Har beställt kläder ifrån HM 2010


skinnjacka 399kr


Jeans 299 kr



Jätte snygga skor 399 kr




topp 199 kr

Lite bilder från i morse..


Fruktpure burken e intressant:)


Gosungen


M och maximilian i morse


Lunch dax


E med på toa när vi har spa

Stan och spa

Idag blev det att vi åkte till stan iafl..Var så lite folk där mot vad det brukar vara..Kan tänka mig att dom flesta e trött på att springa på stan.. men vi hittade inget förutom att vi var tvugna att köpa en ny del till våran BUGABOO vagn,ni som vet hur den ser ut så hade handtaget som sitter fast på sittdelen gått sönder..Helt sjukt att den kan spricka, e inte första gången vagnen går sönder..Där ser man att dyrast inte e bäst alltid..Ska nog sälja bort vagnen snart och köpa nått nytt, får passa på nu innan hela rasar ihop..;)


Bugaboo vagn




Skulle ha tagit en solning men när eftermiddagen kom orkade jag inte, vi åkte hem och lagade mat istället..det blev köttbullar och hemlagad potatismos gräddsås och lingon..Vi har även hunnit med att haft mini SPA här hemma..känns så skönt för ansiktet efteråt..Och snart ska jag hoppa in i ett bad och efter det så ska jag vila lite med Maximilian så man orkar vara uppe än längre till kl 21.00.. Vi ska inte börja äta förren vid 9 ikväll..


ha ha ansiktsmask och en glad maximilian





Brukar läsa Hanna Graafs blogg tycker den e så bra, hon verkar vara så vettig..Såg att hon prövat nått medel till ögonfransarna som skulle göra att dom växte jätte mycket och det funkade tydligen jätte bra.. blir lite sugen att köpa sånt..nån som provat det?..Till sommaren ska jag iafl göra en fransförlängning tycker det ser jätte fint ut.. tror det kostar 900kr


före och efter

Gott nytt år..

Jaha då e det nyår ikväll..Som jag skrev tidigare så har vi inte planerat nått speciellt i år..Men det känns jätte ok..Men om mamma hade varit ledig ikväll så hade vi faktist lämnat Maximilian där och gått och firat med mina vänner i västerås..Vi har ingen här i stockholm som kan passa Maximilian eftersom vi inte har nån släkt här.. Alla bor i VÄSTERÅS el ESKILSTUNA..Men vi ska mysa och laga god mat här hemma iafl..på menyn står förätt toast skagen, huvudrätt oxfile potatisgratäng och rödvinsås och sparris och till efterätt blir det glass.. Vi pratade om att åka till e tuna och fira med M vänner men kände att det blir för drygt att hålla på att åka bil dit igen,eftersom vi nyligen varit där..






Maximilian har börjat med att bara vakna 1 gång per natt, det e helt sjukt lyxit för oss.. förut var det flera ggr i timmen från han la sig tills tidig morgon.. Undrar om det e vällingen el att jag slutade amma..Men konstig nog så e man lika död när man vaknar på morgonen..Man känner sig lite smått sjuk varje dag tycker jag fast man inte e det.. lite huvudvärk och lite ont i kroppen och ibland ett litet illamående..Men tar säkert ett tag innan man tagit igen all sömn man förlorat..Vi har prencip varit vakna dygnet runt i 9 månader..


Idag ska jag göra en dålig sak..ska ta en solning till( syns inte ens att jag sola igår) vet inte om det e att jag e så blek el att det var dåliga rör;)


Vi var och tittade på tapeter igår, fanns så sjukt mkt så det slutatde med att vi gick därifrån utan.. vi ska välja ut på nätet i lugn och ro istället..Hörs sen Kram kram





Hände en märklig sak igår..

Skrev igår på bloggen att vi skulle få vårt skötbord sålt av en..Vi hade bara haft messkontakt med tjejen som skulle köpa det så vi hade ingen aning om vem det var..Kl halv 9 ringde det på dörren och jag tittar ut i titthålet och ser nått stort svart,jag ropar till M att det e en man..Vi öppnar och utanför står en tjej med helsvarta kläder och det ända man ser e lite av hennes ögon.. Maximilian vart förstelnad och jag visste inte riktigt hur jag skulle bete mig..Visst att man sett vanliga muslimer många månag ggr men aldrig en helt gömd människa..undrar om hon märkte på mig., vart nog lite för övertrevlig för att visa att jag inte brydde mig om att hon var klädd så dära, men kan lova att det kändes jätte märkligt:) Tro inte nu att jag har några fördomar nu:) Men nu e det sålt iafl och jag har haft en burqa i  min hall;)


Vi har inte kommit så långt idag förutom att vi har solat..ska ge oss ut nu igen..




Solning next och kanske stan..

Godmorgon alla.. Maximilian har sovit bra i natt me.. Åt välling kl halv ett och sen kl halv sex och sov vidare vidare till åtta i morse..Var helt paj igår kväll,vi hade hyrt film men orkade bara titta på halva..

Snart ska jag göra mig redo för att åka och sola, känner mig så blek och grå..ska ta några solningar nu så man ser lite piggare ut..Sen vet jag inte vad det blir förutom att handla lite god mat tills i morgon..M vill åka in till stan (åhlens) dom har REA och jag vill åka och kolla på tapeter..blir kanske båda..7 jan har NK rea och vi ska dit 2 timmar innan dom öppnar..Kl 8 på morgonen..(Om man har deras stammiskort så får man komma in kl 8) E inte jag som e stammis där e min kära sambo..,men jag blir me bjuden;) hörs sen Kram kram



Arlanda och tomt..

Idag har vi varit hemma hela dagen bara (nästan) M e fortfarande ledig ifrån sitt jobb..Tidigare idag så satt vi ut vårat skötbord på blocket för vi måste sälja  det för det e inte lika gott om plats i det nya badrummet, på 5 min fick vi det sålt..Det e ett vitt i trä,jätte fint..dom kommer snart och hämtar det..Ha ha tycker att det känns jätte sorligt att göra sig av med Maximilians saker, men bättre det än att det blir stående i ett förråd..

Vi åkte och lämnade killarna tidigare idag på ARLANDA,allt gick jätte bra..dom e så vana att flyga nu dom flyger minst 2 ggr i månaden,men dom har en ledsaga som ser till dom osv och som hjälper dom av och ser till att dom kommer rätt,kostar en extra slant att ha det, men det e ju ett måste..Så nu e det fruktansvärt tomt här hemma..SNYFT







Tog en snabbis över till lägenheten som vi köpt nu på kvällen för att kolla hur många tapet rullar vi måste beställa, och insåg då att våran nya soffa vi beställt kommer bli gigantisi vardagsrummet,det kommer inte bli fult el nått men blir kanske inte att vi får plats med ett par fåtöljer som vi hade tänk köpt.. det visar sig..Det e inte vardagsrummet som e litet det e soffan som e stor:)


Till middag ikväll blir det spagetti och köttfärssås..Hörs sen kram kram






M förberder maten..

Alltid lika tråkigt..

idag åker killarna till sin pappa, alltid lika tråkigt..blir så tomt och tyst då..Planet går kl 17.45 men vi kommer åka god tid innan eftersom det e så halt ute..Dom sa på nyheterna att det skulle bli 16 minus idag brrr kallt..

Inatt sov Maximilian ok förutom att han vaknade rätt så tidigt i morse, men det e en stor skillnad på hur han sover nu än vad han gjorde förra veckan..

Ska jag berätta nått pinsamt, vi har inte planerat nått alls för i nyår detta år..Vet inte om det e för att  vi har fått en liten för alltid förr har det varit självklart att vi gjort nått, visst vi kommer göra nått i år oxå men inget som e så mkt uppstyrt..Förra året blev det inget heller, då var vi alla magsjuka hos mormor i västerås, det var bara M som hade kul då han firade nyår i italien med att åka snowboard..


Idag på förmiddagen har jag känt mig lite svag i kroppen och lite illamående,hoppas att man inte e på väg att bli sjuk..men tror det har me att göra att jag e så trött och slut..Kram kram

SHIT:)

Shit vilken aktiv dag det varit idag..Vi har varit så många här hemma, men det har funkat jätte bra:) Barnen har lekt och busat och Jag och Samantha har pratat ätit och fikat..Dom var här i över 5 timmar så nu e jag helt slut..

M trog iväg ett tag vart nog för mkt här hemma ha ha.. Han åkte och och beställde våran soffa, den kommer om 6 till 8 veckor.. Maximilian fyller ju ett 28 feb och tills dess måste den ha kommit, annars får alla sitta på golvet..


Nu ska jag röja lite här hemma igen och förbereda mig på en stressig kväll, e själv hemma ikväll med killarna och det kan vara lite tufft i bland när alla vill ha hjälp med olika saker.. M ska och fira en vän till oss men jag känner att vi blir kvar hemma istället jag och barnen..Kram kram


Ändrande planer för idag..

Blir att vi e här hemma istället..En annan tjej skulle oxå ha kommit till Samantha men avbokade, så då bestämde vi att vi skulle vara här istället..Så M ska laga lunch till oss alla vi blir sammanlagt 8 personer..Vi bjuder på pasta idag..Slängde även ihop en kladdkaka till oss alla..







Har hunnit och storstädat nu på morgonen så det e jätte skönt..Känns sådär att städa mkt eftersom vi ska börja flyttpacka nu efter nyår, men vad gör man inte när man har en liten damsugare till son som stoppar allt i munnen..När vi har flyttat sen så kommer vi ha en städerska som kommer varannan vecka, helt klart värt pengarna..Dom tar det jobbiga så kan man bara själv dra av lite med damsugaren i veckorna och typ diska och plocka lite:) Kram kram








Träff med Samantha idag..

Godmorgon alla..kanske inte e så många uppe idag förutom våran pigga familj;) el pigga Maximilian..Denna natt har oxå varit ok..Men jag hade svårt att somna igår så jag låg och surfade länge igår kväll..Om jag hade lagt mig normal tid hada jag säkert varit lite piggare..

