Njuter i solen med Linda Inez och Messi :)

img_3314 (MMS)

Njuter i solen med Linda Inez och Messi :)


Fy vad denna dag har varit lång... Barnen ...

img_8220 (MMS)

Fy vad denna dag har varit lång... Barnen somnade senare än vanligt och jag är tröttare än tröttast!! Nu går jag och dör i sängen;)  Återkommer i morgon..


Vem kan motstå denna snygga jacka från oii...

img_4134 (MMS)

Vem kan motstå denna snygga jacka från oii design!? Inte vi iaf:)  Kommer passa plutten perfekt:)


Plutten skötte sig utmärkt i morse på pers...

img_4511 (MMS)

Plutten skötte sig utmärkt i morse på personalmötet, världens snällaste kille är han:)  Underbart väder har det varit idag, har tyvärr inte hunnit njuta av det då jag var tvungen att fixa hemma efter mötet! Hann iaf med en fika med Sofia hemma hos nog innan jag var tvungen att åka till jobbet igen för att gå på mitt pass!!  Bästa syster kom idag till oss för att agera barnvakt, hann träffa henne en snabbis bara:(  Nu ska det jobbas! Ha en bra kväll alla..


Får följa med mamma på personalmöte idag :)

img_3390 (MMS)

Får följa med mamma på personalmöte idag :)


Festen hos bästa syster igår var jätte lyc...

img_0314 (MMS)

Festen hos bästa syster igår var jätte lyckad.!  Har precis blivit hämtad av Magnus och plutten,vi har bråttom hem för att träffa målaren Som är klar i våran lägenhet!


Sitter på tåget och är påväg till Västerås...

img_3294 (MMS)

Sitter på tåget och är påväg till Västerås.. Åkte redan igår till etuna,kvällen var lugn igår.. Vi käkade lite god mat med älsklings föräldrar!.. Vi har hunnit med stan idag innan mitt tåg gick.. Vart lite vårshopping till oss alla i familjen ..plutten behövde en helt ny uppsättning på vår ute kläder.. Så nu är man några tusen fattigare..;) men fint var det:)  Uch jag vet ej om jag e påväg att bli sjuk!? Näsan rinner och jag känner mig slö, ingen bra ide att bli sjuk tills ikväll då alla tjejerna ska ut:)   Men först väntar ett besök hos frissan ett antal timmar!


Vårat nya husdjur:) passar oss perfekt!.. ...

img_3904 (MMS)

Vårat nya husdjur:) passar oss perfekt!.. Tycker det är jätte fint att kolla på en fisk i en glasskål..


test:)

Gjorde ett test på en sida nyss som visar hur våran dotter skulle se ut om vi fick en:)



Rätt så söt va? ingen utav barnen har ärvt mitt mörka,men kanske en dotter skulle göra det:)

skit väder!!

Har det varit hela dagen,bara man tittade ut så tappade man lusten att gå ut..så idag har vi varit inne exakt hela dagen,ja förutom 2 minuter när vi gick över till grannarna i morse..


Till middag ikväll kommer vi köra på keldas fisksoppa..tillsätter även räkor,kräftstjärtar och en klick creame frech..Blir riktigt gott!!




Så hära ser man ut när det är pingu på tv:)

img_7372 (MMS)

Så hära ser man ut när det är pingu på tv:)


hemma denna vecka

Kräksjukan härjar ännu hos dagmamman,inget svårt val för oss att ha Maxis hemma även denna vecka eftersom möjlígheten finns,tack och lov..

Min kära sambo åker till irland i morgon till helgen,lite panik då jag jobbar borta tis till ons,men vi har löst det att min snälla mamma kommer hit och sover och tar barnen..Isaac skickar hon till skolan och lillplutten håller hon hemma tills jag kommer hem..

Om jag skrev hur kräksjukan kom dit så kommer ni inte tro mig,så otroligt är det..kan iaf skriva att en mamma lämnade dagen efter hennes flicka legat och kräkts,men enligt mamman var det ABSOLUT INTE KRÄKSJUKAN;) och vips så vart alla smittade eftersom flickan kom samma dag..


Ja ja nog skrivet om det! idag hoppas vi på sol så vi kan vara ute och mysa..

Ha en bra dag..

Ögon som går i kors!!

