Maximilian fick en sån fin pippitröja från...

201010311257 (MMS)

Maximilian fick en sån fin pippitröja från junibacken idag:)


Nu ska jag bli en sån dära pigg och alert ...

201010311256 (MMS)

Nu ska jag bli en sån dära pigg och alert människa med mivi total pluss och chi san..återkommer om det funkar...


Vi går och busar ett tag sen handlar vi:)

201010311255 (MMS)

Vi går och busar ett tag sen handlar vi:)


Hemma helt själv igen:)

idag har jag verkligen inte gjort nått alls,el ja förutom det vanliga man gör varje dag i sitt hem som tex städa:/ Men min eftermiddag har jag legat i soffan och halvsovit,mannen och lillkillen drog till djurgården för att gå på junibacken:) tänkte att för en gång skull så stannar jag hemma istället för att följa me,super skönt!!! Pratade me dom nyss och dom hade haft det jätte bra,förutom att det roliga tåget var trasigt!!! suck,det är ju det som ska vara det roliga för dom små!!! fy på er junibacken

Lite kommer jag komma ut iaf för snart så ska vi åka till centrum för att M ska klippa sig och sen efter det ska vi storhandla..Hoppas att du har haft en bra helg..//ellenor


Vincent

Förra veckan köpte jag nya vinterskor till Maximilian från vincent..kan nog vara dom skönsate skorna nånsin,skulle gärna ha ett par själv om dom fanns i min storlek;) är äkta ull i så dom kommer nog bli bra i vinter!!




Chi san


Idag så ska jag testa denna,jag hoppas att den botar min trötthet lite iaf:(


Chi San

innehåller Schisandra, Rosenrot och Rysk rot

 

Chi San - godkänt av läkemedelsverket

är ett traditionellt växtbaserat läkemedel använt som adaptogen vid nedsatt prestationsförmåga såsom trötthet och svaghetskänsla. Indikationerna för ett traditionellt växtbaserat läkemedel grundar sig uteslutande på erfarenhet av långvarig användning.

 

Chi San

är en unik, direktverkande kombination av naturens främsta adaptogener, Schisandra, Rosenrot och Rysk rot. Resultatet är ett medel som snabbt ger kroppen ny energi och ork, både fysiskt och psykiskt. Effekten kan märkas redan inom en halvtimme och den varar hela dagen.

 

Innehåll - Aktiva beståndsdelar

Chi San innehåller ett kombinationnsextrakt, ADAPT-332. Till 100 ml Chi San har använts extrakt motsvarande:

  • 3 mg extrakt (som tjockt extrakt) av rot av rosenrot (Rhodiola rosea L.), motsvarande 6 - 15 mg torkad rot av rosenrot. Extraktionsmedel: Etanol 70 % och vatten (försvinner vid tillverkningen).
  • 10 mg extrakt (som tjockt extrakt) av frukt av fjärilsranka (Schisandra chinensis (Turcz.) Baill), motsvarande 20 - 50 mg torkad frukt av fjärilranka. Extraktionsmedel: Etanol 95 % (försvinner vid tillverkningen).
  • 2,6 mg extrakt (som tjockt extrakt) av rot av rysk rot (Eleutherococcus senticosus (Rupr. et Maxim) Maxim), motsvarande 44 -78 mg torkad rot av rysk rot. Extraktionsmedel: Etanol 70 % och vatten (försvinner vid tillverkningen).

Dosering

15 ml, 1 - 2 ggr dagligen. Skaka flaskan före användning.

 

Användningsområde

Vid ökat behov av snabb energi och ork. T.ex. vid ökad belastning, tillfällig trötthet eller stress.

 

Effekt

De adaptogener som ingår i Chi San har visat följande effekter:

  • Skyddar mot stress, akut såväl som kronisk
  • Ökar fysisk och psykisk prestationsförmåga
  • Ökar den sexuella lusten
  • Skyddar kroppens organ mot gifter
  • Verkar antiinflammatoriskt och immunmodulerande

Eventuella biverkningar

Liksom alla läkemedel kan Chi San orsaka biverkningar såsom:

Sömnsvårigheter, irritabilitet, hjärtklappning och huvudvärk kan förekomma. Frekvensen är okänd.
Om några biverkningar blir värre eller om du märker några biverkningar som inte nämns i denna information, kontakta din läkare.

 

Interaktioner

Inga interaktionsstudier har utförts.

 

Farmakodynamiska egenskaper

Farmakoterapeutisk grupp: Psykoanaleptika, ATC-kod N06

 

Förpackningar

Glasflaska 100, 200, 300 eller 500 ml med droppinsats, skruvlock och måttbägare.

 




Maskroslampan och lite annan inredning

Åkte tillslut till ikea och köpe min älskade MASKROSLAMPA,la upp ett inlägg förra veckan när Samantha hjälpte mig att sätta ihop den:) men tror att jag skrev solroslampan då..vart lite fel:) Den gjorde iaf sig jätte bra i sovrummet..köpte även nya vita påslakan och en ny lampskärm till våran lampa som står på skänken där inne,den gamla passade inte nu till nya lampan..Köpte även lite smått och gott till köket och självklart lite doftljus och vanliga ljus,går åt mkt ljus nu när vintern kommer..





Kings & queens

Har nog hittat den godaste dusckrämen nånsin..Ni måste prova!! Man luktar underbart...






Finns många olika färger och lukter,men denna tycker jag personligen luktar godast..den till höger är bodylotion om man vill lukta extra mkt utav doften..Finns bla att köpa på åhlens..kostar runt hundralappen styck!




Vintertid

Glöm inte att ställa om klockan till vintertid!!