Idag åker vi alla till Samantha och fikar och umgås lite,ska bli mysigt..Får passa på att göra lite innan i morgon fär då åker pojkarna till sin pappa..Vi lämnar dom på Arlanda denna gång istället för Bromma..biljetterna var slut på bromma..Skriver mera sen Kram kram

lite av mina julklappar:)

Grymt bra mascara


Luktar jätte gott


Doft ljus från YANKEE luktar så frächt i hela lägenheten när du tänder det


Digital fotoram..Jätte mysigt att ha den på och se alla bilder



Super skön

Disco:)

Nu har vi kommit hem i från julle och Åsa, var super trevligt.. Det bjöds på olika snittar glögg och pepparkakor och tilltugg..Vi var ett helt gäng som var samlade..E tre mil till dom från oss vi bor norr om stockholm och dom söder om stockholm..Julle körde lite trolleri för killarna, inte så mkt men tillräckligt så dom stod och gapade av förtjusan,han trollade bort min förlovningsring och gjorde så bollar svävade och en docka,as coolt:)


När vi kom hem så käkade vi gulachsoppa och färsk fralla,super gott..Efter det så lovade vi killarna att dom skulle få ha lite disco här hemma, dom skulle ha haft det igår men det vart för sent då..Så vi kopplade in Isaacs nya discolampa och sen körde vi igång..Killarna dansade och jag tittade på TOM m dansade, mycket duktiga..



Nu har vi nästan alla här hemma tagit varsit varmt bad.. nu blir det tv sen SOVA..God natt alla Kram


Lite julbilder


William och Isaac på julafton


Nästan alla





Jag ser jätte blek ut brevid pepparkakan lindy


Johanna magnus syster och Nova och Saga


Jag och 2 av mina barn och gammelmormor


Jag med mina killar


Lite av paketen och mera blev det


Jag och maximilian


Skitungen


Ha ha kolla minen


paketöppning


Så sött


Kusinerna


Sen kom vi till en ny julafton hos mormor


Sin nya bobby car


Jag och Max


Maximilian


Isaac tjuvfotar mig när jag läser..


Julbord

Trollkarl och glögg ikväll

Natten tills idag sov Maximilian riktigt bra, vakande 24.00 och fick välling och sov ända till kl 06.30,behövdes verkligen för oss..Senare idag ska vi åka till M vän och mysa men först så ska jag och grabbarna träffa Cecilia och gordon..Cecilias föräldrar kommer bli våra grannar så vi ska få titta på deras lägenhet i dag och se hur dom har inrett osv.. Sen efter det så ska barnen åka pulka..


M och Isaac e och slänger massa skräp nu som vi inte vill ha med när vi flyttar, tänk att vi flyttar om ca 17 dar..Ska bli så underbart..Lägenheten vi flyttar till e bara 1 år gammal men vi ska ända sätta upp lite nya tapeter på väggarna (fondtapet) i vardagsrummet och vårat sovrum och pojkarnas rum.. pojkarna kommer få som en planet på ena väggen och vi ska ha en lila fond vägg med guld medaljonger på och i vardagsrummet blir den en turkus med guld medaljonger på..Kommer bli riktigt snyggt..Så först fixar vi det sen flyttar vi in.. vi har sen 2 veckor på oss att städa denna lägenhet och flytta ur så det känns skönt..


Nu ska jag passa på att hoppa in i duchen medans Maximilian sover, skriver mera ikväll.. Har försökt lagt upp massa nya julbilder men det funkar inte just nu... Kram kram

Borta bra men hemma bäst

Nu har vi äntligen kommit hem efter en rätt så jobbig resa hem, var fullt på tåget så vi fick stå upp el vi fick 1 plats på 4 personer..Sen var det typ kaos på tunnelbanan oxå!! Uch hatar att resa ensam med barnen..

Idag har vi inte hunnit gjort så mycket,gick på stan i morse med William och lindy i västerås och sen gick vi och käka thai..Hade nämligen lovat William ett par jeans så det var bara att åka ner och köpa dom..Skulle och ha köpt en så snygg TUNIKA från VILA men självklart var den slut..Alltid när man vill ha nått så e det slut, men jag ska kolla här i stockholm om den finns..

Nu på kvällen så har vi ätit kebab med ris från ett jätte gott ställe,så nu e vi alla mätta och belåtna;) Barnen e jätte förväntansfulla inför i morgon för då ska vi nämligen på glögg kväll hemma hos M vän..Han e en känd trollkarl och då ska han trolla för pojkarna, han har gjort det förut och dom pratar än om det..Vi kommer vara ett gäng där ska bli jätte kul..

Har glömt att  berätta vad barnen fick i julklapp
William fick stort lego,tv spel,vm fotboll,trummor,2 märkes tröjor,ritblock, pennor,skatebord, litet lego,en cool michael jackson tavla i tre d,mössa och mera som jag glömt bort

Isaac fick tv spel,trummor,keyboard,mjukisbyxor,munkjacka,skatebord,målarsaker,discolampa,stjärnkikare,vm fotboll,mm kommer inte ihåg allt

Maximilian fick bobbycar, bob,garage,rullande tåg,pengar,lektelefon,brio gåvagn,leknycklar som spelar musik,sköbordsunderlägg(barbapappa)mjukfilt, mat servis från spöket laban


Försöker lägga upp bilder ifrån julen men det går inte så bra, blivit nått fel..men kommer snart


Godis HELA dagen

Har bara varit hemma hos mamma hela dagen.. Barnen har varit ute och åkt bob utanför..Och M har åkt till eskilstuna nu..Fick såå god mat tidigare idag,älskar kalko med gräddsås och poptatis och gele..Lindy var oxå här och åt..


Nu väntar vi på att klockan bli åtta då börjar nämligen shrek 3, bio tar vi nån annan dag när man inte e så seg..Nu ska jag fortsätta äta godis, har typ gjort det hela dagen..Hörs sen Kram

ps I MORGON KOMMER NYA KORT UPP:) ds


Förr förra året på JULDAGEN:)


jag och syrran

Julafton och juldagen..

Julafton igår var jätt mysig, god mat och trevligt folk..Vi firade hemma hos M föräldrar på dagen och åkte sen till västerås och firade med min mamma och syster..Barnen fick så mycket julklappar och nöjda vart dom eftersom dom bara typ fick det som dom önskat sig..Kvällen avslutades rätt så tidigt vi gick väll och la oss vid 23.00..

Vi e ännu kvar i västerås..barnen och jag kommmer stanna här tills imorgon.M kommer att åka till eskilstuna ikväll för att träffa sina vänner och jag och pojkarna kommer nog gå på bio.. På alvin och gänget 2 var på ettan förra året med dom..Mormor får vara barnvakt åt lillskiten..Alla mina vänner ska oxå träffas idag men om jag ska vara ärlig så känner jag mig för trött att gå på krogen ikväll..får bli om några månader istället när man har börjat kännt sig lite mera utvilad och fräch..


Nu på eftermiddagen blir det god mat här hemm hos mamma, det bjuds på kalkon..Kommer lägga upp bilder i morgom kväll när vi kommit hem ifrån julafton..Hörs sen och jag hoppas att alla haft en fin och trevlig jul med nära och kära.. Kram


En trevlig kväll..

Nu har Samantha med familj åkt hem..Vi har haft det jätte trevligt och ätit gott och barnen har busat och åkt pulka ute..Sen har vi även gosat bebis hon har en nyfödd som e 8 veckor gammal,så söt e han..


Samantha och Philippa


William och lilla William


Samantha lilla bebis och min älskling





våra väskor står färdigpackade inför i morgon, vi kommer vara borta till den 26 dec..Hoppas att vi får plats med allt som ska me i bilen bara.. Tur att vi redan har lämnat många paket där förra månaden..


Pratade med isaac nyss. dom var hemma hos en gemensamvän till mig och syrran..dom hade blivit bjudna på god mat och nu skulle dom tända en brasa och äta lite godis och klä julgranen..Och i morgon bitti innan vi hämtar dom på tägstationen så ska dom hem till sara på jul frukost..


Nu ska jag faktist gå och lägga mig, det har varit fullt upp hela dagen..I morgon bitti blir det tomte gröt och skink macka sen bilfärd till eskilstuna för att fira jul och julkvällen avslutas i västerås..

Om jag inte hinner blogga nått i morgon så vill jag önska alla GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR
och Samantha tack för den fina julgruppen och chokladen..Kram kram





julen 2008 hos farmor och farfar.tomtefar och tomtenissen Isaac

Stress stress stress..

I förmiddags åkte jag ock M och fixade det sista julklapparna till barnen och släkten..Shit vilken panik och stress det e ute bland folk.. Ville bara få det snbbt överstökat sen hem igen..Vi har hittat bar saker till barnen denna jul hoppas att dom blir nöjda.. men ju äldre dom blir ju dyrare blir det..Vi köpte me oss Thai mat hem när vi var klara..

Ikväll blir det fullt ös här hemma, Samantha med familj kommer.. Ska bli jätte trevligt, vi ska äta lite jul småplock..Lägger upp bilder ikväll när dom åkt hem om jag hinner..

Nu ska jag fixa det sista här hemma innan M och barnen kommer in dom e ute och åker pulka..Hörs sen kram kram

En ska till.. Natten var hemsk i natt:( maximilian vaknade 2 ggr i timmen hela natten tills vi gick upp. gissa om vi e trötta här hemma nu..





Välling!!

E så glad ,Max har tagit välling idag igen..Märker tom att han tycker det e gott..känns så skönt..Idag vart det en sen kväll för barnen,max har precis somnat och William e vaken ännu..Jag har gått och lagt mig iafl..Tidigare på kvällen så  vart blev det mys med glass och tv..

Pratade me Isaac tidigare,han var såå glad moster hade skämt bort honom.. först hade han fått ett par märkes jeans som han länge velat ha( sånna med vita grejer bak på benen upp till rumpan) plus pengar att köpa paket till mig och mormor, min syrra e för snäll hon skämmer alltid bort pojkarna när hon träffar dom.. Vet att William oxå vill ha sånna jeans så Lindy skulle köpa sånna till William me, rättvist ska det vara iafl om det e dyra märkes jeans..Isaac hade det iafl jätte bra i västerås..