Ja då var man hemma från jobbet och är mera död än levande..Kommer jag nånsin bli pigg igen?..
Inte som det känns nu iaf..Har 2 "vilodagar" innan jag kliver på mitt pass igen..


Åååå nu är det äntligen en helg inbokad ti...

img_6930 (MMS)

Åååå nu är det äntligen en helg inbokad till Västerås!! Åker redan nu på lördag:) det blir fest hemma hos syrran,gissa om jag längtar.. Ska bli kul att träffa alla.. Har även passat på att bokat in ett frisörbesök i vässan på lördag :)


Äntligen kan man börja handla fina vårkläd...

img_4173 (MMS)

Äntligen kan man börja handla fina vårkläder till barnen.. Isaac gick en påse idag med lite smått och gott i..


En minidagens  Jacka från pop Mössa från g...

img_0029 (MMS)

En minidagens  Jacka från pop Mössa från gap Ugg skor Jeans från mini rodini


Trevligt att få sova ända till 6 en lördag...

img_7033 (MMS)

Trevligt att få sova ända till 6 en lördag.. Plus värmt ett par vällingflaskor i natt till en  hungrig kille..  Jag är helt slut med andra ord!! Kvällen igår var iaf super trevlig,vänner man klickar så bra med är så skönt,stämmningen blir extra bra då:)  mkt skratt och prat.. Tack för det fina paket vi fick!  Snart väntar det jobb för  Mig, men tänkte hinna med en träning och solning innan..


Nu är vi proppmätta allihopa:)  vi har det...

img_0720 (MMS)

Nu är vi proppmätta allihopa:)  vi har det super trevligt .. Nu väntas let's dance och fika:)


Fika!!

Fick besök av Linda och lilla Max i morse:) Alltid lika trevligt med kaffebesök!! Plutten har precis somnat och jag ska göra detsamma..


Fredag

Så var det fredag igen..tycker att veckorna går så fort..var ju nyss helg precis!!
Idag blir vi hemma oxå.då jag vet hur lömsk kräksjukan är..vill absolut inte att vi ska bli smittade..

Imorgon väntar jobb för mig och myshelg för dom andra i familjen i eskilstuna och västerås..Hur ska jag klara mig i 2 dar utan dom? jaja jag är ändå på jobbet i 26 timmar och hade ändå inte träffat familjen på hela helgen:(

Ídag vet jag inte vad vi ska göra! ska messa runt lite och kolla om nån är hemma och vill ha besök av oss:)


Ikväll blir det iaf middag här hemma med några vänner till oss och även deras son kommer oxå som är i Maxis ålder..vet ännu inte vad vi ska bjuda på..lutar åt kött el tacos!
Jag är så fruktansvärt sugen på murkelsås och kött,ska försöka övertala sambon att vi ska äta det..

Ha en bra fredag..



Man blir trött av att busa och leka..

img_0653 (MMS)

Man blir trött av att busa och leka..


Lägger plutten.. Han älskar att ligga med ...

img_7182 (MMS)

Lägger plutten.. Han älskar att ligga med armen runt mig när han ska somna..  Nu blir det tv med Isaac i soffan en stund :)


nu är det klart!!

Om 1,5 vecka så får vi ommålat i hela lägenheten(förutom sovrum) Jag fick agera mannen i hemmet nyss och gå runt här med målarfirman och kolla tapeterna,M var nämligen tvungen att jobba över..

Men nu är allt fixat..vi hade sån tur att dom kunde ta våran lägenhet på helgen,så nästa helg flyr vi stan för att sen komma hem till en vit lägenhet på söndagen..LÄNGAR SÅ!! vilken skillnad det kommer bli..


lek och busdag

Idag har vi haft en jätte skön och bra dag..var bara på ett snabbt möte i morse..sen blev jag hämtad för att åka till S och Tuva,stanna på donken innan och köpte me munkar och äppelbitar åt barnen..

Kidzen röjde inne medans vi fikade lite,efter lunch så la vi kidzen i vagnarna och pluttarna somnade på ett par minuter,då passade vi på att sitta ute i solen på ett fik i 1,5 timma..helt underbart..kör en repris i morgon om solen skiner lika mycket..


Nu på em har barnen hunnit lekt ännu en gång,finns inga som kan busa igång varann som dom två..så kul att se..