Ska bli bättre:)

Som ni har märkt så har jag varit så dålig på att lägga upp lite längre inlägg,blir mest bara mms inlägg,enkelt och smidigt för mig,men tråkigt för er;)

Hade tänkt skriva lite vad vi har gjort osv men har redan glömt bort allt vad vi gjort..Hade iaf mamma och syrran på besök förra helgen,var jätte mysigt..vi gjorde inte så jätte mkt men var mysigt ändå..sen i veckan jag jag jobbat och plutten har varit på dagis..Ifredags till lördags så var jag helt barnledig och själv här hemma..sambon och maxis åkte till eskilstuna och grabbarna var hos sin pappa..hade planerat att sova jätte länge på lördagen,tror ni att det gick? nopp!! halv sex vaknade jag..tittade lite på datorn och somnade sen om till kl halv 9:) tog det sen bara lungt på lördagen,vid 4 var det sen full power här hemma..igår kväll så tog vi en middag ihop med våra vänner,alltid lika trevligt..barnen busade och hade ett litet mini disco,har slängt upp en filmsnutt på facebook:) Kvällen vart tidig igår,sambon hade hyrt en film och köpte godis..tittade ca 1 minut sen somnade jag på soffan,men tur var väll det eftersom Max vaknade sjukt tidigt idag..

Idag vet jag inte vad vi ska göra,sambon ska åka till stan och tar ev plutten med sig då,för ingen av mina vänner är hemma..hade planerat att gå ut en stund med en vän men eftersom vädret är hemskt så avbokade vi det..

Imorgon börjar höstlovet för mina stora grabbar..Isaac kommer vara här hela veckan och Wwilliam kommer vara hos sin pappa,hade så tur denna vecka att jag bara jobbar 1 dag..på tisdag..men har fixat så att syrran kommer hit och underhåller isaac på dagen,tror det blir en bio inne i stan och lite annat mys för dom:)//ellenor

Halv sex en söndagsmorgon är jag så hära p...

201010311250 (MMS)

Halv sex en söndagsmorgon är jag så hära pigg,maximilian tittar tv och klappar händerna...


Påväg på middag till vänner,har köpt mat i...

201010301243 (MMS)

Påväg på middag till vänner,har köpt mat ifrån melanders fisk! Mums


Tur att nån utav oss har hjärna;) solrosla...

201010281220 (MMS)

Tur att nån utav oss har hjärna;) solroslampan från ikea är inte kul! Samantha får fixa:)


Världens lyckligaste nu:) iphone 4 är min..

201010271219 (MMS)

Världens lyckligaste nu:) iphone 4 är min..


Nu åker jag och träffar min vän samantha,s...

201010271216 (MMS)

Nu åker jag och träffar min vän samantha,sen iväg och laga en trasig nagel:/


Frukosten idag;) barnens pannkakor..kan ju...

201010271214 (MMS)

Frukosten idag;) barnens pannkakor..kan ju vara det godaste man kan äta till frukost!


Bloggtorka igen

Nu är jag så dära dålig på att blogga igen..blir bättre snart..//ellenor

Mina fina killar..

201010241199 (MMS)

Mina fina killar..


Mms inlägg!!

ja jag vet att jag varit värdelös på att bloggat och bara haft lite korta mms inlägg..Som ni vet så har jag haft fullt hus här hemma med Syrran och mamma på besök hela helgen,så då har jag inte tid att blogga..Men kommer skriva lite mera i morgon vad vi gjort osv:) Ha en bra söndag alla..//ellenor

isaac läser saga för sin lillebror..vi har...

201010231190 (MMS)

isaac läser saga för sin lillebror..vi har precis ätit pizza..Nu blir det film..hoppas att du får en bra lördag..


Värmer oss i våffelstugan..isaac mumsar vå...

201010231189 (MMS)

Värmer oss i våffelstugan..isaac mumsar våfflor..


Isaac tog en ridtur med mormor sin...

201010231186 (MMS)

Isaac tog en ridtur med mormor sin...


rönningeby

201010231185 (MMS)

rönningeby


Maximilian väckte upp hela familjen kl sex...

201010231183 (MMS)

Maximilian väckte upp hela familjen kl sex idag,trevligt en lördagsmorgon;) sitter och äter en god frukost nu..Ikväll blir det bio med stora grabbarna syrran och min älskling! Mormor är barnvakt åt plutten..


Har precis firat min mamma som fyller år,v...

201010221182 (MMS)

Har precis firat min mamma som fyller år,vi har ätit jätte god middag..nu sitter vi alla i soffan och vilar efter maten..Snart blir det idol film och paj med sås..


Max tittar efter mormor i fönstret och säg...

201010211174 (MMS)

Max tittar efter mormor i fönstret och säger.. där!!


Fullt hus

Ikväll blir det fullt hus hemma hos oss!! EXakt hela familjen är samlad och då menar jag ALLA:) William och Isaac kommer hem ifrån sin pappa och sen kommer även min mamma och syster hit..Min mamma fyller år i  morgon så vi ska ha ett litet kalas här hemma..Har längatat jätte mkt efter att ha alla samlade..Har inte tänkt ut än vad vi ska laga för gott i morgon då mamma fyller men nått bra blir det iaf,vet vilken tårta det blir...Jag jobbar i morgon men mamma och syrran får sköta sig lite själva här hemma,plus se efter stora grabbarna lite:) plutten lämnar jag hos dagmamman om inte mamma tjatar sönder sig om att jag ska ha han hemma med dom:)


Fick tag på min pall i går..vi åkte till odenplan och köpte den..gick snabbt och smidigt..vi åkte så vi slapp köerna..den gör sig jätte bra i våran långa hall...


