarna fick oxå massa fint såklart:) Syrran hade oxå beställt en hel del saker som väntar på henne här hemma..Förra året fick jag ett par grymt bra glansdroppar från victoria secret,fick även samma i år igen,men eftersom dom e så dryga och räcker länge så tar syrran dom istället!! Fick även ett läppbalsam från victoria som luktar hubbabubba och glittar i ljusrosa,min man han har bra smak tack och lov;)))//ellenor


Nike,puma och Gap

Max kör lite modevisning med sina nya sommar kläder:)





 








Gap shorts och linne:) har även sandaler till..







ralph lauren tröja


iam in heaven:)

Nu har M kommit hem från usa!!:) Gissa om han varit saknad av oss alla,synen när Max fick se sin pappa var underbar,han kramade han i 5 min utan att släppa.. Och gissa om vi blivit bortskämda med saker?fick nästan lite för mkt:) ..Kan lägga upp bilder på lite av sakerna..

Ikväll blir det bara till att ta det lungt och umgås med familjen och köpa thai..Ha en underbar lördag alla vänner..




oj oj oj underkläder från victoria secret:) super söta!!!


närbild;)


redken shampoo och balsam och innpackning och victoria secret  krämer


converce skor till mig och nike och converce till plutten

och en Ipad och tangentbord:))))

 

Plus en annat massa som jag inte lägger upp just nu!!! USA e bra ibland;))


bilder..











Mums!!

Nu har vi kommit hem i från middagen,vi blev bjudna på jätte god mat!! vi fick bla,lax och en varm sallad som innehöll en massa gott..Till efterrätt blev det glass med varma bär..Alla var super hungriga så maten gick åt:)

Nu blir det bara till att ta det lungt med en film och chips!!Ha en bra fredag alla!!!//ellenor


påväg till Sofia


påväg till fia


söta värdinnan


jag




Tuvis


min fina syster


Sötnosen

aja baja;)

ha ha



 


Bus på hög nivå:)

Satt och surfade och Max satt och lekte..trodde jag då..










Dåligt väder

Uch vilket dåligt väder,idag blir vi inne nästan hela dagen tror jag..förutom att vi ska ner till vårat ställe och äta lunch:) ..Men ikväll längtar vi till,då e jag och syrran bjudna på middag hemma hos Sofia!!ska bli jätte mysigt..(du e en sån go vän sofia)..Efter middagen så e det inte lång tid kvar till min älskling kommer hem!! ca 20 timmar:/...

Idag e det egentligen öppna för Max men vi struntade i det idag då jag e rädd att han ska bli sjuk till nästa vecka,mkt roliga saker väntar då:) först kalas för Tuva luva sen träffa Maddes bebis Liam..Plus lite annat!!!

Senaste veckan har det hänt massaor av nya saker med min busunge;) Han klättar på precis allt,och inte ett dugg rädd e han..nu e det vardagsrumsbordet som gäller,och snabbt går det han e uppe på det på 1 sekund,plus ställer sig upp!!inte rolig syn..Plus att han har blivit mera framåt,inte alls lika blyg:) Plus att han förstår en massa saker märker man,man kan säga åt han att hämta saker så gör han det..E verkligen jätte kul att lära han en massa nya  saker:) Men det gulligaste e att när man ropar till han att man vill ha en puss,då kommer han till en och gör en pussmun och ger mig en puss!!GULLUNGE...


Gjorde inget blogginlägg igår kväll vad vi gjort under dagen..Blev en lunch med mina VÄNNER Samantha och Sofia och syrran,var lite kallt att sitta ute så vi åt upp snabbt för att sen fortsätta umgås hemma hos mig:) Vi hade lika kul som vanligt!!!//ellenor


Saknar



Saknar min älskling nått otroligt mkt:( får vänta tills på lördag...

Borta bra men hemma bäst

Flygningen gick lika bra som när vi flög ner:) Max somnade efter ett par minuter..Sen tog vi en taxi hem när vi hade landat,drygt att hålla på att ta flygbussar osv..