Myser i solen på ett café .. Fia och tuva ...

img_8834 (MMS)

Myser i solen på ett café .. Fia och tuva är med oss..


Ledig!!

Igår trodde jag att det var job som väntade,men jag var visst ledig,och inte bara 1 dag utan heeela veckan,men jobbar då istället heela helgen..grabbarna här hemma passar då på att åka bort över helgen då jag ändå inte är hemma..
Isaac till mor min och M till sin familj..kommer bli skönt och mysigt för dom..

Eftersom jag var ledig igår så var jag tvungen att hitta en tillflyktsväg då städaren skulle komma 7.30 och vara här ett antal timmar..,Min snälla och gulliga vän Linda ställde upp:) tack L att jag fick komma så tidigt:)

vi hade en trevlig dag med fika,lunch och en massa prat:)


igår fick vi höra att det var ett par barn  som fått kräksjukan på helgen och 1 som hade fått det på natten till igår,bläää..och eftersom jag är ledig så valde vi självklart då att ha plutten  hemma hela veckan,jag vill verkligen inte att plutten ska få det då han varit så fruktansvärt sjuk senaste veckorna,plus avmagrat ganska mycket..uch en kräkis på det skulle inte vara kul..

Men bara mysigt att få vara hemma lite ihop,tur att det är så fint väder och att man kan vara ute i solen..ska försöka vara ute en hel del idag,solen skiner massor här i stockholm!!


Längtar så mycket till ikväll..målarna kommer nämligen och ska kolla på lägenheten och ge oss ett datum som dom kan måla om..kommer bli så fint!!Sen kl 20.00 börjar min vän L med pilates igen på onsdagar,kommer nog vara lite mera tränad denna gång än vad jag var förut..


Ha en underbar dag

Myser med Messi :)

img_6840 (MMS)

Myser med Messi :)


tröttast i stan:)

Skönt har precis vaknat upp efter att ha tagit en vila,fick sån fruktansvärd huvudvärk strax innan min vän Linda gick härifrån..men nu känns der liiite bättre..

Plutten är hos Maria idag för första gången på länge..gick ok att lämna men hela tiden så pekade Maxi att jag skulle ta av mig skorna och jackan försökte han dra av:( plutten..Stog väll kvar ca 10 min och pratade med fröken och ´berättade lite om hans hosta osv..
Vinkade sen hej då i fönstret,lite tårar kom bara..

Messade efter 1 timma och kollade hur det gick,och det gick jätte bra..hoppas resten av dagen gått lika bra,utan tårar..


Imorgon är det jobb som väntar..jobbar bara dag så det är jätte skönt..i morgon på morgonen kommer även våran städerska hit och städar..nu behövs det verkligen..


Snart tidig morgonfika..

img_3496 (MMS)

Snart tidig morgonfika..


Firat klart:)

Kalaset idag för Maximilian vart jätte lyckat! Tack till alla som kom och tack för alla fina paket..

Maximlian har redan hunnit lekt med allt:) Synd bara att man inte hinner prata lika mycket med alla när man har kalaset och är "värdinnan" Tyvärr var jag världens sämsta mamma och knäppte inte så mycket kort.. ;)

3 ynka kort blev det:( hoppas att nån annan var lite bättre än mig på att knäppa..






mina tårtor jag har gjort..








Maxi leker med sina nya leksaker han fick


ägget var kul:)


tröttmössa!!

Vart ingen bättre sömn i natt..jag och Maxis har pendlat mellan soffan sängen..jäkla hosta!!..så idag så är jag ännu mera slut..men kommer nog bli pigg när kalaset börjar..,Maximilian är iaf glad och pigg och det är huvudsaken:)

kalas:)

Imorgon blir äntligen Maximilians kalas av:) som vi har längtat att få fira han ihop med sina vänner:) efter vi kom hem från spat idag åkte vi och  fixade en massa..åkte sen direkt till lokalen för att förbereda så vi slipper stå i morgon i sista sekund med allt..