Hittade en bild på jensen till pojkarna(tydligen jätte populära)





Nu ska jag sova för i morgon ska jag dra iväg själv och fixa det sista inför julafton,hoppas hoppas att natten blir lugn..Sov gott alla Kram kram



Frågestund:)

Hur gammal är du: 29år

Vart bor du: täby, stockholm

Hur många är du i familjen: 2 vuxna 3 barn

Vilken är din älsklingsfärg: svart och vitt( iafl i kläder)

Älsklingsplagg: Tights och topp

Jeans el leggins: Jeans

Villa el radhus: villa

volvo el Bmw: Bmw såklart

Vad heter du i andra namn: Maria

Vad heter dina barn i andra namn,älst först: Karl.Emanuell,Love

Och din sambo: Johan

Favvo område i stockholm: Gamla hedliga söder

Hund el Katt: Hund

Småstad el storstad: Storstad

Längd:169

Vikt: 56kg

Hårfärg: brun

Vero moda el Gina: gina

Ikea el Mio: mio

Hur många syskon har du: 2 systrar jag e yngst

Ugg el stövlar: ugg till vardags

Ögonfärg: blå grön

Hur många barn har du: 3 pojkar

Favorit parfym: clean just nu iafl, gillar många

Vilken dator har du: mac

Facebook:yes

Cafe opera el bluemoon bar: cafe opera

Vilka avgudar du mest: min familj och några till

Bästa jobb du haft: mitt gamla jobb i gbg( arbetskamraterna)

körkort: måste ta ett nu!!

bästa resemål:thailand lätt

Är du kär: hi hi självklart

Vill du ha fler barn: fråga min sambo

Choklad el smågodis: får man välja båda

Te el kaffe: Kaffe

Göteborg el stockholm: Stockholm

Älsklings mat: Thai

Mörkt el ljust bröd: mörkt




på besök hos cecilia och mio möbler

Hej alla..Idag har hela familjen varit hemma, M e ledig från jobbet nu i en vecka..Natten tills idag så sov Maximilian jätte bra, bästa natten nånsin..Somna 21.00 med välling.. vakna 00.30 fick välling och sov sen till kl 06.30 .. Tror ni jag kunde sova då? NIX.. e så van att behöva vakna minst 20 ggr så det sitter i.. Jag hoppas att denna natt blir lika bra..och jag hoppas att han även tar välling i natt,ibland vill han ha och ibland inte oftas det sistnämda..

Tidigare i dag körde M isaac till busstationen, han skulle åka swed buss till moster Lindy..Lindy mötte sen upp isaac på stationen, allt hade gått super..han hade tom sovit lite på bussen..Jag och william passade på att åka och hälsa på cecilia och Gordon och Tilda..William och Gordon lekte jätte bra.. Tilda sov hela tiden så mximilian fick leka ensam..


Nu på eftermiddagen har vi varit på MIO, finns så mycket fint man vill ha när man går och tittar..Vet precis hur jag vill inreda våran nya lägenhet..Ska bli så kul..

Middagen i dag bestod av MC DONALDS, har blivit att man äter där mer och mera:( kan vara kanske för att man bor granne..

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och mysa, hade behövt tagit en solning idag men blir aldrig att man kommer iväg, men i morgon ska jag faktist förstöra min hud med en solning;) Kram kram












Havrebollar och så trött

Som jag skrev tidigare så har det inte hänt mycket idag förutom lite mera bak och pulkaåkning..Förlåt om jag tjatar om min trötthet men jag e verkligen sååå trött..Jag hoppas att jag får sova bättre i natt iafl..
Nu på kvällen så drack maximilian välling igen först drack han 120 ml och efter 1 timma drack han lika mycket igen, e så nöjd..

Å i morgon slipper M åka till jobbet.känns skönt.. I morgon ska isaac åka till västerås och bo hos min syster i 2 dar,dom ska julshoppa och mysa lite..Sen på julafton tar Lindy och Isaac tåget till eskilstuna där  vi ska fira jul..Vi ska hämta upp dom kl 12.00 vid stationen..

Middagen idag bestod av pressad potatis lax i ugn och massor av goda grönsaker till och citronaioli och nybakt mörkt bröd,var super gott..Maximilian var helnöjd under hela middagen han fick nämligen sitta och pilla med pressad potatis,och det mesta stoppade han faktist i munnen..Ni som inte vet så hade jag fruktansvärd jobbigt med att mata maximilian han ville absolut inte ha nån mat alls knappt, fick sitta och sjunga, leka med han, spela apa typ för att få i han ca 3 tuggor, sen var det stopp då fick han kvällningar..Det var riktigt jobbigt..Men nu sen jag slutat amma Å HERREGUD vad han kan ÄTA, han får panik om det gått mera än tre timmar sen han åt sist.då gråter han av hunger.. Och om jag matar för sakta sitter han och hoppar i stolen av iver för att han vill ha mera.. Han äter verkligen allt nu och med god aptit..

Nu har vi satt på en film, men tråkiga och trötta jag går in och sover istället..Behöver min skönhetssömn;) God natt alla Kram kram



vinter bilder..

Grabbarna bus


Nere vid vattnet..


Trötta jag


vackert





Lite fina bilder från därifrån vi bor..




Idag har vi inte gjort så mycket, bara varit här utanför och åkt lite pulka..Isaac och jag knäppte lite bilder ute medans William var inne och klippte sig hos frissan..

Ibland blir man bra trött på sina barn, många känner säkert igen sig som har lite äldre barn..Försökte vila lite tidigare i dag med Maximilian men det gick ju sådär..pojkarna vart osams hela tiden inne i sitt rum 2 ggr fick jag säga till dom att dom skulle vara lugna och självklart så vaknade Maximilian då..Typiskt..så vart det med den vilan, jag som verkligen behövde vila..Men pojkarna fick gå ut och åka pulka igen och sen kom jag och Maximilian efter och nu e man lite piggare av den friska luften..



Har faktist tänkt baka idag igen med killarna, idag blir det sånna dära ljusa havrebollar som man brukar kunna köpa på marknader osv.. tycker dom e godast e inte så förtjust i vanliga chokladbollar..





Lunchen i dag bestod av makaronipudding,vart så mycket så att det räcker tills i morgon lunch me, skönt..

Jobbig natt..

Även denna natt har varit jobbig med Maximilian, han sover sååå dåligt och vaknar hela tiden..Vitrode att det var amningen som gjorde att han vaknade så mycket förr men nu har jag inte ammat på 1,5 vecka och det e lika ännu, men han e liksom ledsen på ett annat sätt nu när han vaknar..Börjar bli riktigt jobbigt nu..Känner att jag skulle behöva sova i en vecka för att bli pigg igen.. I morse vart det concealer under ögonen för att dölja mörka ringarna;) Om det inte vänder snart får jag fråga BVC vad man ska göra..

Killarna har sprungit ut redan, dom har skottat lite här utanför och då var den en man som kom och gav isaac lite pengar " det var hans lön sa mannen" för att han varit så duktig att skotta bort all snö framför porten..


Nu ska jag passa på att ta ett snabbt bad innan Maximilian vaknar sen hade jag tänkt gå ner till frissan med William han e inte vacker i hårtet just nu, måste klippas och tunnas ur..Hörs sen Kram kram

trollkarl och välling

Har precis ätit lusskatter och druckit glugg,men jag måste erkänna att jag inte tycker om glögg..försöker lära mig att tycka om.. Vet inte om lussekatterna vart så lyckade ändå,Isaac min mellersta son sa att lussekatterna smakade deg,och barn e ju alltid ärliga så jag tog åt mig;) Vågar nog inte bjuda nån vuxen på dom..


Vi kollade en snabbis på ANKAS JUL ( anna anka) tycker verkligen inte om henne,tycker att hon e patetisk så vi bytte kanal och kollade på en trollkarls hemlighet (en som visar hur man bluffar trolltrix) Och efter det så vart det trolleri i vardagsrummet, Isaac och william stod för showen, super duktiga..Vi filmade dom med videokameran för att det var så roligt..






Har inte gett upp än med vällingen så jag tänkte att jag skulle prova ikväll igen och gissa vem som drack upp 1 dl välling på ett par minuter, gissa om jag e glad..Så i morgon bitti när han vaknar så står en flaska redo i kylen för att värmas..

God natt alla fina..Och tack snälla Emma Mattias och Nathalie för det fina julkortet Kram kram






Pulka,kladdkaka och lussekatter

Dagen idag har väll sett ut som igår ungefär,har varit så trött idag men har fixat lite ändå här hemma..Det tär verkligen på en att ha en bebis som sover dåligt om nätterna, har faktist inte sovit ut på 2 år nu snart..sov dåligt även när jag var gravid för att jag hade sånna jobbiga förvärkar ganska tidigt mm..

Pojkarna har iafl varit ute flera ggr i dag och åkt pulka,vi har bara kommit ut en gång med Maximilian och han älskar det, han gör inte ett ljud ifrån sig i sin nya pulka förutom ett skratt då och då,och tänk i vagnen då gall skriker han bara.. Tur att nått passar lilla herren:) Vi skottade oxå lite när vi var ute på parkeringen vid bilen så att M slapp göra det i morgon bitt med kavaj på ha ha vilken syn..

Slängde ihop en kladdkaka med grädde tidigare idag som det bjöds på med varm choklad när pojkarna kom in efter nån timmmes åk, det uppskattades mycket tror jag..Det blev iafl ingen julmarkand i dag tyckte att det snöade för mycket för att vara ute länge med Maximilian..







Nu på eftermiddagen har killarna bakat lussekatter med kesella, dom vart oxå riktigt goda och fina.. Vart super stora..




Williams och Isaacs lussekatter,duktiga killar..