Nu jar jag inte tid att skriva mera,har massor att göra nu!! först ska jag till centrum och leta present till mamma,sen ta en solning tänkte jag och sen efter det så ska jag fixa mina naglar,bytte datum då jag tyckte mina såg hemska ut,vill inte gå så 1 vecka till:) sen när jag är klar med det så måste jag "springa" och hämta plutten,sen snabbt hem och plocka undan..Kommer nog inte hinna skriva nått mera ikväll heller då vi ska hämta pojkarna..//ellenor

Min pall:)

Har nu varit ute på jakt efter pallen!! Den var heelt slut här där jag bor..gick hem och började ringa runt till olika butiker i stockholm..fick veta att den var slut i hela sverige typ:( men gissa vilken tur jag har..ringde till ODENPLAN och dom hade fått tillbaka en idag från en kund som inte tyckte att den passade hemma:) Egentligen fick dom inte lägga undan den,men hon var så snäll så hon la undan den till mig tills ikväll!!! Så ikväll blir den min..

Hoppas!!

Denna pall har varit i varje inredningstidning jag har läst senaste månaden..nu har den kommit till butik!!Om den finns kvar så kommer den pryda våran hall idag,för jag drar mig ut på jakt efter den nu:)




Lite sällskap igen!!

Ska man kanske ta och bli medlem? Nopp det behöver nog inte jag bli,eller? hoppas jag iaf:) Ni som följer LITE SÄLLSKAP vet exakt vad detta är,och ni som inte vet så rekomenderar jag er att titta på webb tv från program 1,ni har verkligen missat nått..


Nu är jag hemma efter 24 timmar på jobbet....

201010201170 (MMS)

Nu är jag hemma efter 24 timmar på jobbet..har dött av saknad efter familjen..sambon e hemma och är sjuk,plutten sover och jag har intagit soffläge efter en varm dusch..


Lite sällskap

Nu ska jag sätta mig och kolla på mina favoriter i SÄFFLE:) Nu blir det lite sällskap..



Lampa

Nu har jag sett denna lampa i flera och flera hem och den är riktigt fin!! Jag skulle vilja ha den i vårat sovrum,tror den skulle göra sig jätte bra där..Blir så fina mönster på väggarna från lampan när det är mörkt ute..



Ikea nyhet

Om ni gillar stjärnor så bör ni åka till ikea och kika in dessa nyheter från ikea..



Personligen så gillade jag inte så mkt utav det,men påslakanen till barnen skulle nog bli fint..sen fanns det även servetter med stjärnor på dom var helt ok..


Sunkdag!!

Idag har jag och Maximilian haft en riktigt sunkdag,jag har gått runt här hemma som ett äckel peckel..med oborstat hår och skitiga mjukisbyxor typ..så skönt i bland..vi har inte ens gått utanför dörren..men nu för ca 1 timme sen så stog jag inte ut med min egna spegelbild och tog med både mig själv och plutten in i duschen!!

Håller på att förbereda lite inför morgondagen,ska nämligen jobba från i morgon på morgonen till på onsdag,så det är en hel del jag måste packa med mig till jobbet,allt från sängkläder till mat!! ska bli min första natt jag jobbar,men det ska bara bli kul,men tråkigt att lämna familjen här hemma själva..undrar hur Max kommer klara sig utan mig nu när han är så mammig...ska bli kul för M att få ha honom lite själv,tror inte han är lika mammaig om inte jag är i hans åsyn..Nu måste jag fortsätta här hemma,bloggar nog mera ikväll...

Ja just ja,jag har bokat in tid för att göra nya naglar hos min vän som är klar som nagelteknolog..så den 27/10 får jag nya naglar igen,,:)

Sommar!!

Nu längtar jag redan till sommaren!!!


Bilder från rönninge










(Bilderna är fotade av Fia och även lånade från hennes blogg)


Ikväll somnade max som en liten bebis på m...

201010171153 (MMS)

Ikväll somnade max som en liten bebis på mig..så sött..han är så mammig just nu så det måste vara jobbigt för honom själv...plutten


Söndag

Eftermiddagen och kvällen har varit lugn och skön,precis som det ska vara på söndagar..Som jag skrev tidigare så var vi i rönningeby..vädret var underbart,vi klädde på oss en massa men väl ute så var det ju jätte skönt..stackars max hade underställ OCH tjocktröja under jackan,stackars barn;)

Efter lunchen la vi oss alla för att vila,vi sov över 2 timmar..inte ofta man gör det precis..känns som rena lyxen när man väl gör det..,vaknade tom före Max!! På eftermiddagen så har vi haft Tuva med familj här en snabbis på lite lek och kaffe..

ikväll så blir det en massa bra på tv som jag ska titta på,känns skönt att kunna vara uppe lite längre ikväll eftersom man sovit middag,blir lätt hänt annars att jag är super tråkig och lämnar min smabo ensam kvar i soffan för att gå och sova kl 9!! Men ikväll så:)


Imorgon är jag ledig så då ska vi passa på att vara ute en massa om det är lika fint väder som idag..ha en bra fortsatt kväll//ellenor

Påväg till rönninge...

201010171143 (MMS)

Påväg till rönninge...


Rönninge by

Idag ska vi gå med våra vänner Sofia och Jesper till rönninge och titta på djuren,är verkligen så mysigt att gå dit på söndagar..vi ska ta med oss lite fika och kaffe..Har inte tid att skriva mera för jag måste göra oss klara..Ha en trevlig söndag..//ellenor




jag och max i våras i rönningeby,antar att vädret inte är lika skönt i dag som det var den hära dagen..


Håller på att fixa myslördag här hemma me ...

201010161141 (MMS)

Håller på att fixa myslördag här hemma me tända ljus och italiensk mat..och en film såklart..hoppas du får en lika mysig lördag som oss..