Isaac sover hos en vän ikväll..själva så kommer vi små titta på finalen i melodifestivalen..men jag känner att det kommer bli en tidig kväll...är så trött att jag är yr,har nog inte sovit mera i 1 timme i streck senaste 3 veckorna då Maxi varit så dålig i andningen ósv´..'
hoppas på att få sova iaf 2 timmar isträck i natt innan plutten vaknar för att hosta..(hostan är ännu kvar tyvärr,och den är väldigt jobbig för honom då han hostar så han kräks om man sprungit för mycket tex) inte kul att ha astma:((( Jag har gjort allt i flera veckor för att han inte ska röra sig för mycket,men ganska svårt för en 2 åring med mycket spring i sina små ben:)


Ha en trevlig lördag alla




(inte våran tårta)

Hemma!!

Borta bra men hemma bäst..Vi har precis kommit hem efter en spa weekend i dalarna..Vi har haft det jätte bra och mysigt..Vädret ska vi inte tala om..sol och plusgrader och klarblå himmel..

Ni kanske undrar varför vi valde att åka till ett spa i dalarna:) Min ssmbos pappa fyllde nämligen  60 år så det var han som fick bestämma vart vi skulle åka och då vart det dit,det är hans älsklingsställe att vara på,och jag förstår honom gott och väl..

barnanpassat var det oxå,fanns hur mkt som helst till barnen,inne som ute..roligast ute var lätt sparken,minns det så väl ifrån när man var liten men det var minst lika roligt nu:)

Vi började första dagen med att göra en välbehövlig ansiktsbehandling,50 min lång var den..själva ansiktebehandligen var jätte bra,förutom att jag har svårt att slappna av när nån okänd "rör" en i ansiktet..men när behandlíngen var klar så kändes man som en bebis i ansiktet,synd att det är så dyrt annars hade man lätt gjort det hära några gånger per år,och då samtidigt få bort den obehagliga känslan att nån håller på med mitt ansikte:)

På kvällen sen så avnjöt vi en 3 rätters middag,maten var underbart god! det ända jobbiga var att Maxi inte alls var på humör att sitta still och äta,så det vart lite jaga mellan tuggorna,nästa kväll löste vi det bra genom att lägga maxi innan middagen och äta lite senare..

Relaxen som dom hade där var toppen den med,all från pool,bubbelpool och solarium..

Men vi har iaf haft 3 toppendagar med det bästa av allt man kan tänka sig..Dit kommer vi åka flera ggr..och nån gång ska jag åka dit själv med älskling och bara SOVA ÄTA OCH BARA VARA!!..


Lägger upp lite bilder så ni får se lite av det mysiga:)






isaac första kvällen och första middagen,barnen åt pannkakor:)

nästan hela sällskapet


på kvällarna sjöng en kille,han var så duktig!!


















man fick allt det hära på rummet..sen kunde man även köpa med dom hem




lekrummet..en traktor..lycka för plutten


hej då:)


Vi fick ett ryck på kvällen och drog till ...

img_1132 (MMS)

Vi fick ett ryck på kvällen och drog till affären och köpte massa gott och hyrde en film.. Nu ligger jag död och proppmätt i sängen ;) I morgon väntas mycket trevliga och mysiga saker som jag kommer skriva om senare :)


lyx:)

Ibland måste man unna sig lite lyx i vardagen..och det är exakt vad jag och M ska göra i morgon..

Ví ska nämligen göra en varsin skön ansiktsbehandling..


Klassisk Europeisk Ansiktsbehandling 50/80 min

En klassisk behandling för alla hudtyper som inleds med en grundlig rengöring och hudanalys och inkluderar peeling, portömning vid behov, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande crème.



För Honom 50 min

Ansiktsbehandling framtagen för att passa mäns hud., rengöring, peeling, hudanalys , ångbehandling, portömning, mask, massage och dagcrème


Mathem

Fick ett tips av en vän att dom hade börjat handla mat på nätet..´Lät som nått som skulle passa oss perfekt,kollade upp sidan och det såg toppen ut..

Tänk vad skönt att slippa springa runt i mataffärer med trötta ungar,köa,packa allt bla bla bla plus att man sparar en massa tid och kan lägga tiden på att vara med familjen istället..

Har redan börjat skriva min matlista som jag ska slänga iväg efter helgen,dagen efter kommer dom hem med varorna..