Syrran har följt med oss hem för att hålla oss sällskap,jätte skönt verkligen..hatar att sova själv hemma!!!! Kvällen igår var lugn,vi lagade lite god mat och kollade på film(såg 10 min sen somnade jag ha ha ovanligt) Sofia kom även förbi ett tag och babblade lite med oss;)

Nu ska jag göra mig klar för att gå ner till vårat stammis ställe och käka lunch med Samantha,Sofia och Sandra:) ska bli jätte kul att träffa alla igen:)Skriver mera ikväll och lägger även upp kort då!!!//ellenor


Hem igen

Om 3 timmar går vårat flyg hem..har varit jätte kul att vara borta men ska bli riktigt skönt att komma hem igen..Alltid jobbigt att vara borta med barn,tror att Max oxå längtar hem nu för han har blivit super mammig och vill hela tiden komma upp,tror han saknar sina egna leksaker..

Hade önskat att mitt hjärta var hemma när vi kommer,men får tyvärr längta 3 dagar till:(( Gick precis in på min face och såg att M hade varit på victoria secret och shoppat loss till mig:) sånt gör en glad att läsa..Nu ska jag packa vidare..ha en bra onsdag mina vänner//ellenor

NELLY.COM

Har beställt en ny mössa från nelly.com!! super cool;)



(gick inte att få större bild men det står iaf BAD HAIR DAY)

Black and White

Lägger upp lite bilder ifrån halmstad tylösand














'












city:)

Idag åkte vi till stan och kikade lite och tog även en lunch!! Stannade bara en snabbis..Åkte sen tillbaka "hem" för att sitta och sola lite på balkongen och även jaga barn,det e det ända som e jobbigt när man e borta hos folk som inte har småbarn,e inte lika barnsäkert som hemma,här finns det typ 10 trappor att hålla koll på utan grind,ute som inne plus en annat massa intressanta saker för max,typ som tända ljus på kvällen:/ man e verkligen heeelt slut på kvällen..

Ikväll blir det grillning igen:) mums!!men nu har jag inte tid att skriva mera..//ellenor

Nu har vi varit i tylösand och käkat glass:)

20100503297 (MMS)

Nu har vi varit i tylösand och käkat glass:)


Fint väder

Idag har äntligen det fina vädret kommit:) vi har suttit ute sen klockan 09.30!! Super skönt verkligen..Maximilian e i himmelriket,e super många barn här plus alla Kusiner till William och Isaac..Har fullt upp så därför blir det inga långa blogginlägg!!

Nu ska det grillas här!! Hoppas att ni alla har haft en bra helg:)//ellenor

Finns visst en till att låna,denna blir ma...

20100502292 (MMS)

Finns visst en till bil att låna,denna blir max 2års pressent..


Nu kööör vi!!

20100502290 (MMS)

Nu kööör vi!!


Idag kör vi på floppa el foppa tofflor; ha...

20100502287 (MMS)

Idag kör vi på floppa el foppa tofflor; ha ha så snyggt;)))


Vädret e ännu dåligt här,vi har haft en sl...

20100501286 (MMS)

Vädret e ännu dåligt här,vi har haft en slappar dag!! Gosar just nu med dexter:)/ellenor


Dåligt väder!!!

Vi har jätte dåligt väder i halmstad:(blåser och e kallt!!! Vi som hade hoppas på fint väder,men vi stannar juu ett tag till så vi hoppas att det blir bättre snart..

Igår var vi ju ullared,trodde ärligt talat att det skulle vara skit där,men både jag och syrran vart jätte paffa:) fanns hur massor att handla,allt från mat till kläder och inredning..vart lite kläder till stora grabbarna och lite till Max tex en pläd ifrån barbapappa,haklappar,drickmugg och sen vart det lite till hemmét oxå som tex en lykta till balkongen,en hink som man lägger diskmedeltabletter och sen även en bodylotion(allt man köpte hade bra märken och kostar det dubbla i affären) Så i sommar ska jag få med mig M dit och handla en massa annat som jag såg som inte jag kan få med på flygplanet:)

Nu ska jag göra mig redo att åka iväg för att ta en solning!! syrran e barnvakt..//ellenor

Dexter:)

20100501280 (MMS)

Dexter:)


Godmorgon alla.. stora pojkarnas hund dext...

20100501277 (MMS)

Godmorgon alla.. stora pojkarnas hund dexter:) han e såå söt och liten..


RSS 2.0