Idag fick vi införskaffa oss en ny mössa o...

201010161128 (MMS)

Idag fick vi införskaffa oss en ny mössa och vantar till maximilian,ett jätte gulligt kit blev det! Höstmössan vi köpte nyligen hann han andvända i några veckor,men men..tyckte den var för tunn!..hoppas att vi slipper sätta på varmaste mössan vi köpte förut,den får gärna ligga kvar i lådan en månad till:)


Ute och leker med löven:) iskallt ute!

201010161126 (MMS)

Ute och leker med löven:) iskallt ute!


Min minsta plutt är nog rätt så trött..så ...

201010161123 (MMS)

Min minsta plutt är nog rätt så trött..så hära har han legat i tre timmar:) önska nu att jag oxå la mig samtidigt som han,då hade jag fått tre timmars vila...men valde tv n istället och datorn..


Bullar

Funderar på att baka vaniljbullar idag,så bra att ha hemma när man får sina vänner på besök,blir lätt hänt att man bara bjuder på kaffe och kaka men här ska det bakas nu:) måste bara köpa lite saker som fattas..

Så hära gör jag mina..










100 g smör
4 dl mjölk
50 g gäst
1 dl vit sirap
2 krm salt
12-15 dl vetemjöl
ev 40 pappersformar

Fyllning
4 msk smör
4-5 msk vaniljsocker

Pensling
1 ägg
pärlsocker



















  Smält smöret, tillsätt mjölken och värm till 37°.
Smula ner gästen i en stor bunke, häll i lite i taget av den
varma mjölken medan du rör om. Tillsätt salt, vit sirap och mjöl
lite i taget. Arbeta degen smidig, så det lossnar från bunkens
kanter. Låt degen jäsa på dragfri plats i 10 min. Sätt ugnen på
250-275°. Placera ut pappersformarna på plåtar.
Ta upp degen på mjölat bakbord och arbeta den till en blank och
smidig deg. Dela den i två delar och kavla ut den till en rektangel.
Bred på fyllningen. Rulla ihop varje deg till en lång rulle. Dela
varje rulle i ca: 20 lika stora delar. Ställ dem i formarna och
låt dem jäsa i ca: 20-30 min. Pensla dem försiktigt med ett
uppvispat ägg, strö sedan på med lite pärlsocker.
Grädda mitt i ugnen ca: 6-8 min beroende på ugn.
Bullarna är klara när de har fått en gyllenbrun färg.


























Ugg

Behöver verkligen köpa ett par nya ugg,mina börjar bli lite väl utslitna..har haft dom några år nu..Fick precis veta att sambon nog ska till usa ändå efter jul så då får han köpa dom där..kostar nästan hälften av priset där..I år blir det nog den hära färgen,plus att jag väljer den högre modellen nu..









Host

Host host jag har fått jätte ont i halsen:( min sambo me..uch jag orkar inte bli sjuk..känner mig hostig oxå..brukar aldrig ha ont i halsen..konstigt att båda jag och min sambo har ont,vi har inte ens träffat varann på 1 vecka och båda började känna av det igår..tror det är Maximilian som ligger bakom smittan,för han är ännu snorig...

Ikväll blir det super lungt,vi var nyss i arninge och handlade en massa gott och hyrde även en film ROBIN HOOD blir det ikväll,tror den kommer vara bra..Imorgon hoppas jag att vi kan träffa vänner och att vi är pigga och krya,vill verkligen inte sitta inne en hel helg,gjorde det förra helgen med max höga feber och det räcker..

Ska laga en jätte god maträtt ikväll,är Max farmor som brukar bjuda på den..kan lägga upp receptet nån dag..det är iaf kycklingfile och mango chutney i och en creame frech och soya och purjolök och sambal oelek i,sen serverar man det med ris och nått gott bröd!!!//ellenor


montazami is the best!!

Vet ni vem som jag tycker har den finaste klädstilen nånsin..SARA MONTAZAMI (MARIAS DOTTER) jag följer hennes blogg på vecko revyn..Men självklart bor hon i usa och köper sina snygga kläder där..Hon har grym stil på allt!! Lyllos hon;)




Har precis varit vid min läkare och kollat...

201010151110 (MMS)

Har precis varit vid min läkare och kollat upp mitt köldköttelvärde..uch gillar inte att vara vid läkaren,men vem gillar det! Så nu vill jag bara att svaren ska komma så jag får rätt dos medicin..nu ska jag hem och ta det lungt och sen blir det handling och mysfredag med god mat och film,en klassiker...


Tack älskling för dom underbara pruduktern...

201010151109 (MMS)

Tack älskling för dom underbara prudukterna och ysl och dior sminket..du är bäst!


Love spell

Tack älskling för att du är så underbar och vet vad jag vill ha:) nu kommer jag dofta underbart;)




Victoria s secrets doft love spell,den luktar otroligt gott


Vi har haft besök hela dagen,och nu är vi ...

201010141089 (MMS)

Vi har haft besök hela dagen,och nu är vi hemma hos tuva och sofia..snart ska vi gå hem och ta det lungt..


Cupcake butik

Visste ni att stockholms först cupcake butik har öppnat? Det visste inte jag iaf..Dit måste jag åka i helgen och ta en fika..Ni som inte vet vart den ligger och heter så ligger den på  st:eriksgatan 83 och heter copcake sthlm!! Är det nån mera än jag som vart sugen..?








Maximilian sover nu,nu blir det till att f...