Priset för att få det hemkört är 85 kr,och det är inte så mkt dyrare att handla där än vad det skulle vara att handla på ica maxi..

kolla in sidan www.mathem.se (vet ej om det finns i andra städer än stockholm)

Omstädning

Ni som läser min blogg vet nog att jag inte var så nöjd över städningen som städerskan hade gjort..Tack och lov så har vi valt én bra och seriös firma så´vi behöver inte betala första städningen utan vi får en ny första "storstädning" plus en ny städerska:)

Men det jobbiga är att vi skulle fått städat i morgon men nu blir det inte förren på tisdag,och det börjar damma igen här hemma nu..jaja vi får stå ut tills tisdag..



I morse stog äntligen tempen på 38.2! Kam ...

img_2621 (MMS)

I morse stog äntligen tempen på 38.2! Kam det gå åt rätt håll nu tro? Hoppas.. Lider med min lilla sjuka plutt:((  Här hemma går iaf tv n varm idag me..


semla betyg

Trot el ej,men semlan jag köpte smakade helt ok..åt 3 stora tuggor av den(runt om för att inte komma nära mandelmassan) men efter 5 min kom ett jobbigt illamående..men det gick snabbt över för nu sitter jag och gräver i ostbågepåsen;)

Isaac och M har precis lagat rövargodis,nått man får lära sig i scauterna..såg faktist riktigt gott ut..


Den nybakade semlan är här.. Återkommer om...

img_0069 (MMS)

Den nybakade semlan är här.. Återkommer om jag har börjat gilla semla;)


Semla:)

Gud jag har nog inte ätit semlor på FLERA ÅR,och anledningen är såklart att jag inte tycker om det..vet inte varför? mycket grädde kanske el mandelmassan..

Idag ska jag iaf ge semlan 1 chans till..tänkte gå ner till fiket här och köpa en:) semla kanske är som sill? att man lär sig tycka om det med åren:)



visst är det vissa som äter varm mjölk till semlan? uch det ger verkligen mig rysningar bara jag tänker på det..

Sjukstuga

Maximilian är ännu sjuk..Han blev så dära varm igår kväll igen vid 18.30 tiden..fick då både alvedon och ipren..men ändå rörde han sig inte 1 meter..när alvedonen börjat värka så kunde han iaf somna..men sen halv ett var det dax igen..
gav då bara 1 ipren..sen fick vi alla sova gott ända till 06.00 då vaknade plutten och var törstig..behövde verkligen sova dom dära timmarna mellan halv ett och sex..

är verkligen helt slut..

Idag ska vi bara vara inne hela dagen och försöka bli friska..jag känner mig tung i huvudet och tung bakom ögonen på nått konstigt sätt..kanske hållér jag på att bli förkyld?
men det hoppas jag verkligen inte..för till helgen så ska vi iväg hela familjen på en sak..berättar mera sen vad det är..M familj/syskon/barn kommer oxå ..kommer iaf bli en helt underbar helg(om alla håller oss friska)

Med lite Ipren och Alvedon i kroppen så fu...

img_0288 (MMS)

Med lite Ipren och Alvedon i kroppen så funkar det att leka lite.. Men svart blir det nog film i soffan igen och sova för en andra gång för plutten.. Själv fick jag sjuk huvudvärk tidigare:(


Äppelkaka

Hade inte tänkt baka så mkt själv till Maxis kalas som är nästa helg,men eftersom jag ända bara kommer få vara hemma hela veckan så har jag passat på att bakat lite..

'Än så länge har jag bakat äppelkaka i långpanna,sen ska jag nog ge mig på att baka en lingonkaka som många brukar tycka om..
Bullar och sånt dära jobbigt skippar jag,hatar att baka bullar..visst att dom blir goadre än köp bullar men det funkar oxå;)

Vad kan man göra mera med sjukt barn förutom att baka mysa och vila? nått förslag? Maximilians och mina ögon kommer vara fyrkantiga av all tv tittandes efter denna vecka..Tomtar och troll står på 12 timmar om dagen här hemma,kan nog snart börja hata den filmen:) och om det inte är tv n som står tittar vi på datorn på pingu el mamma mu..

Men om det skiner upp lite idag så ska vi ta oss ut,behöver köpa frimärken..

Fullt!!

