Idag fyller våran älskade lilla kille här ...

img_8158 (MMS)

Idag fyller våran älskade lilla kille här hemma 2 år.. Vi har firat han med tårta (kaka med ljus i) och paket och sång..


Plutten har äntligen kunnat börja äta igen...

img_2798 (MMS)

Plutten har äntligen kunnat börja äta igen, alltid när astman är som värst kan han inte äta.. Och extra roligt är det nu att äta då han fått en ny stol från stokke!


Maximilian inviger sin nya växasäng..

img_1568 (MMS)

Maximilian inviger sin nya växasäng..


Maximilian har haft jätte jobbig astma sen...

img_6176 (MMS)

Maximilian har haft jätte jobbig astma senaste dagarna.. Har fått åkt bla till akuten för att få extra hjälp.. I morgon skulle vi egentligen ha 2 år kalas för plutten., men har självklart ställt in för att ta det nästa helg istället:) Farmor och farfar har varit här idag, Max moster och mormor och firat Max lite i förskott.. Han fick för mkt fint! Tack så mycket alla!! Han fick bla den hära spring cykeln..  Vi bjöd på god smörgåstårta och världens godaste chokladtårta.. Efter kalaset idag så åkte mamma och jag ut på en liten turné och shoppade.. Vart en hel del fint både till lägenheten och till mig själv:) köpte bla en jätte fin rund matta till vardagsrummet!.. Igår så tog jag och madde en tripp till Ikea .. Aldrig mera att jag åker dit själv och köper möbler.. Fy fan säger jag bara! 2 svaga tjejer som skulle få en ett skåp i bilen som vägde ett ton!! Nästa gång tvingar jag med M;)


Lite ny inredning.. Skåpet är underbart fi...

img_5708 (MMS)

Lite ny inredning.. Skåpet är underbart fint, passade perfekt i vårat vardagsrum.. Har nog även hittat mina favorit blommor förutom tulpaner då:)


Plutten har tagit sin pappas skor och vill...

img_4174 (MMS)

Plutten har tagit sin pappas skor och vill uuuuut;) sötisen..


Idag har jag varit ledig från jobbet.. Had...

img_4752 (MMS)

Idag har jag varit ledig från jobbet.. Hade planerat att träna men valde sen istället att umgås med Max linda och världens sötast hund Messi!  Har haft en jätte trevlig dag..blir nog en kvällträning idag istället:)


I morse packade vi ryggsäcken och begav os...

img_7690 (MMS)

I morse packade vi ryggsäcken och begav oss ut på isen och grillade korv.. Var jätte mysigt! Dock hatar jag kyla men stod ut för barnens skull;)


Hemma och besöker min vän Cecilia och lill...

img_0073 (MMS)

Hemma och besöker min vän Cecilia och lilla Tilda..


Måste städa lite efter sig  innan man går ...

img_5851 (MMS)

Måste städa lite efter sig  innan man går hem och sover ;)


Maximilan är överlycklig:)

img_3590 (MMS)

Maximilan är överlycklig:)


Bus och mat hos våra vänner..

img_8080 (MMS)

Bus och mat hos våra vänner..


hemma dag

I morse så skulle Maximilian egentligen ha gått till sin dagmamma men valde att ha han hemma istället..Vi har inte gjort mycket alls idag,..har börjat plocka undan och röjt lite här hemma tills dom ska börja städa här hemma nästa vecka..har haft lite skit liggandes under våran säng och lite annat smått och gott som har åkte ner i källaren..

När Maximilian hade sin vila idag så passade jag oxå på att vila i soffan,tror att jag somnade på 1 minut och fick väll iaf 1 timmes sömn!..behövdes verkligen då jag känner mig helt slut..


Idag så skulle jag ha mött upp ett gäng vänner och alla barn på mc donalds men kände nu på em att tiden inte räckte till för det idag,jätte synd..Nu när stora sonen kommer hem blir det en massa läxläsning och sen blir det en snabb träning och efter det så åker jag på föräldrarmöte..


Imorgon väntar jobb och på kvällen så ska vi hem till några vänner och äta middag,ska bli jätte trevligt..sen i helgen väntas det en massa kalas och andra aktiviteter..//ellenor

Nytt från mio..

img_9472 (MMS)

Nytt från mio..


Alla hjärtans dag

Hoppas att alla får en riktigt bra dag idag och glöm inte bort att ge varanna extra mycket kärlek idag..

 


Handla fika till våra vänner..

img_5306 (MMS)

Handla fika till våra vänner..