201010141086 (MMS)

Maximilian sover nu,nu blir det till att fixa lite här hemma innan mitt finbesök kommer;)


Stövlar

Har hållt på att pimpa upp mina vinterstövlar från förra året,har aldrig gjort det förut..har varit slö och alltid köpt nya..men dessa kostade mkt så jag tänkte att dom borde det ju gå att få ordning på(vet att min sambo alltid gör det me sina lite dyrare skor) och det funkade perfekt!! Dom skiner svart nu:) så dom får duga ett tag till..iaf november ut,sen vill jag ha en annan färg,har redan spanat in några som jag ska köpa..ett par bruna från NILSON SKOR....

Ledig idag me

Yttligare en dag ledigt från jobbet,skönt men ändå inte..tycker om att komma iväg till jobbet en stund lika mkt som jag tycker om att vara ledig:) Har inte många planer idag..min vän samantha kanske kommer förbi här en stund..vädret är tråkigt oxå så vi blir nog mest bara inne idag,går kanske ut en stund på eftermiddagen om det skiner upp lite..Max temp är normal nu,bara lite snorig..men känns som att dom kommer vara det mer el mindre nu under vintern,känner oxå av lite i min hals,inte så att jag har ont men är lite hostig..

Ikväll kommer min bästa sambo hem,ska bli skönt och mysigt att ha han hemma igen nån vecka innan han åker till nästa jobbställe..fast ganska nyttigt att vara ifrån varann oxå då hinner man sakna varann och inse att man har det så bra:) el inse det vet jag ju redan men ni förstår nog vad jag menar..Jag är verkligen lyckligt lottat,har en underbar familj som jag älskar över allt annat...Nu ska jag lägga plutten så han får sova sin middag,sen hoppas jag på att samantha tyker upp:) skriver mera ikväll//ellenor

Min onsdags kväll.. En påse bilar och ett ...

201010131084 (MMS)

Min onsdags kväll.. En påse bilar och ett glas pepsi max..behöver detta ikväll:)


Det bästa..läs stund innan sovdax..

201010131080 (MMS)

Det bästa..läs stund innan sovdax..


Tom i huvudet

Nu har mina vänner gått hem..vi har haft en jätte trevlig dag:) Som alltid såklart!! Kidzen röjade på bra idag,var mera kaos än vanligt..annars är det för att man själv är trött och tycker att allt blir livligare då,jag vet inte..tog även en promenad till affären för att handla lite som fattades,hade massor av middgasmat kvar från igår så då passade S och jag på att äta upp allt:) Just nu så känner jag mig heeelt tom i skallen,är så fruktansvärt trött(ja jag vet att jag alltid skriver det,men jag får aldrig sova,plus mina dåliga värden gör det ju inte bättre precis)

Ikväll kommer nog plutten somna tidigt för han sov förmiddag istället för efter lunch..då ska jag passa på att bara ligga i soffan och slöa..Ha en fortsatt trevlig kväll alla//ellenor


Ledig

Som jag skrev igår så är jag ledig idag,ska passa på att träffa lite vänner här hemma då..Har haft en sån dära jobbig natt i natt igen med Maximilian..han vaknar HELA tiden och inget är bra,och fast han sovit dåligt på natten så vaknar han jätte tidigt..så jag kan lov att jag är rätt mör nu,plus att jag har varit själv hela veckan så man har inte fått nån avlastning alls:(

Max temp är lite konstig,den har varit förhöjd sen ett par dagar tillbaka,ingen feber och så men den ligger ändå på 37.5..och sen är han lite snorig oxå..men det har jag hört att dom kan bli efter sprutan? stämmer det,nån som vet?? Ja ja jag är iaf ledig så det gör inget om vi bara måste vara hemma,men synd ändå...//ellenor

Hm kan oxå ha bra smink ibland

Vill tipsa om ett rouge som min syrra hade köpt  från HM som var grymt bra och grymt snyggt till en ett grymt bra pris!!

obs det ska vara färgen sweet rose.. 49:50


Ja tack ge mig;)

Kolla in dessa nya mjukisbyxor från victoria s secrets (boyfriend kollektionen) Skulle gärna vilja ha alla!! Varför kan inte stockholm slå upp en secret butik? Jag skulle handla nått nytt varje dag då..



eller varför inte dessa snygga vardags hemma och jobb t-tröjor


Vinterjacka från boomerang

Sitter och funderar på vad jag ska ha för vinterjacka,den ska vara både snygg och varm..tror det lutar åt den hära i marinblå..



Om det blir denna jacka så kommer jag köpa pälsluvan till som inte ingår..

Middag hos mig

Vart en snabbis med mina middags"gäster",både jag och Fia var sjukt trötta..Bjöd på Lax..är enkelt och gott!! Ikväll kommer jag inte orka blogga nått för jag ser dubbla bokstäver..Är iaf ledig i morgon och på fredag och det ska bli riktigt skönt..i morgon ska jag nog träffa min vän Samantha och på fredag ska jag träffa min läkare för att ta prover på köldkötteln som jag har problem med,värderna har nog blivit sämre,det är därför jag känner mig så trött,plus lite andra saker..så det blir nog till att höja dosen IGEN!!!//ellenor

Påväg hem från jobbet,hämta lilla killen o...

201010121065 (MMS)

Påväg hem från jobbet,hämta lilla killen och sen väntas det middag med min vän fia och tuva..


Morgon lugnet själv

Gud tänk om man kunde ha samma lugn som Morgan och hans kompanjon i ULLARED SERIEN..undrar hur lång tid det kommer ta för dom att måla morgans hus..? Visst att det inte är bra att stressa för mycket,men dom tar ändå rekordet på att vara långsamma!!!




Middag hos min vän

Tack Fia för den goda middagen..vi blev bjudan på grekisk pasta med vitlöksbröd till..MUMS.. Nu blir det till att bänka sig framför tv n..är så sjukt mycket bra på tv ikväll...