Att det ska vara så svårt att få in sin son i nån aktivitet..är verkligen fullt överallt..och vi har försökt med både fotboll och innebandy,i nuläget går Isaac bara på scauterna och det är tok för lite för honom..han måste hålla på me nått där man kan göra av med lite energi och där man rör på sig och springer..

Finns säkert lag runt om i stockholm som det finns plats i men man vill ju gärna att han ska gå i samma lag som sina klasskompisar osv och även ha det nära så att han ibland kan gå dit själv osv..Har mailat några lag nu men som ligger en bit bort i täby,väntar på svar..

Men ikväll ska Ísaac prova på att spela i ett ishockylag som ligger precis här vi bor,men det tråkiga är ju att sässongen är slut om ´1 månad och uppehåll i 4 månader..ja ja han ska iaf vara med ikväll!! och han har fixat det helt själv (han är mkt i ishallen här och då pratat med tränaren själv osv)

Måla om

Nästa vecka kommer en målarfirma hit och kollar våran lägenhet,vi ska nämligen måla om hela lägenheten..

Våran lägenhet är snart 3 år gammal men när vi flyttade in så var tapeterna mkt slitna och många håll smutsiga osv..´vi slängde upp några fondtapeter i varje rum och målade även om dom 2 sovrummen för ett tag sedan..
men resten lämnar vi bort eftérsom det inte är helt lätt att få det snyggt gjort när man gör det själv..plus att det är ett riktigt jobbigt jobb att måla en hel lägenhet själv..

Men nog till nästa månad så kommer vi ha VITT VITT VITT hemmma:) fondtapeten i vardagsrummet åker oxå bort..kommer bli så fint..och då kan man äntligen börja tänka på vad vi ska ha på väggarna..kommer nog bara bli en stor spegel i hallen och nått nytt fint konstvärk i vardagsrummet..men det får ta den tid det tar att hitta..
 

hemma idag

Maximilian är fortfarande sjuk..feber till tusan..lite snorig men inte så farligt..jag har iaf ställt in mig på att vara hemma hela veckan med han..då har han inte varit hos sin dagmamma på nästan 3 veckor
först astman sen denna knäppa virus..

Maximilians sjukmat.. Blir glad om han äte...

img_7891 (MMS)

Maximilians sjukmat.. Blir glad om han äter 1 frukt cocktail  bit:(


Nu köööör vi:)

img_6381 (MMS)

Nu köööör vi:)


Smink

Köpte lite nytt smink idag..Ville prova den nya mascaran från isadora.






Köpte även ögonskuggan muffin från make upp store

Micro Shadow i färgen Muffin: Detta är en favvo hos mig bara för att den är så användbar till så mycket! Snygg basskugga, snygg som highlighter!!


Wok

Ikväll ska jag ge mig på att göra en wok som jag hittat på en annan blogg,den lät så god! Jag och M har testat att woka en gång förut och det smakade ordagrant skit och såg ut som att nån lagt en spya på tallriken..i

Med den hära kommer vi nog att ha bättre tur då man smaksätter med teryakisås och soya och inte coccosmjölk!!
(tror det var det som gjorde att den förra såg osmaklig ut)


Blev en sväng till centrum med Isaac ..  M...

img_1240 (MMS)

Blev en sväng till centrum med Isaac ..  M är hemma med plutten som sover i soffan med feber ..


sola

Idag har jag planerat att försöka komma iväg och sola..känner mig så blek nu..ska på tjejmiddag hemma hos en vän på måndag kväll och tills dess så vilja känna mig lite pigg i ansiktet..:)

Sitter och tittar på vasaloppet med en kop...

img_7588 (MMS)

Sitter och tittar på vasaloppet med en kopp the ..  Nu har dom andra i familjen vaknat..


07.00

Alla ligger och sover här hemma utom jag..jätte skönt verkligen att få sitta själv i soffan och bara ta det lungt en stund innan alla vaknar,men vågar inte röra mig knappt för då vaknar nån garanterat..

Maximilian var som ett het kamin när han vaknade i natt..han fick en flaska välling och en alvedon,stackars min lilla plutt..hoppas att det vänder lite under dagen idag..
Nu ska jag läsa lite bloggar! Ha en underbar söndag,det ser ut att bli lika fint som igår...