Till middag idag vart det lite jul små plock som bestod av ägghalvor prinskorv sill gräddfil gräslök potatis skinka och hårtbröd,jätte gott var det.. var riktigt hungrig



Nu e det dax för lite julglögg och lussebullar och en film kanske sen rask i säng för alla,M jobbar sin sista dag i morgon innan julen.. ska bli så skönt att han oxå e hemma lite innan jul..Hörs sen kram kram

GOD MORGON

El god eftermiddag kanske jag ska skriva,känns som det iafl e trött fast det e bara förmiddag..Lillskiten har nämligen sovit så dåligt inatt och vaknat flera ggr och skrikit,och bara velat sova på mig när han väl somnat om..Lillskiten väckte upp hela familjen först kl 4 sen kl 6.15 och då var det bara att gå upp med han plus alla andra.. Men men..Man e ju inte på världens bästa humör när man vaknar,tror M har fått känt på det en hel del..STACKARN

Pojkarna har redan hunnit ut och åker i snön,dom drog ut vid 9 i morse..Hoppas att snön ligger kvar hela lovet..

Ska höra med M idag om vi ska ta oss iväg på nån julmarkand,undrar om det e julmarknad i vaxholm denna helg me..dit skulle det vara mysigt att åka..Annars blir det nog varm choklad ute och pulka åkning nånstans..Hörs sen Kram kram




Trött efter en bra och mysig dag..

Jaha då sover alla utom jag och M. Men tråkiga jag e så trött så jag har redan gått och lagt mig i sängen,tänkte bara blogga lite om vad som har hänt under kvällen innan jag somnar..


Pojkarna gick ut ännu en gång till idag och åkte på sina dynor,tyckte dom var borta så länge så jag fick ringa deras mobil och fråga vad dom gjode:) neej måste vi komma hem redan sa dom vi har så kul ute,nee sa jag ville bara kolla vad ni gjorde:)men dom var iafl ute ett bra tag och under tiden fixade jag maten(alltid M si gör det annars,e lite bortskämd me det) M och maximilian låg och sov..vart pasta med pastasås som innehåller stark korv,paprika,purjolök,färska championer creame frech( franska örter)  den blir faktist jätte god..Alla åt iafl mycket så den vart nog godkänd..


Nu på kvällen så har vi bara tittat på film och tagit det lungt el så lungt det går att ta när man har barn,till filmen vart det chips och dipp..Nej nu säger jag god natt för jag e svin trött i morgon blir det nog kanske en till julmarknad och bakning på eftermiddagen med killarna,ska baka lussekatter för första gången..SHIT


En sak till innan jag somnar, var på mc donalds i går och när jag skulle gå ut med vagnen därifrån var det en mamma i 40 års åldern so sa till sin son, MEN SIMON DÅ HÅLL UPP DÖRREN ÅT TANTEN gissa om jag mådde dåligt efteråt ha ha .. God natt




önskelista till julen;)

Hoppas Hoppas Hoppas:)) Smink från Ysl mascaran och concealern e grym

Dop,pulka och pepparkakor..

Idag har vi haft en jätte mysig dag, förmiddagen började me att vi åkte på Maxximies dop..Efter dopet så åkte vi till en lokal där det bjöds på lite att äta och tårta och paketöppning,av oss fick han en ekologisk bitring från SUNNY KID och en body..



Ikyrkan



Vatten dax på huvudet



Efter dopet så åkte vi och köpte nya pulkor till barnen, Maximilian fick en babypulka och barnen fick som dynor man åker på,super coola och gick jätte bra tydligen..Sen var det bara hem och byta om till varma kläder och gå ut här utanför och åka..Var lite orolig först att maximilian inte skulle tycka om att sitta i pulkan men hade fel han tyckte det var jätte roligt,provade först inne i lägenheten för att inte skrämma han:) Vi var inte ute så länge me honom för det vart lite kallt,men ska gå ut i morgon igen och åka lite till..Pojkarna hade jätte kul med sina nya åk dynor..




Nya köpet och lilla Isaac


Max i sin nya pulka och första gången i snön


Mötte upp Sofia Jesper och Tuva


Vadå mysig bild


William och Isaac i backen hemma vid oss


Far och son






pojkarna har även hunnit med att baka pepparkakor idag,vart några med dekoration på och några utan..





Så duktiga




Färdiga




Årets julklapp

Årets julklapp e tydligen spikmatta,e det ett skämt el? Tur att vi redan har en sån hemma då så slipper vi få en sån;) Titta vad jag hitta..lite roligt faktist(fast enligt M e spikmatten grym,måste prova den snart)








Årets julklapp genom åren: 
* 2008 - En upplevelse 
* 2007 - GPS-mottagare 
* 2006 - Ljudbok 
* 2005 - Pokerset 
* 2004 - Platt-TV 
* 2003 - Mössa 
* 2002 - Kokbok - som förklaring anges sänkt bokmoms, TV-kockar samt ett nyväckt matlagningsintresse 
* 2001 - Verktyg 
* 2000 - DVD-spelare 
* 1999 - Böcker, särskilt Bibeln 
* 1998 - Datorspel 
* 1997 - Elektroniska husdjur, till exempel Tamagotchi 
* 1996 - Internetpaket 
* 1995 - CD 
* 1994 - Mobiltelefon 
* 1993 - Parfym 
* 1992 - TV-spel 
* 1991 - CD-spelare 
* 1990 - Wok 
* 1989 - Videokamera 
* 1988 - Bakmaskin

polarn och pyret

Maximilian har fått en ny fin overall från polarn blev även en ny mössa till och tossar till fötterna och vantar,hela kittet kommer ifrån polarn och pyret..




mössan vi köpte e hel blå och vantarna oxå men samma modell som på bilden,tossarna e rutiga




Så underbart ute..

Har precis kommit in efter en sväng ute med Sofia och lilla Tuva,som vanligt så ville inte maximilian sitta i vagnen så jag fick bära honom..suck... Han blir så ledsen vet inte varför..Det e så sjukt vackert här nu när snön kommit,solen höll precis på att gå ner precis när vi kom ut,var så fint..Nu vill vi bara att det ska komma is på sjön så pojkarna kan åka skridskor på den,e en sk familje is här som dom har noga koll på..e jätte  mycket folk som åker på den på vintern..

I förmiddags åkte jag till täby c för att fixa det sista julklapparn och en dop pressent till Samantha,åkte när dom öppna för att slippa allt folk,men jag alla andra hade oxå visst tänkt som mig, var jag och 3 tusen till typ!!Fixade mitt snbbt sen åkte jag hem igen..Sen fick vi besök av sofia och lilla Tuva..






Äntligen fredag har väntat på fredag hela veckan,ikväll kommer mina pojkar jippy..M åker och hämtar dom så stannar jag hemma och fixar lite medans..Blir nog ingen mysfredag i dag för det blir försent så vi får ta en myslördag istället,först dop sen baka sen mysa..Hörs sen Kram kram



Långtråkigt att vänta..

Har lite långtråkigt..M flyg var såklart försenat han kommer komma hem jätte sent ikväll,suck..Har inget roligt alls att berätta förutom att Maximilian har lärt sig att vinka,e så roligt när dom lär sig nya saker,man blir sååå stolt..Tänkte lägga upp lite bilder på min underbara familj,om det funkar!! tycker aldrig att det funkar att ladda upp..Återstår att se...


Min mamma william och magnus,jag e gravid i vecka 20


Magnus och isaac


Jag och min fina Isaac


Vi 2 för alltid


Isaac och min mammas hund bosse


Min fina William


Lugn och skön eftermiddag..

Eftermiddagen har varit lugn,Maximilian har varit nöjd och glad han kanske börjar bli sig själv nu igen..Skulle så gärna vilja gå ut och gå en stund men tror inte att lillskiten går me på det idag..

Idag kommer M hem från london,han e saknad så det ska bli skönt att han kommer hem och i morgon kommer grabbarna,längtar massor..

Ska köpa pulkor i helgen dom vi köpte förra året gick sönder,så det blir nya i år igen..ska köpa en babypulka oxå tror att Maximilian kommer gilla att åka pulka,hoppas hoppas bara att snön ligger kvar ett tag så vi får njuta lite..

Nu e det bara 7 dagar kvar till jul och jag räknar ner dagarna,måste hitta nån fin klänning till julen..blir nog i morgon för jag måste även köpa en dop pressent tills på lördag,Samanthas lilla kille döper sig så hela familjen ska på dop..ska bli jätte mysigt..Kram kram







Min lilla tomtenisse..


Blir väll att vara hemma heela dagen idag me..

Messade Samantha i morse och frågade om hon ville me till arninge och handla lite,och det ville hon såklart..men var tvungen att avboka igen till henne då maximilian bara gnäller hade inte en chans att gå in i duchen el nått,fick avboka med henne i tisdags oxå, men hon förstår hon har barn själv... tur det..

Efter 3 timmars kämpande sover han äntligen,så jag passade på att äta min micro låda till mat nu och hänga lite tvätt och plocka lite,ska nog försöka hoppa in i duchen lite snabbt tror jag..

PHU det har varit en jobbig vecka och helg kan jag lova..

Mer död än levande..

JA rubriken säger nog allt..Har fått varit vaken hela natten i natt..Maximilian vaknade hela tiden och skrek och eftersom jag e själv hemma fick jag ta han och det gick ju inte så bra eftersom han bara vill äta då så han vart bara ännu mera ledsen..Det ända som hjälpte var att gå runt med han för att få han lugn och sen när han väl sov fick jag ha han på mig..Ibland e inte livet lätt som småbarnsmamma:)

Känner för att göra nått idag ska se om nån har tid med oss;) skulle oxå behöva åka till arninge och handla lite saker till pojkarna och mig som vi ska ha i helgen och baka me..Hörs sen kram kram








Lite smått och gott från kameran..