Vi har vänner på besök på lite tidigt alla...

img_3189 (MMS)

Vi har vänner på besök på lite tidigt alla hjärtans dag fika:) M är bortrest i morgon och jag även jag jobbar borta till tis em.. Syrran kommer hit och passar barnen i hela 2 dar!!..


Är precis klar med träningen..nu hem och ä...

img_9953 (MMS)

Är precis klar med träningen..nu hem och äta mat är hungrig som en varg!..


Plutten ska till junibacken ..

img_1181 (MMS)

Plutten ska till junibacken ..


Städpulsen

Är så trött på att städa hemma,tycker att det är det ända man gör om dagarna när man är ledig,blir jätte stressad av att se smuts och damm i min egna lägenhet..

Så därför inte en dag för tidigt så har vi skaffat städhjälp,kommer köra på företaget STÄDPULSEN,min vän Madde tipsade mig om dom..så på onsdag kommer dom hit och kollar på våran lägenhet,och vi ska även bestämma vad som ska göras när dom städar..

Självklart så kommer jag fortsätta få plocka/tvätta osv men känns  så skönt att veta att minst 2 ggr i månaden så blir det en rejäl storstädning!!!...//ellenor





SMS-inlägg

img_8851 (MMS)


Maximilian vet hur man chillar i bilen:)..

img_3723 (MMS)

Maximilian vet hur man chillar i bilen:)..


Är påväg på kalas till våra vänner i stan,...

img_5779 (MMS)

Är påväg på kalas till våra vänner i stan,deras son fyller 1 år..


SMS-inlägg

img_9110 (MMS)


Underbart väder ute..

img_3616 (MMS)

Underbart väder ute..


Godmorgon..

img_1705 (MMS)

Godmorgon..


I Stockholm har vi galet mkt snö och kaos ...

img_8346 (MMS)

I Stockholm har vi galet mkt snö och kaos ute på vägarna.. All kommunal trafik är inställd,suck jag som hade massor att fixa... Blir att sitta inne istället då..


Idag har vi invigt maximilians ugg ute..

img_2429 (MMS)

Idag har vi invigt maximilians ugg ute..


Idag är jag helt slut.. Har haft ett tufft...

img_0473 (MMS)

Idag är jag helt slut.. Har haft ett tufft pass på jobbet ca 24 timmar.. Men passade ändå på att träna efter jobbet idag,gick sådärr då jag mådde lite illa för jag var svin trött!!..i morgon är jag ledig så då har jag plutten hemma vi ska bara mysa hela dagen..  Men sen kl 4 ska jag iväg på personalmöte och efter det blir det även en snabbträning..


Min yngsta sons nya timberland..

img_1670 (MMS)

Min yngsta sons nya timberland..


Beroende av Victoria  s secrets produkter?...

img_3993 (MMS)

Beroende av Victoria  s secrets produkter? Nej vara lite;)


Vi har fått väskan nu med alla nya saker.....

img_8555 (MMS)

Vi har fått väskan nu med alla nya saker.. Har varit rena rama julafton här hemma med både kläder, skor krämer ja you name it.. Här ser ni Maximilian inviga sina grymt snygga uggs..


Nu är man äntligen hemma igen.. Allt hade ...

img_9817 (MMS)

Nu är man äntligen hemma igen.. Allt hade gått bra när M föräldrar var barnvakt åt plutten.. M kom oxå hem välbehållen från USA,dom landade tom 1 timme tidigare.. Det ända tråkiga var att väskan med ALLT som M köpt i USA har kommit bort nånstans när dom mellanlandade, hur surt är inte det!!!.. Men vi hoppas på att få tillbaka den ikväll el i morgon kväll.. Dom kör den hit till dörren..!!   Nu ska vi åka och hämta Isaac som oxå haft det toppen i helgen hemma hos sin snälla mormor..  Tack för all hjälp o helgen som vi fått:)


Tror ni det kommer funka?.. Vi fårse om ca...

img_9082 (MMS)

Tror ni det kommer funka?.. Vi fårse om ca 8 veckor :)


Ute på en skön morgonpromend innan jag ska...

img_9548 (MMS)

Ute på en skön morgonpromend innan jag ska jobba.. Tuva är såklart med..


Jag och plutten myser sängen med ostbågar ...

img_9006 (MMS)

Jag och plutten myser sängen med ostbågar och filmen i rymden finns inga känslor..plutten har fått en egen liten skål..