Så hära hittar vi ofta maxi:) han älskar a...

img_8525 (MMS)

Så hära hittar vi ofta maxi:) han älskar att sätta på Sig stora skor och sen gå runt med dom.. Jag garvar ihjäl mig när han kommer gående med skorna!!.. Bäst är när han kommer med Magnus 45 or..


mums

köttet riktigt smälte i munnen,körde även på 80 tals klassikern hasselkbakspotatis till köttet..mums mums!!

Nu är vi mätta och belåtna och ska kolla på film och käka chips..Ha en bra fortsatt lördag alla

Efter en  hel dag inne i lägenheten är det...

img_5988 (MMS)

Efter en  hel dag inne i lägenheten är det skönt med en ansiktsmask. Denna kör jag med 1 till 2 ggr med i veckan.. Min favorit bland ansiktsmasker..


Ikväll kör vi på helstekt oxfilé.. Den får...

img_2656 (MMS)

Ikväll kör vi på helstekt oxfilé.. Den får stå länge och mysa till sig i ugnen innan vi ska äta..


Min Snygging är nyklippt:)

img_1964 (MMS)

Min Snygging är nyklippt:)


Inställt:( Har precis skickat runt till vå...

img_2070 (MMS)

Inställt:( Har precis skickat runt till våra vänner att vi tyvärr fått ställa in morgondagens firande.. Plutten vaknade upp med hög feber nyss.. Men nästa helg firar vi såklart (om inte en själv ligger sjuk då)  Nu ska jag ta hand om min sjuka plutt.. M och Isaac har det bra iaf, dom åkte redan i morse in till stan och redan hunnit med bio, tvätta bilen och nu snart ska Isaac klippa sig (igen.,klippte sig för 14 dar sedan men ville inte klippa så kort,men nu skulle det bli nått snyggt sa han;)


Mina fina blommor håller  på att slå ut.. ...

img_8811 (MMS)

Mina fina blommor håller  på att slå ut.. Så fina men uch vad dom luktar starkt!!.. Blir nog bara tulpaner i fortsättningen för oss..huvudvärksvarning på dessa:(


Hosta!!

Uch Maximilian har haft sån otäck och jobbig hosta nu i 2 veckor..han får alltid det ihop med astman..han hostar så han kräks i bland..bara han rör sig nån meter för mycket kommer attacken..
Blir så orolig i kroppen när han mår så hära,går och funderar på att ställa in kalaset då han inte är i form i andningen..

Men vi väntar tills ikväll och ser hur han mår..i värsta fall så får vi ställa in IGEN och ta det nästa söndag..men hoppas såklart inte att det blir så..helt fel årstid att anordna kalas på..Han har inget som smittas så det är inte det som är nån fara utan just att han kanske inte orkar..vill såklart att han ska må toppen på sitt egna kalas..

Men vi avaktar lite till...:(
 

Matrix

Idag var älskling och klippte sig..då passade han på att köpa hem nytt shampo och balsam och inpackning åt mig..körde med detta märke förut,men sen fick jag en ny favorit (redken) men efter ha kört med matrix ikväll och med inpackningen så är detta mitt favvo märke igen!!
Håret vart som nytt...


helt klart värt att köpa,iaf till mitt hår..



Lindex

´Hittade så mycket fint till Isaac idag på lindex shop online..vi vart så sugna jag och isaac på kläderna så vi tog bussen till centrum för att köpa dom..





Kids adidas orginal s

M kunde inte motså denna fina vår sportjacka till Maximilian..Isaac tyckte oxå den var jätte fin så han har blivit lovad en sån,fast en annan färg då..




jackan finns att köpa hos adidas orginal store för dryga femhundralappen



önskelistan till mig själv


Hade såklart inte kommit in ännu i butik,suck





shopping

Hittade lite fint på nätet så jag passade på att be M köpa det åt mig eftersom han gick runt på stan i E tuna..

Det första jag hittade hade dom inte fått in..men det andra jag hittade hade dom..Nu hoppas jag bara på att det passar,annars får hag byta till nått annat..
Tänkte att det blir mina kalaskläder på söndag..


Visst ser det fint ut?..





Shopping

Har beställt en hel del shopping till min son Isaac på nätet..hittade mkt fint..ska lägga upp det på bloggen när det kommer hem med posten..