Väggtext

 

Den hära fina väggtexten ska jag beställa,tycker den var så vacker..Titta in på my first room där finns det massor av fina väggtexter..


Nytt hårband..skönt att sätta i håret när ...

201010111064 (MMS)

Nytt hårband..skönt att sätta i håret när man har dålig hår dag..kommer från hm


Älskling är är din klocka som din son skul...

201010111059 (MMS)

Älskling är är din klocka som din son skulle ha kastat ut från balkongen:)) låg under en soffdyna annars;)där du brukar sitta:)


Sovit middag

Å vad skönt,vaknade precis efter 1 timmes middagsovande!! sov sådära konstigt,djupt men kände mig ändå vaken..,tror att jag är heelt slut i kroppen efter vändan med Maximilians feber..Jaha vad har syrran och jag gjort idag?,vi har först  varit i täby c för att fixa lite saker,sen vart den en lunch från fiket mid mig(tog med hem) sen har vi inte gjort så mycket mera..Skulle ha gått ut och lekt med några men Maxis temp var lite förhöjd..inge feber men förhöjd...Får hoppas att det inte blir feber för nu har jag ringt till jobbet och sakt att jag kommer i morgon...Han är annars sälvklart pigg för att gå till dagmamman i morgon..

Maxis är inne i nån period nu igen,så mammaig är han,jag får inte ens gå 1 meter ifrån honom då gråter han i panik..Han brukar i vanliga fall gilla att gosa hos moster tex men absolut inte nu..plus att han måste se mig hela tiden annars blir han ledsen..När han var sjuk så fick jag dra runt vagnen i lägenheten om jag skulle göra saker eftersom jag inte fick gå nånstans annars..han har fått en annurlunda humör tycker jag oxå,blir lite småsur för småsaker och kastar sig i golvet då el kastar i väg nån leksak..men han är ändå så söt när han testar för han vet att han gör fel ser man på han:) Han lyssar i vanliga fall jätte bra på mig om jag säger till han,fast det är inte ofta man behöver göra det (inte än iaf,blir väll värre där efter 2 tror jag)


Ikväll är vi bjudna på middag hemma hos en vän,och i morgon bjuder jag tillbaka..syrran hänger med ikväll:) fårse vad stackars Fia får laga för speciall,syrran är vegetarian nämligen...//ellenor

Max vaknade jätte tidigt,så jag är halvt d...

201010111055 (MMS)

Max vaknade jätte tidigt,så jag är halvt död..sitter och kollar pippi och myser,nu blir det kaffe..max feber är helt borta..jag är ledig idag så det blir en "vilo"dag idag...nu blir det kaffe så mitt huvud vaknar!


dom bästa med mask i ansiktet;)


Varning titta på egen risk! Fy faan så man...

201010101054 (MMS)

Varning titta på egen risk! Fy faan så man ser ut med mask i ansiktet..ser ut som en clown


Tog tempen på sötisen nu och gissa vad 37....

201010101050 (MMS)

Tog tempen på sötisen nu och gissa vad 37.0 och ingen ipren sen kl halv tio i morse..har det vänt nu tro? Yes i morgon kan vi börja leva normalt igen:)


Dagens räddning! Kaffe..jag är sjukt trött...

201010101049 (MMS)

Dagens räddning! Kaffe..jag är sjukt trött just nu!!


Varför ska ballerina alltid komma med nya ...

201010101048 (MMS)

Varför ska ballerina alltid komma med nya goda smaker för! Först otroligt goda kladdkaka och nu pepparkaka..dom hära fick lätt 10 poäng,fattas bara julmusten;)


Nu blir det en power walk runt hägernäs...

201010101047 (MMS)

Nu blir det en power walk runt hägernäs...


Lekstund

Fick besök av Fia och Jeppe här på förmiddagen..var kul för Maxis att få bus av sig lite..han var inte lika pigg som vanligt,men vem förstår inte det efter dessa tuffa feberdagar!!! Hade inte käkat frulle innan dom kom,men vi hade sån tur att vi fick nybakta vaniljbullar:) Bästa söndagsfrukosten nånsin..kan vara så gott ibland att äta sånt på morgonen..el morgon och morgon jag hade ändå varit uppe över 3 timmar EFTERSOM MAXIMILIAN VAKNADE SÅ TIDIGT IDAG.. När dom åkte hem sen hade jag en riktig tröttmössa till son,somnade på 1 minut i sin vagn...Känns som att det blir en dag hemma i soffan idag igen:( fattar inte att febern är kvar så länge,nån mera som vet att sitt barn hade feber i nästan 4 dar efter 18 månaders sprutan?..Ska försöka göra nån nytta hemma idag eftersom vi ändå kommer vara inne hela dagen..kanske ska rensa lite i skräplådan i köket? Nått hittar jag nog på iaf..Längtar till ikväll då vi ska ha spa!! maskerna kommer vi ha i under tiden vi tittar på ENSAM MAMMA SÖKER.. Ha en bara dag alla...

spakväll med mina fina

Ikväll blir det spa här hemma igen..Har ett par masker kvar hemma som syrran och jag delar på, min vän Sofia kommer oxå hit för att göra sig snygg:)..Håret ska oxå få sig en kur,blir inpackning från REDKEN



Masken längst till vänster,det var den jag skrev om förut som luktade kola och gav värme..idag blir det den rosa och lila


Victoria s secret

Man kan aldrig ha för mkt produkter från victoria s secret,därför måste jag få tag på dessa..Min sambo skulle egentligen ha åkt om ett par månader till usa,hade en lång lista med saker från butiken jag ville ha..men har blivit ändrade planer så han åker ej dit nu:(  Mina krämer börjar nämligen  sluuuut,panik!!!! Nån som ska dit snart som har lust att köpa med ett gäng till mig;)Säg då till!!!