Me


Godis ungen


Svettiga i thailand


William och Magnus


isaac


Pigg och glad igen

Å äntligen mitt e  mitt mista hjärta frisk igen,han sov 3 timmar på eftermiddagen och vaknade pigg och glad..skönt för han och skönt för mig:) Så på kvällen så har vi bara myst nu och tagit ett bad och sen lekt lite och pratat med farmor och farfar i SKYPE,maximilian brukar även titta på sin pappa på SKYPE när han e och jobbar utomlands,super bra faktist,kan verkligen rekomendera er att hämta hem det på datorn om ni tex har släkt utomlands el nån ni inte träffar så ofta,och sen e det gratis..

Uch vad tyst och tomt det känns här hemma nu igen,ska nog oxå krypa ner under täcket och sova,inatt sover jag på M sida av sängen,brukar göra det när han e borta..






Innan jag somnar så vill jag rekomendera en super god parfym,jag e själv en lycklig ägare till en sån;)
CLEAN warm cotton..Den luktar så frächt och gott luktar sköljmedel el nytvättad tvätt.. 60 ml på taxfree kostar 550kr och i butik 30ml ca 650kr tror jag,så bäst att försöka få den ifrån taxfree,ska nog överaska en speciell person med en sån i julklapp tror jag..< ;/div>





Helt slut..

Nu hoppas jag att detta med Maximilian vänder snart,känner mig helt slut och själv e man:( Febern e iafl borta 37,8 grader i morse men han mår ännu dåligt ändå.Jag får verkligen bära honom hela tiden,visst att han tycker om att bli det annars oxå men när vi e hemma brukar han vara så nöjd och glad men inte nu,han måste verkligen må dåligt..


Tidigare idag klädde jag iafl på oss kläderna för att gå ut och möta upp Sofia och lilla Tuva för att ta en promenad och fixa frimärkerna,men det var bara att vända för mig för max ville absolut inte sitta i vagnen och jag orkade inte bära honom,men  Sofia var så gullig så hon köpte alla mina 35 frimärken vi skulle ha plus lite godis:) TACK Sofia..

Har inget roligt alls att skriva i bloggen nu eftersom det inte händer så mycket..Blir mycket tjat om Maximilian;) Men nästa vecka då kommer man ha mkt att skriva om hoppas jag..Kram kram



Hemma själva igen..

God morgon alla..Natten tills idag har inte varit rolig alls, Maximilian somnade vid 12 igår kväll och har varit ledsen jätte många ggr..Det har mest varit M som har tagit honom eftersom han bara vill amma annars,men i natt får jag ta han själv eftersom M har åkt till london..

Idag mår iafl Max mycket bättre än igår..febern har gått ner och han e lite gladare så idag blir det att gå ut en stund i friska luften och kolla på snön..Måste gå och köpa massor av frimärken vi har nämligen gjort egna julkort,vissa av er som läser kommer nog få ett snart..

Samantha och jag pratade om att ses idag men jag har inte hört nått från henne ännu så vi fårse vad som händer senare..


ÅÅÅ om 2 dar e det jullov och jag LÄNGTAR så mycket,Längtar efter mina stora killar och maximilian saknar sina bröder.. e ju så tyst när dom inte e hemma men på fre blir det fullt hus igen:)
Hörs sen Kram kram







Trött mamma och en sjuk Maximilian

Maximilian e ännu dålig,inte nå bättre alls faktist..Det har varit en tung och jobbig dag känner mig helt slut och nästan lite yr av trötthet,åt inte mat förren kl 18.00 idag har verkligen inte gått innan..Snart kommer lillen vakna och då ska jag ge han en alvedon och sen hoppas jag att han sover ok i natt iafl..

Trodde att jag skulle kunna bli lite avlastad när M kom hem idag från jobbet, men det gick inte så bra Maximilian e jätte mammig när han e trött och då tar jag han ändå för jag vill inte se han ledsen, men när han e frisk duger M lika bra som mig:) Tack och lov..

Kvällens middag blev pizza och pizzasallad ingen hade nog orkat lagat mat ikväll M e trött efter sitt jobb och jag efter ha burit lillskiten hela dagen..M flyg går kl tre till london i morgon,snyft vill inte vara själv hemma men börjar bli van nu..


Nej nu tuppar jag av utav trötthet snart tror jag!! God natt alla goa läsare;) Kram kram


Mammas sjuka pojke..

Stackars liten..

Maximilian e ännu jätte dålig av sprutan,e 10ggr värre än i morse..Han har över 39 i temp och e jätte ledsen hela tiden,får i han mat iafl tack och lov..,men bara om han får sitta i mitt knä har burit han sen kl 6 i morse..Han vill bara sova om han får ligga på mig el att jag ligger brevid,vaknar så fort jag rör mig uch jag lider med han,mitt lilla hjärta..

Hade tänkt tagit hit Samantha men det går verkligen inte..Maximilian behöver sin mamma nu för sig själv..
Men blir ev middag här i morgon med Samantha och barn om Max mår bättre,blir själv i morgon ett par dar igen då M åker till london och jobbar.. Kram kram



Precis såhära vill han ligga nu när han e sjuk.. på bilden e maximilian 1 månad..plutten

Svartvitt


Feber och en gnällig natt:(

Maximilian har haft feber i natt,men tror han fick det vid 5..men stackarn har varit jätte ledsen hela natten,dumma spruta!! Nu han iafl lite gladare och piggare men e väll alvedonen antar jag..Skulle ha träffat Samantha idag men hon kanske kommer hit och tar en fika ändå eftersom det hära inte smittar..

Innan fredag ska jag ha handlat hem allt som pojkarna och jag ska baka när dom kommer,ska bli så mysigt..Min syster ringde igår och fråga om hon fick ha Isaac några dagar innan jul i västerås,ska fråga honom när han varit hemma några dagar och när han har tröttnat lite på mig..Syrran ville handla julklappar med honom och låta han välja lite själv och sen tänkte dom gå på bio..Då får syrran skämma bort han lite och vi får skämma bort william..

Å snart e det julafton,pappan och jag till stora killarna har barnen varannan jul..egentligen  var det inte min tur denna jul men pojkarna ville fira med oss,och ingen vart väll gladare än jag jag tycker att man firar julen för barnens skull,Maximilian e ju så liten så han skulle inte förstå nått denna jul så det ska bli så kul att jag får fira denna jul med William och Isaac..Vi kommer vara hos M föräldrar på julen och fira sen på kvällen åker vi till min mamma i västerås och sover där sen den 25 firar vi med mamma..Kanske stannar kvar ett par dagar i västerås,nu skulle man egentligen passa på att gå ut den 25 när mamma kan vara barnvakt, har inte varit ute på 19 månader el druckit en droppe alkohol,men nu e det fritt fram eftersom jag slutat amma;)Nu ska jag lägga lillskiten Kram kram


Lindy och isaac och Maximilian 5 dar

Paradis chokladask och ullared

GODKVÄLL har precis suttit och kollat på ULLARED,om jag ska vara ärlig så blir jag lite nyfiken på att åka dit och se vad dom har för saker, visst jag var där för flera flera år sedan men då var det inte lika populärt som det e nu..Men jag kan glömma att få med mig M dit, han vill inte ens åka till ikea!! Han HATAR det så mkt..Kanske får med mig nån vän nångång om jag har tur..Idag fick ju Maximilian spruta,väntar spänt på att feber el nått ska komma än så länge e det lung han sover nu..



Idag kom M hem med en chokladask till mig,han e så gullig..sa att jag var sugen på nått och så fick jag det,åt 2 så blev jag mätt:) e alltid så när man inte har nått gott hemma vill man ha massor men när man väl får det e man inte sugen..Till middag i dag vart det gulasch , kan verkligen rekomendera den det e den som e i en plåtburk,låter blää men den e jätte god, sen lägger man en klick creame frech i och sen nybakat bröd till, super gott verkligen..

imorgon ska jag träffa min vän Samantha,blir nog en lunch här hemma el hos henne..e lite försiktig med att springa ute bland för mycket folk,går så mycket olika äckliga saker nu som vi inte vill ha hem till oss..Nu ska jag faktist gå och sova och hoppas på att natten e lugn..Min granne Sofia gav och sin lilla flicka vaccin idag samtidigt som mig hoppas att det går bra för dom me i natt.. Kram kram





Back home och svinspruta nr 2

Nu e vi hemma igen från Cecilia..vi har haft det lika trevligt idag me,barnen lekte och vi drack kaffe och åt goda bullar..Blev till  att bära Maximilian idag när vi åkte dit förstår inte varför han inte vill sitta i vagnen,borde ju vara jätte mysigt tycker man..

Efter vi varit och lekt så tog jag och Sofia bussen till barnavårdcentarlen för att ge spruta nr 2 mot svinis till maximilian,stackarn han vart jätte ledsen:( uch gör så ont i en att se sitt barn ledsen..på sköterskan lät det som att det var större chans denna gång att få biverkning än första gången!! Jag ber till gud att Maximilian slipper det, känns som att det hära me amningen räcker för han just nu..NU sover han iafl skönt i sin vagn i hallen med ytterkläderna på,stackarn..och jag har precis ätit min microlåda höll på att hungra ihjäl,fick nämligen inte i mig nån frukost idag:/

Lägger upp lite bilder på dom små och på dom snygga mammorna;)




Lilla Tuva





Cecilia och lilla Tuva



Sofia och min guldklimp



Lilla Tilda












Lekdag:)

Idag blir det att åka till cecilia och Tilda,blir jag och sofia och Tuva som åker dit,ska bli jätte kul..Maximilian tycker det e jätte skoj att leka och träffa andra barn och jag tycker det e trevligt att träffa trevliga mammor:) Det blir att ta bussen dit idag igen eftersom maximilian inte vill sitta i vagnen..igår så fick vi nästan bära han hela tiden..
Återkommer sen med lite gulliga bilder på dom små liven..Kram kram

Hemma igen

Nu har vi kommit hem från skansen, vi har haft det jätte mysigt..trots att det duggade lite nästan hela tiden..Innan vi drog dit så käkade vi på mc donalds men sen vart det ännu mera gott på skansen grillad korv och nygjorda varma munkar..Vi skulle ha kollat på ett lucia tåg kl 4 men det var så mkt folk att man inte såg nått så då valde vi att gå hem..Tror att kusinerna oxå tyckte att det var  mysigt dom fiska fiskdamm och åt oxp massor av godsaker..När vi kom hem tog jag och Maximilian ett varmt och skönt bad..