Köpte även lite till mig själv..vissa perioder är jag så dålig på att köpa till mig själv..nu på senaste tiden har jag valt heminredning och barnkläder..men har spanat in en hel del som jag s´ka köpa till mig själv i vår..

köpte iaf att var nya kängor till mig själv eftersom mina vinterskór gick sönder i klacken och hade då bara mina ugg skor,och dom känner man sig inte särskillt uppklädd i tex på stan..






Kalas

I helgen har vi jätte mkt att stå i..vi ska nämligen ha kalas för Maximilian som fyllt 2 år..var ju tänkt att det skulle vara förra helgen men fick ställa in för max hade astma,tur det för jag tror ingen hade kommit för alla var sjuka som jag bjudit..

men nu börjar nog alla bli friska så på söndag ska vi ha ett jätte kalas i Maximilians  lokal som han är i på dagarna med sin dagmamma,verkligen jätte bra att man får hyra den för en billig peng..här hemma så skulle vi aldrig få plats,och i lokalen finns allt man kan tänka sig behöva till ett kalas,plus fullt med leksaker och stor yta!!perfekt för ett barnkalas..

eftersom jag inte är nån vidare bullmamma i köket så kommer vi köra på mkt färdigköpt..men lika gott det:) det ända jag ska göra själv är 2 tårtor..tänkte göra dom lite barnaktiga så dom ser lite roliga ut och färgglada kanske..typ nonstopp och gelehallon på..


Isaac har lovat att han ska stå för fiskedammen som vi ska ha..lekar får vi vänta  med tills nästa år då Maximilian  och många tillär för liten för att förstå "kalaslekar".. vi kör på bus istället,fika och fiskedamm..








lekparken men iskallt..

idag trodde man nästan att det var vår när man tittade ut..all snö på balkongen var borta och solen sken..

Bestämde iaf med en vän att vi skulle ta med óss fika ut och ses i lekparken,var jätte skönt när vi väl kom ut och gick dit..men framme så var det allt annat än skönt..men det var trevligt att ses iaf och barnen fick leka av sig lite..1timma var vi ute tills jag frös ihjäl..


Ikväll blir det det vanliga,fredagsmys..vet inte än vad vi ska laga men nått gott blir det..



Ute i det underbara vädret.. Ska möta upp ...

img_6535 (MMS)

Ute i det underbara vädret.. Ska möta upp tuva en snabbis för lite lek.. Ikväll blir det en spontan middag med Samantha hemma hos oss..


SMS-inlägg

img_2930 (MMS)


Lite shopping till Maximilian  som kom med...

img_3621 (MMS)

Lite shopping till Maximilian  som kom med posten idag ..kläderna kommer ifrån oiidesign.se


Godmorgon alla..är ännu kvar på jobbet.. H...

img_8282 (MMS)

Godmorgon alla..är ännu kvar på jobbet.. Har ett antal timmar kvar..vill hem nu och pussa på barnen.. Maximilan är hemma med M och Isaac är på fritids idag, dom skulle åka till badhuset..ha en bra dag alla..


Maximilian har fått en egen hundvalp av mo...

img_7859 (MMS)

Maximilian har fått en egen hundvalp av mormor( en leksakshundvalp som andas och ser så verklig ut)  Isaac gillade den mera så nu är det nog mera isaacs än maxis..


Sportlov

Denna vecka har barnen i stockholm sportlov,vi ska inte gora natt speciellt,forutom lite sma saker.Idag tex sa ska vi till centrum och kolla in tom titts som ar dar under sportlovsveckan..ska aven mota upp min van samantha pa en fika..

Igar sa var jag hemma hos min van madde hela dagen,var tvungen att halla mig borta hela dagen da staderskan skulle gora sin forsta stadning har hemma,var underbart att komma hem sen till ett rent hem..synd bara att efter jag gatt igenom hela hemmet sa hade tyvarr hon slarvat en hel del vilket inte gor en sa glad,har sjalvklart klagat och bett om att fa en ny,tycker anda att forsta gangen borde dom visa sig extra bra..


Imorgon blir det till att jobba for mig,kommer vara borta fran familjen i 26 timmar..Maximilian har fatt varit ledig i 2 dar fr[n dagmamman da astman annu ar ratt sa jobbig for Maxi,han kommer aven vara hemma i morgon och ev pa torsdag oxa...

RSS 2.0