Ännu feber!!

I morse när Maximilian vaknade hade han ännu feber..inte skyhög men låg på 39!!! Jag fattar inget,trodde bara att den satt i 2 till 3 dygn..men självklart ska alltid han få det värsta när det gäller sånt...plutten

Syrran och jag hade soffläge exakt heela kvällen igår..kollade på webb tv på lite sällskap..gud vad vi skrattade..alltså inte åt dom som var me utan åt filip och fredricks småskämt och pikar dom sa haha..så roligt

Sen hade vi planerat att köpa stenungsbakade pizzor här vid oss men resturangen stängde tydligen klockan 15 en lördag,skumt..Så det fick bli pizza express,jag kan verkligen ge dom hög poäng,riktigt god pizza..vart iaf en sen kväll igår så idag var man lagom trött när max vaknade typ mitt i natten och ville se teletubbies,fick snällt gå upp med han...//ellenor

Vill ha:)

Om jag fick önska mig nått så skulle det vara denna väska från  marc jacobs!!! tycker den är otroligt snygg,men får gärna vara modellen större..Vem vet jag fyller ju 30 snart;)

 


Soffpotatis

Jag och syrran känner oss som riktiga soffpotatisar..har inte varit inne så hära mkt på länge.. Hoppas att vi kan ta oss ut i morgon till rönninge by..


Stranden vid oss är så fin på hösten..

201010091044 (MMS)

Stranden vid oss är så fin på hösten..


Underbart väder ute..max mår lite bättre n...

201010091043 (MMS)

Underbart väder ute..max mår lite bättre nu,skönt!


Gott med glass när man har 40 graders febe...

201010081035 (MMS)

Gott med glass när man har 40 graders feber..har fått dubbel dos av alvedon och ipren igen,annars kokar han:( kräktes lite tidigare för att febern höjdes så fort:(


Fredagsmys med italienska delikatesser,sna...

201010081033 (MMS)

Fredagsmys med italienska delikatesser,snart blir det idol och till det dippar vi grönsaker..;)


Varför!!!

Varför ska man som tjej få så ont i magen 1 gång i månaden? Jag hatar verkligen det..inget hjälper mot smärtan..!!! Ihate it!!!

Nu blir det kaffe paus:)

201010081024 (MMS)

Nu blir det kaffe paus:)


Vabba!!

Blev att jag fick vabba idag,känns inte kul när det är ett ganska nytt jobb..men barnen går såklart före,och dom på mitt jag förstod..Blir till att vara inne hela dagen,vi får kolla på pippi och bara mysa:) Satt uppe i natt mellan halv två och halv tre för att försöka få ner febern..ger dubbel dos (alltså ipren och alvedon) men ändå så är den jätte hög!!! hoppas att det vänder tills i morgon iaf...

hemma med febrig kille:(

I morgon blir det nog ATT vabba för min del..Maximilians feber vart sky hög nu på kvällen..över 40 grader.. min Snälla syrra  skulle egentligen ha varit barnvakt åt plutten.. M skulle vara hemma halv dagen sen skulle syrran ta över,men om febern är lika hög i morgon som nu så går jag inte 1 meter härifrån:( Har ringt och förvarnat dom på jobbat att jag ev blir hemma i morgon...


Min tå värker ännu!! jag är säker på att den är bruten,men dom gör tyvärr inget åt det..den får läka av sig själv..tidigare idag så mådde jag tom illa av värken och kände mig febrig,men tog alvedon och då gick det värsta bort..

Nu blir det tv en stund och sen sängen för våran del..!!! Ha en bra kväll alla//ellenor

Frissan

Idag var min snälla mamma och syrran barnvakt medans jag var hos min vän och fixade håret..Klippet bara 1 cm typ och har även lagt i färg i håret..vart djup mörkbrun..skit snygg färg!! ville ha lite rött i men denna färg var det inte det i men den är så djup s¨å den kan upplevas som brunröd..Passade även på att ta en solning när jag hade så fin barnvakt åt maxis:)

Max feber harvarit både hög och låg idag,nu för en stund sedan fick han feberfrossa och frös en massa,tycker det är lite otäckt när dom får så eftersom det kan bli feberkramp då..har varit noga och gett var 4 till 6 timme men ändå hann han få frossa..Om ca 1 timma skia vi iaf ta oss hem till stockholm,ska bli tråkigt att åka ifrån mamma:( men hon kommer om ca 14 dar hem till oss och stannar hela helgen//ellenor

Aj aj aj min tå!! I morse tappade max en t...

201010071022 (MMS)

Aj aj aj min tå!! I morse tappade max en tung kopp rakt på min tå.har haft världens smärta sen dess..hela tån och nageln är blå..har riktigt ont..


Bästa natten på länge!!

Även fast Maximilian hade feber i natt så sov han riktigt  bra!!! han vaknade bara 1 gång kl halv tre för att få välling och en alvedon..var lite små vaken i 30 min innan febern gick men sov sen till kl halv 8 i morse...En riktigt bra natt med andra ord..jag behövde verkligen få sova...

Idag  blir det inte mkt man kan göra eftersom Maxis har feber av sprutan..men har så snäll mamma som gärna ställer upp som barnvakt..har 2 saker som jag måste göra idag iaf..håret och ta en solning..men jag har tid på mig för jag åker inte hem förren vid 8 ikväll...

Vet ni vem jag har fått med mig till stockholm tills på tisdag? Min underbara snälla syster:) hon kommer och gör oss sällskap för M ska bort på jobbi 1 vecka..men syrran kan bara stanna till tisdag morgon,jag jobbar ju vissda dagar men då kan syrran passa på att vila och ta lite sovmorgon medans det är tyst i huset:)


Maximilian fick sin 18 månaders spruta för...