Ni som undrar över amningen så har det gått jätte bra:) Maximilian blir lite kinkig då och då men då tar M honom..Men tyvärr så e jag ännu dolly parton ha ha..Hoppas bara att det det går lika bra i morgon när M börjar jobba..


Ikväll blir det goda mackor med parmaskinka och mozzarellaost med tomat basilika och oliver..





Jag johanna och lilla Nova



jag vid skansen




hela gänget



Gosungen









Tredje advent och skansen

Godmorgon snart blir det skansen och lucia för oss..hinner inte skriva mera nu Hörs sen kram kram




Seg lördag..

Idag har vi inte gjort nått,vi har varit hemma heeela dagen förutom när vi åkte och handlade tidigare..Dagen har faktist flytit på riktigt bra med Maximilian trodde att det skulle bli mycket värre,han blir ledsen lite då och då och vill till mig men inge mera än så,hoppas att denna natt oxå går bra..Jag ser ännu ut som dolly parton men hoppas att det lägger sig lite tills i morgon då vi får besök..

Idag på kvällen vart det räkmackor med egg och majonäs och sallad på,mums

Vi har 2 filmer som vi ska kolla på snart när M eklar med Maximilian i sovrummet sen har vi ostbågar och kexchoklad,fast ostbågarna e mina M äter inte sånna(tror det e min andra påse denna vecka fy skämms)

Tänkte ta och lägga upp lite olika bilder i väntan på min älskling Kram kram




vi förra sommaren


William och min fina syster lindy


Isaac och Magnus


Jag och min vän Sara


Min tatto på magen och älsklings arm

fängslade i vårat hem idag

Dagen har gått jätte bra tills nu,Maximilian e jätte ledsen nu igen..Stackarn han tittar på mig och gråter så nu har far och son  gått in i sovrummet för att lugna han..Idag var det tänkt att jag hade tänkt åka iväg en stund och titta på jacka osv men det går bara inte,ursäkta men tror mina tuttar kommer sprängas snart för att vi avbröt amningen så snabbt,förlåt alla för er som tycker det e ett känsligt ämne men jag håller på att dö känns det som,tror jag har fått lite feber av det plus ont i lederna,men det kunde man tydligen få..Så i dag blir det att sitta inne och kämpa med lillskiten:( M hade tänkt gå och klippa sig men det får vänta..

Har inte så mycket roligt att skriva idag..än att jag ser ut som DOLLY PARTON och tycker synd om min son..


Lägger upp en mysig bild på mig och 3 av mina pojkar, mamma älskar er..




Fortsättning från igår

Ligger vaken inne i stora killarnas rum,inte för att Maximilian e vaken utan för att jag inte kan sova..känns jätte konstigt att inte ta hand om Maximilian på natten..Natten har gått super bra iafl..förvånad e jag trode att det skulle vara värre.Han har vaknat till ca 4 ggr bara och M har fått han att somna om utan problem..jag har fixat välling till han ifal det var att han var hungrig eftersom han har ätit lite på dagen, men vällingen ville han inte ha..han drack en gång bara på hela natten fast inte mycket alls..E så stolt att M har klarat det så bra i natt..Jobbigast har nog har nog varit för mig,men igår kväll skrek han i en timma och somna av ren utmattning tillslut..Nu hoppas jag att dagen går lika bra Hörs sen Kram kram



Max och pappa för nån månad sedan när maximilian sög på napp

Slut ammat och dryga människor

Nyss var det sista gången Maximilian fick amma, vi startar idag istället för i morgon..M håller på nu och lägger Maximilian stackarn han e så ledsen, men det som känns bra e att han tog välling i dag me så då vet vi att han kommer fortsätta att ta det:)Min lilla bebis håller på att bli stor:(.. Uch jag kommer nog gråta i natt när Maximilian e ledsen,vi blir nog vakna hela natten men det blir M som tar han jag lägger mig i ett annat rum och i morgon ska jag hålla mig borta hela dagen så han glömmer tutte,går nog och kollar jacka el nått..Snälla håll tummran för oss i natt fortsättning följer...




Fredagsmys maten idag bestod av små plättar med cream frech på rom och räkor och rödlök
baby ribbs och bakad potatis med skagenröra och sen bröd, älsklingen hade gjort så fint men fick inte i mig så mycket, så nu känner jag mig lite hungrig igen såklart så det blir godisskålen nu..




Jag sålde min jacka tidigare, helt sjukt hur människor kan vara!! jag hade satt ut jackan för ett bra pris eftersom jag ville få den såld snabbt,träffade upp en snubbe som skulle köpa den först gick han igenom hela jackan i typ 15 min sen började han fråga om jag tvättat den hemma för det var lite luft i den,men snälla rara sa jag tror du jag har tvättat en jacka för 5000kr hemma som ska kemtvättas plus att den e som ny så varför skulle den va tvättad liksom, inte nog me det då frågade han om den var äkta!! ne jag har köpt den i polen sa jag då, vadå det finns väll inte sånna i polen sa han tillbaka ne exakt dum fråga dumt svar tillbaka!! men han var inte klar där än, sen bärjade han pruta på en jacka som redan e nedsatt 2400kr, kom igen det e jul börjar han med bla bla bla det e en pressent va lite snäll bla bla bla tillslut så köpte han den, helt otroligt ju!! INGET EMOT UTLÄNNINGAR MEN TROR NI HAN VAR SVENSK? Nej exakt.M e ännu arg över själva händelsen, var sista gången jag sålde nått på blocket!!!




Mysfredag varje fredag

Äntligen fredag,e så skönt med fredagar..e så skönt och mysigt att ha M hemma oxå M jobbar jätte mycket så helgerna för oss e jätte mycket värda. Varje fredag köper vi god mat och myser med det, idag vet jag inte vad det blir för gott vi ska handla sen..




Så skönt har fått min fjällräven jacka såld, ska lämna den till en idag vid 18.00 så i morgon blir det att leta ny, kännde mig som ett otympligt hus i jackan gick ju knappt inte att bära Maximilian när man hade den på sig.. Hörs sen kram kram

Magsjukan vill vi inte ha!!

Vart man än läser så verkar det som alla fått magsjuka,bläää!! Jag tror vi stannar inne resten av året och januari ut för att slippa det,må min familj inte få det..Öppnaförskolan går vi inte mera på nu i vinter för där har massor av folk fått den.

Fick veta en rolig sak i går att nämligen BAGGE och NIKLAS WHALGREN bor på samma område som oss,nämligen nere vid fiket vid oss:)) har säkert mött dom många ggr utan att se att det e dom;)




Jobbig natt:(

I natt har natten varit hemsk,Maximilian har vaknat hela tiden kände mig överkörd när jag vaknade i morse,vi gick upp kl 7 och Maximilian e redan jätte trött eftersom han inte sovit nått uch hoppas att det hära vänder snart!I morgon e det tänkt att vi ska få han att sluta amma men vet inte om jag känner mig redo att se han så ledsen, för det kommer han garanterat bli men det ända som skulle hjälpa han att sova bättre e nog att han slutar amma! Vi får se om vi börjar i morgon

Jag och lilla nova när hon var 4 månader



Magnus och charlie


Längtar tills söndag då kommer M syster och barn hit,Maximilians kusiner Charlie och lilla Nova, vi ska gå på skansens julmarknad och kolla på lucia där ska bli riktigt mysigt.Sen längar jag tills nästa vecka till pojkrnas jul lov börjar,Hela familjen hemma underbart precis som det ska vara:) Vi bor granne med en ishall och där kommer vi vara mycket på lovet, vi var där för 2 veckor sen och killarna tyckte om det jätte mycket,vi måste bara köpa nya skriskor till Isaac för han sa att hans inte var nått bra att åka me.



William i ishallen




Isaac i ishallen






Mammas pojkar och kebeb

Shit vad trött jag varit i dag på kvällen,så dära jobbigt trött.När M kom hem idag så lagade vi kebab med ris och sallad och kebabsås,jätte gott blev det, tycker nuförtiden att man aldrig äter sig tillräckligt mätt när man väl äter så jag blir typ alltid nästa sugen på nått efter ett tag igen,så idag vart den en skinkmacka.

Har precis kollat på mammas pojkar,har följt det sen det börja ha ha..,tycker att killarna valde helt fel tjejer vissa var ju helt patetiska,nämner inga namn;) jo ett namn JULIA vadå pinsam SUCK.,och nu ska jag se ett ännu mera pinsamt program paradise hotell ,och där e ju varje person pinsam..,men sånna program e så roliga att titta på, skulle vilja att big brother kom tillbaka:)


Idag när lillskiten skulle bada så stod han och kollade när vattnet fylldes på i badkaret,såg så gulligt ut var bara tvungen att ta ett kort, gillar egentligen inte när han reser sig mot saker i badrummet eftersom det e så hårt golv om han skulle ramla,nu ska jag faktist gå och sova Maximilian har redan hunnit vaknat till en gång sen vi la honom,hoppas att natten blir lite lugn iafl!!Ja just ja höll på att glömma det viktigaste,tänkte att jag skulle pröva ge  Maximilian välling tidigare så jag gjorde ordning vällingen la han i sängen och gav han flaskan så han fick hålla den själv, och gissa vad han gjorde? han drack upp halva vällingen,gissa om vi vart paffa, så i morgon ska vi göra om samma sak igen och hoppas att det funkar,M hann ta ett kort på han som bildbevis:)



















r />











Lugn dag idag me

Idag har det blivit en till lugn dag hemma,förutom att vi var ute och gick en sväng Maximilian och jag med grannen Sofia och lilla tuva, var riktigt skönt! E så mysigt att promenera här omkring, man går längst vattnet hela tiden,underbart..