Fredag kväll och fia kidzen och jag är påv...

img_5895 (MMS)

Fredag kväll och fia kidzen och jag är påväg att lämna Isaac i Sundbyberg,han ska nämligen till sin mormor och mys över helgen .. För mig blir det till att jobba borta i 26 timmar..maximilians farmor och farfar kommer till oss och agerar barnvakt,fast inte förren i morgon..//ellenor


Träningen klar för idag,känner mig faktist...

img_8652 (MMS)

Träningen klar för idag,känner mig faktist mycket starkare en för ett par månader sedan..


Laddar inför träningen..har nog hittat den...

img_6428 (MMS)

Laddar inför träningen..har nog hittat den godaste muslin nånsin, testa den! Massor av mumsig torkad frukt mm..


Påväg till dagmamman.. Min sista lediga da...

img_1407 (MMS)

Påväg till dagmamman.. Min sista lediga dag för denna v,så då blir det träning snart..


Maximilian gillade min mat idag..

img_0584 (MMS)

Maximilian gillade min mat idag..


Idag har jag haft en jätte trevlig dag iho...

img_4561 (MMS)

Idag har jag haft en jätte trevlig dag ihop med 2 vänner.. Kvällen kommer bli tidig ikväll då vi alla här hemma är skit trötta!!... Isaac har varit på friluftsdag hela dagen med skolan och pimplat bla, så det var en nöjd men trött kille som kom hem idag.. Är så glad att jag inte känner av nån träningsvärk från gårdagens träning.. Känns som att det räcker med den jag fick när jag precis börjat träna..ha en bra kväll alla!!


Snyft

La upp ett inlägg igår från mobilen och grattade våran Maximilian på hans namnsdag,men det har självklart inte kommit upp..suck

Träning!!

Träningen  igår gick jätte bra..det ända som var lite jobbigt var uppvärmningen..Efter tränigen kom min snälla vän S och hämtade upp mig för att storhandla ihop med mig,vårat kylskåp ekade tomt på färskvaror..efter handlingen slängde vi i oss en varsin stor smörgås frå subway..

Nu kommer jag inte kunna träna förren på tisdag då jag har Maximilian hemma i 2 dar för att jag är ledig,men på fredag kör jag extra hårt..//ellenor



Bromma

Igår var jag och min vän Madde i bromma på deras nya köpcentrum..jätte frächt och fint var det..fanns hur mycket fint som helst till hemmet att köpa,men köpte tyvärr inget..Var ute efter en tunn silkig skjorta men hittade självklart ingen..el jo hittade en men var självklart slut i st S..,bara att leta vidare..Innan vi gick runt i alla affärer så käkade vi en jätte god sushi..

Som avslutningen på dagen lyxade vi till oss en kaffe latte med vaniljsmak(madde tog chailatte) och en macaronas men i bilen råkade jag sätta mig på påsen så kakan vart platt som en pannkaka och smulades sönder i smulor,men lika bra det kanske då latten var tillräckligt söt..

Efter bromma fick jag snabbt hämta plutten för att sen ta oss till Isaacs skola för klassmöte,missade sen självklart bussen när vi skulle hem så vi fick ta roslagsbanan vilket var mindre roligt för nån hade tydligen bajsat på sig så det luktade urk i heela vagnen,tur att det bara var en station för annars hade jag inte klarat av att stå kvar,förstår inte att dom som inte skulle längre bytte vagn? alla satt och höll för näsan...fy!!....


Idag så ska jag för första gången på 1,5 vecka ta mig till träningen,jag hoppas att det kommer gå bra..har nämligen haft lite ont i nacken sen jag var sjuk,jätte konstigt..lite jobbigt att kolla åt höger och vänster,men jag ska köra ett lungt pass..sen ska jag faktist ta en solning..



Nu är det bara 6 dar kvar till M kommer hem ifrån usa,gissa om dagarna går sakta,men vi pratar varje dag med varann varje dag så det är skönt iaf..

Skrev för nån dag som om neulash som jag ville att M skulle köpa,min älskling har självklart hittat det och det ska bli så intressant och se om det funkar,priset var inte ett dugg mycket bättre i USA så nu hoppas jag verkligen att det är bra,han ficj ge 1395kr för 6 ml..

Ugg skorna som jag ville att Max skulle ha har han oxå hittat,dom är så söta..dom hittade han till ett riktigt bra pris..M fick ge  8ookr för dom och här i sverige kostar dom 1800kr..//ellenor



RSS 2.0