201010061007 (MMS)

Maximilian fick sin 18 månaders spruta för 7 dagar sedan..vissa barn får feber 7 dar senare,ikväll fick max sin..passar på att mysa med sin moster lite..


Är ännu död efter natten! Mjusiskläderna ä...

20101006984 (MMS)

Är ännu död efter natten! Mjusiskläderna är på och jag beslutade att åka till västerås nu på morgonen,vart snabba ryck kan jag lova! Fick kasta ner packningen och springa ut till bilen,men nu så:)


:(((

Max är inne i sin jobbiga period med sömn igen,han sover som en kratta!!!! Minst 1 gång i timmen vaknar han och skriker..jag är lika slut som jag var igår när jag somnade!!! Tänk att ett barn som är så snäll och lätt på dagarna kan bli ett monster på natten;) Jaja jag har skrivit det 100ggr förr..hoppas att det vänder snart...//ellenor

Västerås

Ska jag el inte?? M ska åka bort och jobba i morgon och ska då åka förbi västerås,jag kan om jag vill åka med och stanna där till torsdag kväll..Men vet inte om jag orkar riktigt..vill jätte gärna åka men tycker 1,5 dag är för kort..Men syrran tjatar så hon vinner säkert:) ska även då kanske passa på att fixa håret,behöver färga och klippa det IGEN!!! Om jag åker måste jag typ börja packa nu för vi drar isånna fall kl 07.00 i morgon bitti...Är ledig fram tills på fredag så egentligen borde jag passa på...

Mera mini maräng (macarons)




Nu måste jag ge mig på att baka dessa små godsaker:)


Max kommer på så bra ideer helt själv:) me...

20101005971 (MMS)

Max kommer på så bra ideer helt själv:) mecka med bilen tex


titta vilket fin segelbåt som pryder vårat...

20101005970 (MMS)

titta vilket fin segelbåt som pryder vårat fönster..kommer från mio


Mini maräng!!

Har försökt förklartat för mina vänner att jag åt nått i frankrike som var så gott,små marängkakor..men ingen har förstått vad jag menar:) Men nu har jag äntligen hittat dom på bild och vet även att dom finns på waynes coofie oxå!!! I frankrike fanns dom nämligen på mc donalds.. Ni måste prova dom,dom var så goda att jag åt dom till frukost ett par ggr;) Finns i alla möjliga smaker och färger...





har just nu spa...är inne på min andra beh...

20101003966 (MMS)

har just nu spa...är inne på min andra behandling,sitter just nu med en mask som blir varm när man sätter den i ansiktet,den luktar kola!


Lördag och söndag

Vi hade det jätte mysigt igår kväll med våra vänner här hemma..vi bjöd på tacos,enkelt och gott:) sen vart det även en hel del bus här hemma med barnen..När gästerna gått hem så tittade vi på våra filmer vi hyrt,orkade kolla på 1,5 film innan jag stupade isäng,tittade klart på den ena i morse..

Idag har vi redan hunnit varit i rönningeby(bild i förra inlägget) jag tycker det är så mysigt att åka dit och titta på djuren och ha med sig fika och kaffe..Nu ska jag passa på att slöa lite medans mina hjärtan sover middag...Hoppas alla har haft en lika bra helg som mig:)//ellenor


Vi har det så mysigt i rönningeby..

20101003953 (MMS)

Vi har det så mysigt i rönningeby..


Och lyckliga jag fick hem världens finaste...

20101002952 (MMS)

Och lyckliga jag fick hem världens finaste kit med badlakan och allt som hör till från lexington..ja jag vet att jag har världens bästa sambo;)


Världens bästa pappa kom hem med detta:) g...

20101002951 (MMS)

Världens bästa pappa kom hem med detta:) gissa om max vart glad! Pippi sa han..


Ugg skorna är på och nu blir det lekparken...

20101002949 (MMS)

Ugg skorna är på och nu blir det lekparken och sen handla inför ikväll,vi får vänner på besök och ska bjuda på mat..


Max lagar mat medans jag skurar alla våra ...

20101002947 (MMS)

Max lagar mat medans jag skurar alla våra fönster:)


Hemma mys:)

Idag blir det en lugn och skön hemmadag,som max så går vi ut här utanför i lekparken och leker lite el till grannarna..hade massor av ideer förut om vad vi skulle göra,barnteater,junibacken,rönningeby..men vart sen inget haha..lät sambon åka och fika med vänner i stan istället..det är han värd:)) jag fick ju gå på bio igår..bion vi såg igår var absolut sevärd,men har tyvärr glömt bort vad den hette..men nått med lycka tror jag!!


Har redan laddat upp inför ikväll;)

20101002945 (MMS)

Har redan laddat upp inför ikväll;)


Sovit

ÅÅÅ vad skönt!!! Jag har lyxat till det och sovit middag i dag me..plutten sover ännu..vaknade till drack lite och somnade om..han mår nog inte 100% bra..//ellenor

Sagostund:)

20101001934 (MMS)

Sagostund:)


Snor!!!

Jag trodde att max näsa var bättre,men icke!!! snoret rinner hela tiden!!! plus lite förhöjd temp..inte feber men den ligger på 37.5..ska iaf gå ut nu och träffa lite vänner i lekparken..lite frisk luft har aldrig dödat nån;) Men smittan är iaf över,har höra av en vän att det är det ljuda snoret som smittar och inte det"gröna"

Bio

Ikväll drar jag och mina brudar på bio;) ska bli jätte skönt att få slappa lite framför en bra film med vänner och massor av godis och dricka:) Sånt hära är vardag för folk utan barn men för  oss med barn är detta lyx:)



RSS 2.0