Väl hemma igen tog jag ett varmt och skönt bad, älskar att bada när vi flyttar kommer vi inte ha nått badkar men det ska vi sätta in efter ett tag!! alla i familjen älskar att bada(förutom M)Älskar att ha massor av oljor hemma men nu e allt slut så man kanske ska önska sig nytt till julklapp, fick ett jätte stort paket förra året av mitt hjärta och det var bara massa sånt mys i..Älskar sakrna från body shop..









Andra saker jag älskar inom hudvård e dermalogicas producter,kan verkligen rekomendera dom visst att dom kostar lite men det e det helt klart värt! Förra månaden när jag fyllde fick jag dermalogica kit att min kära sambo,han skämmer alltid bort mig:)









Ångrar mitt köp:(

Köpte en blå fjällräven jacka för 2 veckor sedan, känner att jag inte trivs i den uch känns jätte tråkigt eftersom jag tycker den är snygg osv och varm som bara den men men så är det ibland,ska försöka sälja den blir nog inte så svårt, säg till om ni är intresserade storleken är xs men är som en stor small el medium nypris på jackan är 4500kr och jag tänker sälja den för 2000kr för att bli av med den. Lägger upp en bild på den för er som inte vet vad det är för jacka:)





Barnsaker till salu

Hej sitter just nu och dricker mitt morgonkaffe,(snabbkaffe) tycker att det e mycket godare än vanligt kaffe, men e kanske för att jag inte kan brygga gott kaffe, smakar skit varje gång jag försökt.Håller på att sälja bort alla barnsaker har nästan fått allt sålt, idag kommer en familj och köper det sista tom skötbordet tror jag, kommer inte få plats i nya badrummet, även fast det kommer vara större än det vi har nu,men sitter en arbetsskiva efter hela väggen.Dom ska köpa Maximilians barnstol oxå, vi får våran nya i helgen .


Sitter och funderar på vad jag ska göra idag,ska nog messa runt lite och kolla om nån vill ses, om ingen kan åker jag nog till läkaren på dropp in och tar ett blodprov som jag måste göra lite då och då, trist och tråkigt men ett måste! Fick fel på köldkötteln när jag väntade Maximilian så min köldköttel prodocerar för lite så jag måste äta medicin varje dag i hela mitt liv! SUCK Om jag inte skulle äta den så skulle jag må jätte dåligt och få dåligt hår illamående och en sjuk trötthet plus att jag skulle bli så tjock att jag rulla fram typ.
Kram kram



Hemma heeela dagen idag

Om jag ska vara ärlig så har Maximilian och jag inte ens gått utanför dörren idag,har varit jätte skönt faktist, även om man tänker lite mera på det otäcka som har hänt.Tiden går så fort,Maximilian växer så det knakar och gör nya framsteg varje dag, reser sig mot möbler hela tiden och vill helst leka med sånt man inte får typ som sladdar och väggutag och våran kamera, lådor som han kan klämma sig i mm men han e så glad och go hela tiden förutom när han blir trött och när han ska äta barnmat då blir det livat,han e inte så förtjust i det.

ställer sig upp mot allt


äter på allt som jag inte får, mammas tandborste pappas film och så kameran




Pratade med min älsta son william nyss i telefonen,på syslöjden idag hade en gjort en kudde en till mig och en till M, så gulligt förra syslöjden sydde han en till Maximilian.Min älskade William tänk att han fyller 10 år snart helt otroligt ju,kan det bli nästa vecka nu så det e min tur att ha dom, ni som undrar så har pappan och jag delad vårdnad om William och Isaac,tycker det e jätte jobbigt att va ifrån dom speciellt sen Maximilian kom,jag vill ju ha alla mina pojkar samtidigt ALLTID .


För en stund sen kom M hem, och så har vi precis ätit mat det blev kyckling med klyftpotatis och sallad och julmust som jag har blivit beroende av.Eftersom vi har varit inne hela dagen idag så ska vi ut och gå en liten promenad vid vattnet nu,ska faktist bli skönt. Kram kram

Vackert..



---------------------------- 
Min älskade lilla skatt 
att se dig le 
att höra dig skratta 
det måste vara det bästa med att vara mamma och pappa 

en lite varm kram 
en stor blöt puss på kinden 
du är en skatt från himlen. 
----------------------------------------- 

Ett nyfött barn 
det är ett mirakel 
när ett barn blivitt fött 
-ut kom en liten människa 
som ingen förut mött 

Ett spädbarn är så vackert 
och dess doft helt underbar 
och det är nåt visst med blicken 
som är sällsamt vis och klar 

Från den stund man tar emot det 
blir inget mer det samma 
för ett barn ändrar livet 
för sin pappa och sin mamma 

ett sånt hav av ömsint kärlek 
som plötsligt väller fram 
för detta lilla under 
som ännu mäts i gram. 
-------------------------- 

Du är vår käraste lilla snutteplutt 
så liten och vansinigt söt 
även om du gråter och släpper en prutt 
och rumpan är alldeles blöt 

Du ska få massor av knasiga namn 
vi ska peta med små bomullstussar 
och hålla dig ömt i vår famn 

vi ska älska dig så in i norden 
nu räcker inte orden.. 
------------------------------------- 


Jag ser dig när du sover
så lätta andetag.
Vill ligga här bredvid dig
när natten blir till dag.
Du ligger tätt intill mig
din hud är mjuk och varm.
Jag känner sådan lycka
att ha dig i min famn.
I morgon när du vaknar
då vill jag se dig le,
förväntansfullt mot världen
och allt vad den kan ge.
Vill skydda dig mot ondska
och finnas där för dig.
Att stötta dig i livet
är ett löfte ifrån mig.
Men fortsätt nu att sova
min underbara pojk.e
För ännu råder natten
och jag vakar över dig.

Lugn dag

Idag blir det nog bara en lugn dag hemma, går väll bara ut och går lite senare.. Maximilian sov ok i natt vaknade 8 ggr och sov till kl 08.00. Idag kommer mitt hjärta hem ska bli så mysigt,Maximilian saknar han och M saknar nog sin son ännu mera,vet att han hatar att vara ifrån oss men så e det me vissa jobb.

Maximilian några minuter gammal



Kom att tänka på Thailand, vi skulle ju ha åkt i augusti men 2 dar innan planet skulle gå så fick jag fruktansvärda smärtor i magen och vart inlagd på sjukhuset med blindtarmsinflammation, så det var bara att avboka resan, tur att det finns reseskydd! Sen skulle vi ha åkt nu i jan hade vi tänk, men sen vart det lägenhets köp istället och då passar det inte att åka i januari för det e då vi ska vara ur denna lägenhet och flytta in i den nya, så vi har fått skjutit fram datumet lite men hoppas att det blir snart,M och jag var där förra året och det var så underbart, vi hade det riktigt mysigt jag var gravid i vecka 16 när vi var där.





Phuket





phuket, var bara där dom sista dagarn




Elefant ridning





Våran lilla hydda mitt ute i djungeln





så underbart





middag på kvällen





sista kvällen





Godnatt

Har legat och läst på hur man gör sin blogg lite finare,finns mycket roligt man kan göra men väntar nog med det tills M kommer hem då han e mycket bättre på dator än mig,har iafl lyckas fått snö på min sida och väderprognos,om jag inte lyckas raderat det redan,nu säger jag god natt och hoppas på att Maximilian sover ok i natt och inte använder mig som napp. God natt

Fullt ös

Idag har det varit fullt ös hela dagen,jag åkte tidigare och träffade Samantha och Fia det var jätte trevligt, vi satt och fikade och pratade skit efter det så åkte jag och maximilian hem,väl hemma så somnade Maximilian han sov i 2,5 timma han var helt slut stackarn.Nu på kvällen har vi haft besök av hela Samanthas familj här hemma,Samantha tog me köttfärs och jag kokade pasta och Samanthas son William fixade salladen, 4 år gammal och e så duktig.

M e ännu bortrest e så tomt när han e borta,försöker hitta på så mycket som möjligt nu för min  familj har råkat ut för en allvarlig sak, en MYCKET nära ung familjemedlem har fått canser,har inte riktigt förstått det riktigt själv ännu, känns liksom overkligt att en så nära skulle få det.Men jag hoppas att det kommer gå bra, men det e riktigt hemsk iafl uch. Nej nu ska jag gå och bada med Maximilian sen ska jag ringa mina stora pojkar och säga god natt och att jag älskar dom och saknar dom. Kram kram








Samantha med lilla philippa och lilla maximie i magen

Måste ta tag i det snart

Godmorgon ja snart måste vi verkligen ta tag i det hära med Maximilian att han vaknar så många ggr på natten och vill små snutta, i natt vaknade han ca 20 ggr,nästa helg slutar jag med amningen har jag bestämmt nu,kommer kännas jätte jobbigt att höra Maximilian lessen,på dagen går jag nog bort men på natten kommer jag vara hemma men får sova i ett annat rum så får M ta han när han vaknar, stackars liten vad han kommer bli ledsen, men 2 dar sen har han glömt tutten;) Maximilian har aldrig tagit flaska med välling el ersättning i han tycker verkligen inte om det men förra veckan så tog han välling när min mamma försökte 2ggr!! Men sen när M försökte här hemma gick det absolut inte han bara skrek,men när han slutat amma hoppas jag att han tar välling, känns så smidigt om dom typ skulle bli sjuka osv för mat får jag inte i han då,uch ser inte fram emot helgen alls nu!



Idag ska jag oxå ha en jätte mysig dag,ska träffa Samantha och Fia har inte träffat Fia på flera veckor så det ska bli jätte kul. kram kram

Godnatt


Viktiga ögonblick i mitt liv

våran förlovning

William håller sin lillebror för första gången

Isaac håller sin lillebror för första gången
Min mamma träffar sitt tredje barnbarn för första gången
Maximilian nyfödd och Magnus klipper navelsträngen på sin son



God mat och en trevlig kväll

Godkväll har precis kommit hem från samantha,jag och Maximilian tog bussen dit tidigare i dag.Vi vart bjudna på jätte god lasange som hennes sambo lagat ordning.Var tänkt idag att M plan skulle gå direkt efter jobbet men min älskling var så gullig så han bokade om så att han tog ett senare plan så han hann oxå komma förbi samantha och äta och pussa på oss lite:) Tänk vad en timme kan vara mycket värd ibland,nu har vi precis kommit hem och jag ska göra ordning en skinkmacka med senap på och ett glas julmust och sen ska jag försöka få lilla skitungen att sova Kram kram

Sliten småbarnsmamma;)

Nu har vi kommit hem efter en förmiddag med cecilia och sofia och dom små,Maximilian ligger och sover och jag har ätit lite mat och kikar lite på internet, men min dåliga sömn jag får på natten så borde jag egentligen vila när lillskiten sover, men hur kul e det?Finns så mkt annat man måste göra då,som att typ att sitta framför datorn och blogga;) Jag undrar hur länge man ska känna sig sliten,tyckte det tog ett par år innan man kände sig normal som människa när stora killarna föddes,man känner sig ständigt trött och lite småsliten,man har liksom inte lika mkt tid me sig själv när man har en liten som tar mycket tid, men det e det värt absolut.Det kommer väll en tid snart när man kan bry sig om sig själv lite mera.Även fast jag e mamma och upptagen så skulle jag aldrig sluta bry mig om utseende, kläder och kroppen, tycker att man ska bry sig lika mycket ändå även om det e svårt i början.

Jag förra året




Maximilian och brudarna:) tuva och tilda

Ensam hemma

I sommras i halmstad, jag och 3 av mina fina pojkar,max syns knappt inte.



jaha då var men ensam hemma, el iafl nästan jag har ju min lilla maximilian hemma såklart, nu har M åkt iväg och jobbat och det känns alltid lika tråkigt och jobbigt,william och isaac e fortfarande hos sin pappa men dom kommer hem hit nästa vecka och jag längtar som bara den efter dom,när dom kommer hem så ska vi göra pepparkakshus och pepparkakor och kanske baka lussebullar,det sistnämda e inte 100 ännu,har aldrig bakat lussebullar,e väll kanske för att jag egentligen inte gillar det så jätte mycket.Idag skulle Maximilian och jag ha gått till öppnaförskolan men det går kräksjukan där så det hoppar vi över,kommer nog ta det lite lungt med öppnaförskolan tills vinterkräk säsongen har lagt sig lite, för det vill jag inte att mina barn ska få, vi fick det på julafton förra året och det var hemskt!, Isaac vart jätte sjuk och jag var höggravid, tom mammas hund Bosse fick det, det var vidrigt!!Så istället blir det att jag går hem till min vän Cecilia istället blir jag och en granne till mig och våra små,ska bli jätte mysigt. Ikväll så kommer jag och Maximilian åka hem till min vän Samantha och äta middag där,känns skönt med lite sällskap medans min älskling e borta,Nu ska vi snart gå ut och möta upp grannen och ge oss
iväg. kram kram


Maximilian på tibble öppnaförskola










soffor,julmarkand och indisk resturang


dag har vi haft en jätte mysig dag,först åt vi på våran favvo resturang på södermalm india garden, dom har jätte god indisk mat, som bara finns i stockholm typ och ingen annanstans, vi fick sällskap av Samantha och henne gulliga små barn.När jag var gravid med Maximilian så levde jag på indisk och thai mat, kunde köpa det flera ggr i veckan, nu äter vi det typ 1 gång i månaden men varje dag om jag fick bestämma!.

Vi hann med en julmarkand idag igen, idag vart det runt kungsträdgården typ, men vädret var inte så roligt så det blev bara en snabbis vi valde att sätta oss att fika istället i värmen.

Vi håller på att kolla ut en ny soffa som vi ska beställa, har precis sålt den vi hade den var alldeles för liten och hård till våran familj,men M och jag e inte riktigt överens om vad vi ska ha för soffa, jag vill ha en som e stor och mjuk som en säng medans min kära sambo vill ha en som e hård som stål och bara står där och ser snygg ut, han tycker att det räcker med en säng i hemmet;) Jag vill kunna ligga ner och jäsa i soffan när barnen har gått och lagt sig, men denna gång blir det jag som vinner:) Vi har iafl hittat en på STARLANDS som jag tror det blir, tar ett par månader att få den men det e ok eftersom vi flyttar i jan.Nu ska jag gå och umgås med min familj M åker nämligen och jobbar borta i 3 hela dagar så då e man själv IGEN:(
Hörs sen kram kram



Halsont

Godmorgon alla själv så ligger jag kvar i sängen medans M e uppe med lillskiten,men kan såklart inte sova e så van att gå upp tidigt så det e väll därför.Vaknade av att jag har lite ont i halsen hoppas att det går över uch.Inatt sov maximilian helt ok han vaknade bara ca 10ggr.Igår kväll såg vi flickan som lekte med elden, den var riktigt bra.Idag blir det nog julmarknad för oss igen fast på skansen då,den ska tydligen vara jätte mysig,ska höra med min vän Samantha om dom vill följa med oss. Hörs sen kram på er
godmorgon

Julmarknad och julskinka

Det vart julmarknad ändå idag,hade tänkt att gå dit men vi har en liten herre som inte tycker om att sitta i sin vagn,tårarna bara sprutar då:( så vi tog bilen.Tur var väll det för att vädret var inte alls roligt,träffade på 2 mammor från öppnaförskolan där,när vi kom så hade precis luciatåget sjungit klart så vi missade det precis,så det vart en korv med bröd istället:) Vi gick runt och kikade lite sen hade tänkt tagit en fika inne på ett jätte mysigt cafe men det var fullt!! Ska lägga upp lite bilder från julmarknaden.










Tittade in på det mysiga lilla fiket men det var tyvärr fullt och Maximilian gäspade och visade hur intressant han tyckte det var :)








magnus och maximilian påväg till julmarknad
Pappa mådde sådär efter julfest med jobbet, men lyckades sparka igång honom också så att familjen blev så här nöjd.


Efter julmarknaden så åkte vi till ica stop och handlade mat tills ikväll,blev kött med klyftpotatis och hot bearnaisesås,hittade även färdigkokt julskinka så det blev det oxå,fixade den direkt när vi kom hem och vi har redan hunnit ätit ett par mackor var,MUMS!! Visste ni att en skinka kostar 350kr helt sjukt juu, har aldrig köpt en själv innan så det vart en stor överasskning för oss, så den hära får vi verkligen njuta av!!Tidigare idag så gick vi förbi våran lägenhet vi har köpt, lägger upp en bild på huset observera att det inte ser så mysigt ut för det gråa vädret, men tro mig på sommaren e det en dröm att bo här, strand,resturang vid vattnet fina promenadstråk,och ett helt underbart cafe med såå god mat!! Nu ska jag bada min lilla kille och börja förbereda inför ikväll, blir film efter maten flickan som lekte med elden.
Hörs sen kram och ha en trevlig lördag


huset som vi ska bo i om 2 månader,området runt vattnet e sjukt vackert på sommaren

Älskar min fina familj


Suck vilken natt

saknar alltid mina pojkar när dom inte e hos ossNatten tills idag har varit riktigt jobbig,Maximilian vaknade flera gånger i timmen i natt och det ända han ville göra var att snutta el ligga på mig och sova, så idag e man mera levande än död.Men tur att mitt lilla hjärta e så söt så man glömmer det jobbiga när man ser hans söta leende på morgonen, han e så glad när han vaknar,mammas och pappas lilla pokje.M kom hem rätt sent i natt så idag blir det nog bara en lugn dag tror jag,i morgon skulle jag villa gå på skansens julmarknad,nu ska jag leka lite med min lilla skatt och sen ringa till stora killarna som e hos sin pappa. Hörs sen kramså hära glad är man på morgonen

kan inte somna:(

Bloggar lite till, gick visst inte att somna.Har redan hunnit gett Max en slurk mat,min lilla kille älskar nämligen att amma fortfarande, ibland kan det bli upp emot 15 ggr per natt, börjar bli riktigt jobbigt nu:( Jag och min M har bestämt oss för att vänja av Max me att amma blir nog denna helg el nästa!!Måste nämligen vara M som tar han på natten då när han vill äta, om det var jag som tog han skulle det inte gå nå bra då skulle han bara känna lukten av mjölk:) Uch kommer göra ont i mig när vi ska sluta maximilian kommer vara så lessen:(! Men har hört att dom glömmer på typ 2 dar!! Nog om ammning! Har hänt mycket roligt, vi har nämligen köpt lägenhet, en helt underbar lägenhet,vi bor jätte fint nu me men nu har vi hittat vårat drömställe att bo på,ligger bara nån minut härifrån men e mkt större och 2 ballkonger ner mot vattnet, tänk att sitta där och dricka morgonkaffet på sommaren. Vi kommer flytta in 22 jan,längtar så mycket!Nu ska jag göra ett till försök att sova,ska först gosa in lite bebis lukt i min näsa..tupplur i soffan

6 månader senare


Hej
det var visst sex månader sen jag bloggade sist,men nu e jag igång igen! Idag har vi haft en jätte mysig dag, vi sov till kl 08.00 i morse sen vid 9 så gick vi iväg för att möta upp samantha med lilla maxime, vi skulle nämligen till öppnaförskolan som ligger i hägernäs,tycker att det e så mysigt att vara på öppnaförsolan så mkt trevliga mammor och Maximilian älskar att vara där och leka.Efter öppnaförskolan så gick vi hem och mös lite, sov lite och sen bar det iväg igen hem till Emma och Mattisa och lilla Nettis på middag,Vi vart bjudna på pasta carbonara och jätte god fika,men roligast av allt var att samantha med familj oxå var me och åt med oss:) Vi var totalt 5 barn och 3 vuxna.Men nu e vi hemma och lillprinsen e helt slut och ligger och sover och jag me snart:)!!. M e på julbord me jobbet ikväll,känns jätte tomt och william och Isaac hos sin pappa:( Nu somnar jag snart känner jag, skriver mera i morgon Kram

RSS 2.0